Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Lokanta açtım desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar

Informer

Öne çıkan mesajlar

said:
Informer, 10 Kasım 2005 04:37 tarihinde demiş ki:
cahil herif küçük L ile account alsaydım şimdi lnformer nicki olurdu ve kafamın yanında balon olurdu , sen git bi öl be

zuahhaha her yeni account acana balon vermiolar ben actigimda almamistim sahsen zuahhaha sen panayirdaki balon satan amcalarla karistirdin galba paticigi
bebelere balon bebeler balon asdadadsasada[signature][hline]Name: ::Ujio::
Clan: Owned_By
Class: Warrior
Level: 1x
Nps: 1xx
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilinc, 09 Kasım 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
Hoca bu dönerler tyon etinden mi? İslami koşullara göre kesildi mi? Luferson belediyesinden sağlık raporu var mı? Uğur Dündar gelip mekanı ziyarette bulundu mu? Bunlar çok önemli! AZ SONRA GIDA TERÖRÜ BÜLTENİNDE!

abi orcuz biz ne dini , el morad etinden yapım diyom, sen sağlık raporu diyon bundan sağlıklısı olurmu ya , uğur dündar ın işi gücü yok benim lufersondaki lokantamımı basacak , tabi siz bişiler demesseniz...[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Lokantanın Aşçısı olarak Etlerimiz SAĞlak bakanlığının 213424. maddesine göre Yenilme izni Vardır

Ujıo, Bi yerden aldığımın haberler doğrultusunda İnnhostesin Dibine Lokanta açıcakmış :@

KısKanma Layn Orkunu Çizerim :D[signature][hline]Impossible İs Nothing

Np: 210 k
Sosyal ağlarda paylaş

var var, hepsi gelcek yakında yeni açılışımız vardı bugun havai fişekler patladı zaten luferson meydanında, human arkadaşlar çok şey kaçırıyo ama olsun , düşmanın karnını doyurmak yok , moradondada şube falan açmicam sanırım...[signature][hline]Name: ::Informer::
Sosyal ağlarda paylaş

said:
victory__j, 10 Kasım 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
abi benide alın bulasıkcı olarak....:D ii para kazanırmıyız....bi de tavuk doner olmasın bu aralar zrr yaparız....:D.....saygılarımala

not cok pis bulasık yıkarım:D:D:D:D:D:D:D

bulaşıkçımız bozi olcak gibi görünüyo ama bakalım gün doğmadan neler doğar[signature][hline]Name: ::Informer::
Sosyal ağlarda paylaş

iNFoRMeR2 : naber lo :) eskilerdenim ben.tanısma fastini bir ara özel yapariz.Ya ben Human bir Warrior için Büyük boy menü varmi dicektim pirzola döner ne varsa alabilirim :) kas kas kas cürüdük.cok kilo kaybettik.:) Yediğimiz yemekleri GM silerse parami geri alirim bilgin olsun :)[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir.
:Wanted:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...