Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: OSMANKEPENEK, 09 Kasım 2005 10:48 tarihinde demiş ki: ya aga doymuyoz işte ne yapalım ii de adam köşeyi döndü hangi bostan cıkıyo bu yemekler bosdanılds mı yoksa ? ya ayran yok sa peşpi yada cocacoya getiy pipette olsun :D:D:D:D:D:D:D:D:):D:D:D:D:D:D:D:D:D günde 2 kere moradonda ümit usta nın bossu çıkıyo , onu kesiyosun içinden bunlar çıkıyo, birdahaki spawnını beklicem sanırım[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
Zian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi bunun iç çamaşırcı versiyonu falan warsa bende yatırım yapmak istiorum pls pm me ... :D:D:D:D
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Informer, 09 Kasım 2005 10:53 tarihinde demiş ki: said: OSMANKEPENEK, 09 Kasım 2005 10:48 tarihinde demiş ki: ya aga doymuyoz işte ne yapalım ii de adam köşeyi döndü hangi bostan cıkıyo bu yemekler bosdanılds mı yoksa ? ya ayran yok sa peşpi yada cocacoya getiy pipette olsun :D:D:D:D:D:D:D:D:):D:D:D:D:D:D:D:D:D günde 2 kere moradonda ümit usta nın bossu çıkıyo , onu kesiyosun içinden bunlar çıkıyo, birdahaki spawnını beklicem sanırım sdjakfasfjajkf..tmm ben bidaha log in olmuyorum oyuna..clandada bu adam çıkıcak karşıma asfadsfafasfas[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:85k+ Clan:Owned_By
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tamam ben bekliyom siparişimi vereyi 2 porsiyon döner 3 lahmacun 4 ayran şimdiden cok sagol eline saglık. hesap. lütfen.:D[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Zian, 09 Kasım 2005 10:55 tarihinde demiş ki: abi bunun iç çamaşırcı versiyonu falan warsa bende yatırım yapmak istiorum pls pm me ... :D:D:D:D burda yapılırmı o iş yaw , ayıp denen bişi var , kitlerler falan boşa gitmesin salla :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hesap lütfen. bulaşık hane ne tarafta acaba :(:D:([signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
bozok18 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bana 1 iskender şirketin muhasebesini tutarım:D
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 info souk suyun war mi? giden itemlarimin uzerine yapabileceim anca souk su icmek gibi gozukuo su durumda[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Dupe Wipe nedeniyle çıkan sorunlardan dolayı kapalıyız[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 informer abi benide cıraq olaraq al getir gotur işlerine bakarım
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Cherkes, 09 Kasım 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Orkun ben İnsanım ya nasıl gelicem oraya Gelsemde nasıl alıcam ya pls şu Lokantanın bi şubesinide moradona aç (Bide Gm den bi isteğimiz var Moradona kerhane istiyoruz.:p) kerhanei napacan marodonda priestlerimi .... edecen ayrıca prestlerle para yidireceqsen ben benim priesti getirem 19 lwlde 20 sine az kaldı hem reşitde ok? [Bu mesaj 0ttavio tarafından 09 Kasım 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sallayalım bu kadın kız işini..[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 zuhauhuhzz xD yeni goruom cok gusel olmus[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 saol camthalion[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 informer sen yakinda iflas edersin insan eti demi onlar:D 350gr 2.500.000 cok ucuz lol zam yap zam talkative özele bak arada yaw uijo nasil clan kuracaz bi help yapin bana [Bu mesaj ewon tarafından 09 Kasım 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 lunardan nameler bunlar ey yavrummm , gel vatandaş gel el morad arası döner var teeey aq :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 etler azalirsa yollim ya informer nasıl clan kurcaz bi söle ya nedir yolu yordami [Bu mesaj ewon tarafından 09 Kasım 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
DarkThunDer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ortak olakmı lahn ınfo karıda getırırız :D lvl 60 Bp konsematrıs zuHAuhaJ :D[signature][hline]impossible is nothing...
DarkThunDer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dark: off a.q. info açlar geldi exp kasamıcaz. :D eziq: aç sensin Lahn dark: kimsin lahn ıth eziq: ben senın babanım dark: bende babamın anasını s.ikim :D dünden bugune :D[signature][hline]impossible is nothing...
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: DarkThunDer, 09 Kasım 2005 15:08 tarihinde demiş ki: dark: off a.q. info açlar geldi exp kasamıcaz. :D eziq: aç sensin Lahn dark: kimsin lahn ıth eziq: ben senın babanım dark: bende babamın anasını s.ikim :D dünden bugune :D ahahahahaha , aklıma geldi şimdi , apos kasıyoduk sen lee nin charla girmiştin,lord free idi o zaman , ve olay tam olara şöyle oldu , lag yada başka bişi oldu biri yatmıştı aposa , sonra durduk resser falan ayarilcaktık tam , pesmergeler geldi vs vs , olm ogün full konuşmaları kaydetmiştim yarılmıştım o gün gülmekten varya :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [Bu mesaj Informer tarafından 09 Kasım 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Informer, 09 Kasım 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: ewon, 09 Kasım 2005 15:02 tarihinde demiş ki: etler azalirsa yollim ya informer nasıl clan kurcaz bi söle ya nedir yolu yordami [Bu mesaj ewon tarafından 09 Kasım 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] ya clan bug var clan kurulmuyo ke geldi böyhle oldu aslanım , sonuçlarına katlanacan hadi bakem :-) [signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: DarkThunDer, 09 Kasım 2005 15:03 tarihinde demiş ki: ortak olakmı lahn ınfo karıda getırırız :D lvl 60 Bp konsematrıs zuHAuhaJ :D olalım müzikli oynamalı bi yere çeviririz , biri gelir çalar biri oynar şak şuka şakada şukaaa[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
DarkThunDer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 böcekler cır cır eder:D ajhJhJhJhj[signature][hline]impossible is nothing...
DarkThunDer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 içeriz kusarız sonra bi daha ıcerız ıkı kere kusarız :DDDD LoL :D espırı yapma çükerım :D[signature][hline]impossible is nothing...
Öne çıkan mesajlar