liquidsnake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arkadaşlar birşey sorcam sizlere benim bi charım (60lvl) durduk yere skill bug yuzunden ban yedi kas kas sonra ban ye yaa gm super novayı skill bug sandı galiba benim napmam gerekir lutfen yardım edin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 pre varsa şikayet et yoksa kolay kolay alamazsın[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Penguen, 12 Kasım 2005 10:11 tarihinde demiş ki: pre varsa şikayet et yoksa kolay kolay alamazsın +1[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad Clan: MoHiKaN Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kardes bzm clanda KAN_KOKUSU vardı çocuk kastı kastı 60 oldu çıktı pk ya 1000np kastı o gün süper yeni novasıyla nasıl heyecanlı nasıl hevesli premium da yok Gm kick yaptı ona skill bugdan anlam veremyrm bu GM e özür dilemesi gerekiyor her ikinizdende hatta arkımızın banı açılmassa boykot etmeyi düşünyrz clanca[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 WARİOR NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sen kimsin la benim nick i çalmisin...özentilik yapmayalim lutfen... Bu arda taklitlerimden sakinin :D[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar