Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hayırlısıyla birazdan açılacak bundan sonraki konuşmalarımızı burdan yaparsak daha iyi olur dedim.En kısa sürede bir pati ittifağı kurmalıyız. www.palantis.com[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 evet haklısın bu konuda , guild hazırlanmıs direk pati guildi derim. Bu arada tam oalrak ne zmn acılacak bi bilgisi olan varmı ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Arkadaşlar yeni oyununuz 20:45 te açılıcaktır. Hepinize iyi oyunlar. inşallah beğenirsiniz. biz beğendik. Dipnot: bu sefer oyun zor:D siteden alıntı ettim[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bende kaydoldum ülkem 8:15.ismim Anarion.şehrim Minas anor[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya cok da zor degil bi yarım saat menuleri inceleyince zor olmadıgını anlıosun basta cok karısık gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 char : LokmaN zülfikardı önceden ... Ülke : SacredCitY asd idi önceden ... pati guild olacak tabide guild üst limiti 16 kişi orda bi düşünmek lazım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 patiden 16 kişi varmıki oynayan?[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bida hayatta oynamam vöğ geldi buglarından[signature][hline]Bloody Warstorm | W/Mo | Guild Wars Guild:Under Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 olmadı 2 guild kurar ittifak yaparız pek sorun olucagını sanmıyorum. -- shandelzare , ulke - werenan[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ee 500 tuccar 300 atli eleman falan yaptik can sikintisindan niye 0 dan basliyo bu oyun ? nebula ile bi alakasi varmiymis buranin ?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Test döneminde oyun forumlarında gerekli açıklamalar vardı.[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hö[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_RoLanD_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 şimdi altın dahada değer kazandı herşey para oldu yaw :)[signature][hline]: "You have come here to fight as free men... If you fight, perhaps you'll die.If you run, you may live for a time.But at what cost?... I say we'll always be free!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ekonominizi sağlam tutun işte benim gene aynı nick Silvar ülkem Tuna 1:13 teyim[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 İsmim Dragon 1:1 deyim Buyrun :D[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 zor[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 cythraul akhera-Lands Of Eternity ittifaga katılmak ısterım yada ben kurarım sız gırersınız :D 2. caga gecıcem bırazdan[signature][hline]Name : Cythraul Class :Wizard Nation : High Elf LeveL :3x Clan : Daha Yok ! Server :Us East Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yav beyler benide yanınıza alın yoksa bu adamlar beni yok eder huaaaaaaaaaa ülkemin adı handenberg-xxx yerim [32:5] isim birden aklıma geldi yazdım sakın sormayın[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine [Bu mesaj nba tarafından 12 Ekim 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya bu palantis e nooldu bilen var mı girmeye çalıştıımda "This Website Has Been Suspended" diyor.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 off gene ne oldu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Host gumlemiş galiba..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ulan şu rpg paketini bi görebilseydik bi kere neyse acelem yok beklerim açılmasını[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 moro - shire[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 nerowarden son durum nedir server da acılıs zamanı fln belli mi ?[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar