Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hayırlısıyla birazdan açılacak bundan sonraki konuşmalarımızı burdan yaparsak daha iyi olur dedim.En kısa sürede bir pati ittifağı kurmalıyız. www.palantis.com[signature][hline]Bla bla bla...
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 evet haklısın bu konuda , guild hazırlanmıs direk pati guildi derim. Bu arada tam oalrak ne zmn acılacak bi bilgisi olan varmı ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Arkadaşlar yeni oyununuz 20:45 te açılıcaktır. Hepinize iyi oyunlar. inşallah beğenirsiniz. biz beğendik. Dipnot: bu sefer oyun zor:D siteden alıntı ettim[signature][hline]Bla bla bla...
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bende kaydoldum ülkem 8:15.ismim Anarion.şehrim Minas anor[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya cok da zor degil bi yarım saat menuleri inceleyince zor olmadıgını anlıosun basta cok karısık gelio
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 char : LokmaN zülfikardı önceden ... Ülke : SacredCitY asd idi önceden ... pati guild olacak tabide guild üst limiti 16 kişi orda bi düşünmek lazım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 patiden 16 kişi varmıki oynayan?[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bida hayatta oynamam vöğ geldi buglarından[signature][hline]Bloody Warstorm | W/Mo | Guild Wars Guild:Under Dark
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 olmadı 2 guild kurar ittifak yaparız pek sorun olucagını sanmıyorum. -- shandelzare , ulke - werenan[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ee 500 tuccar 300 atli eleman falan yaptik can sikintisindan niye 0 dan basliyo bu oyun ? nebula ile bi alakasi varmiymis buranin ?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Test döneminde oyun forumlarında gerekli açıklamalar vardı.[signature][hline]Bla bla bla...
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hö[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
_RoLanD_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 şimdi altın dahada değer kazandı herşey para oldu yaw :)[signature][hline]: "You have come here to fight as free men... If you fight, perhaps you'll die.If you run, you may live for a time.But at what cost?... I say we'll always be free!"
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ekonominizi sağlam tutun işte benim gene aynı nick Silvar ülkem Tuna 1:13 teyim[signature][hline]Bla bla bla...
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 İsmim Dragon 1:1 deyim Buyrun :D[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 zor[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 cythraul akhera-Lands Of Eternity ittifaga katılmak ısterım yada ben kurarım sız gırersınız :D 2. caga gecıcem bırazdan[signature][hline]Name : Cythraul Class :Wizard Nation : High Elf LeveL :3x Clan : Daha Yok ! Server :Us East
nba Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yav beyler benide yanınıza alın yoksa bu adamlar beni yok eder huaaaaaaaaaa ülkemin adı handenberg-xxx yerim [32:5] isim birden aklıma geldi yazdım sakın sormayın[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine [Bu mesaj nba tarafından 12 Ekim 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
NoOb Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya bu palantis e nooldu bilen var mı girmeye çalıştıımda "This Website Has Been Suspended" diyor.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum.
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Host gumlemiş galiba..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ulan şu rpg paketini bi görebilseydik bi kere neyse acelem yok beklerim açılmasını[signature][hline]Bla bla bla...
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 moro - shire[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 nerowarden son durum nedir server da acılıs zamanı fln belli mi ?[signature][hline]Power is Everything
Öne çıkan mesajlar