mawiman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Arkadaşlar uyuyamıyorum Koyun sayıyorum kitap okuyorum uyumak için herşey ler yapıyorum ama uyku hapı aldan uyuyamıyorum yardımm[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bazı sorunların war sanırım fızyolojık yada psıkolojık mutlaka bı doktora danış bence..[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU [Bu mesaj Famy tarafından 11 Kasım 2005 08:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 abi uyuma işte hayatı doya doya yaşa boşver uyuyupta ne yapacaksın ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bence dost diyebileceğin insana varsa sorunlarını anlat yoksa koyu bi muhabbet et rahatlamaya çalış uyumadan önce duş alıp üzerindeki yükü boşalt cıplak ayakla gez emin ol rahat bi şekilde uyuyacaksın[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 zorlama.beyninde bi şiy vardır.beynin onu kendi kendine çözmeye uğraşıodur.Çözünce düzelirsin.yani ilk aklıma gelen bu oluyo. beynin yeni ve büyük bir değişime de hazırlık yapıo olabilir.ama uyku haplarını kesmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 psikoloğa git derdini anlat uyku hapından 1 tane yerine 50 tane al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: fixxer, 11 Kasım 2005 11:43 tarihinde demiş ki: abi uyuma işte hayatı doya doya yaşa boşver uyuyupta ne yapacaksın ? [signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Famy, 11 Kasım 2005 08:50 tarihinde demiş ki: bazı sorunların war sanırım fızyolojık yada psıkolojık mutlaka bı doktora danış bence.. +1 Evde yapabileceğin pratik şeyler: 1.Gece yatmaya yakın çay sigara kahve içme ve gün içindede çayı kahveyi çok az tüket 2.Egzersiz yap yorul mutlaka 3.Biyolojik saatini değiştirme gece 01 de yatıyosan 9.30 da kalk çok uyuma hep bu saat sınırlarında olsun düzenin. 4.Rahatlatıcı doğal çaylar iç örn : papatya rezene çayı vs..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Odanda televizyon varsa yatağının yakınına çek. Sabaha kadar açık dursun..[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 passiflora denedin mi? bende işe yaramıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: unac, 11 Kasım 2005 17:27 tarihinde demiş ki: said: fixxer, 11 Kasım 2005 11:43 tarihinde demiş ki: abi uyuma işte hayatı doya doya yaşa boşver uyuyupta ne yapacaksın ? hönk????[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Logi, 11 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: passiflora denedin mi? bende işe yaramıştı. Bu ilaç beni 2 gün seme yaptı. Yataktan kalkamadım resmen.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ya daha genciz millet vücudunuzu kimyasallardan olabildiğine uzak tutmaya çalışın. Hem daha doktor bişi demeden ilaç tavsyeside uygun deil.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 doktora danışmanı öneririm.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 gün dogmadan uyuyamıormusun?benım öle bi problemım vardı sanırım halen var saat 5:14[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bence ilaç kullanma..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Uyku hapını öyle herkes alabiliyo mu reçetesiz falan. Yan etkisi falan yok mu?[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 illa uyumak ıstıyorsan 10 tane laroksıl ıngılızcesını bılmıyorum aynen boyle de eczaneye hem ucuzdurda 10 tanesı benı 3 gun uyutmustu koca bı omurden 3 gun kayboldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kafana gore ilac alma,kontrendike olablr..(yan etkleri olur)oncelikle uykusuzlgnun sebeplerne in..uykusuzkugu bi problem olamaktan cikar..uyumadgn sure icinde yatakda bosbos durma,,biseylerle ugras,einstein 2 saat uyyormus.n.ş.a da,insana 4 saat yetiyor,+ ve eksileri bunyeye gore degsr..dogal sedatifler kullan,passiflora ii bie ornek,bitki caylarida..kitap okumak da gozleri yorar..onemli olan bunu bi problem olmktan cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben şuanda çok rahat uyuya biliyorum ders çalıştıgımda uykum geliyor bunu bütlerde farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bida bi sorun yaşarsan hergece bi kadeh şarap.. (: [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 08:45 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya uyku düzenle ilgili bence.düzenli bi yaşamın varsa sabah erken kalkıyorsan akşamda erkenden uykusu geliyor insanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 benim gelmiyo. sabah 6,45'te kalkıyorum ama gece uykum gelmiyo. ilaç falan da başlamıştım bi ara ama sömestrda yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 alakası yok unac benimde bir süre böyle sorunum vardı aslında yılda birkaç ay yaşıyorum bu sorunu sabah 6-7 arasında kalkıyorumama gece bilgisayarı kapatıp yataga yatıyorum kitap okuyorum,müzik dinliyorum falan filan ama 4'e 5'e kadar oturuyorum sonra uyuyorum ancak sabah yine 7 gibi falan kalkıyorum ... unutmadan siz bu topici nerden bulup geri pörtlettiniz :) p.s. : dory sen okuma bold yazıyorum :) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 17:24 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 valla ardadaşlar yazın hiç uyuyamazdım çünkü uykum gelmezdi ünv gittim umumaktan okula gidemiyorum bence sorun dersler bende uyku yapıyor bilmiyorum arkadaşlar okuyan herkezde ayı problem yoqmudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar