Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bone yapar da ben de eksik kalır mıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi bakalım St Benoit'de okuyan arkadaş varmı?
çok ciddiyim soracağım kişiyi İEL'de okuyanlar (daha doğrusu geçen seneki basketbol karşılaşmalarını izleyenler) iyi bilir...
hadi bakalım St. Benoit'liler ulaşın bana![hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
tamam sen de yap... gazan mübarek olsun.
...da atlayıp atlayım bunu bir forum kirliliği modası haline getirirseniz yakarım, onu söyliim.
*!bir daha açılacak threadi kilitleyeceği mesajını verir*
Mesaj tarihi:
yok yani ben şimdi...

ee ulaşacak olanlar pm den ulaşırsa sevinirim forum kirlenmez...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
hayır onu demiyorum.
her kız tavlayacak olan birer thread açarsa 94689046 tane ordan olan var mı, burdan olan var mı threadi olacak.
bu olmasın diyorum, ve ekliyorum:
bir daha açılırsa kilitlerim.
eğer yapacak olan varsa buradan ya da bone'unkinden devam etsin.
mesaj alındı mı acaba?
Mesaj tarihi:
ahmetoglanciim canim deme emalethe tamam m kulaini cekerim agzina da terlik sokarim senin emi cocuum ? :)
emaleth geldiin iyi oldu ehe kac gundur yoksun ben de nerde diodum ozledim :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
arkadaşlar alakasız olarak bu threadinaltına çöpçatan arayacak olanlar kendisiboldolarakbaşlık atsın daha rahatanlarız :) negzelolur
hayırlara vesileolur :)

bu arada ahmetkardeşimize güzelbir avatargerek[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 24 Şubat 2003 14:47 tarihinde demiş ki:
kaparım walla[hline]Prena Online Community
[email protected]

aahhaha eminim...
en son sigara almaya takıl (sj nin karşısında bakkal) 'a girdim..
sabahın körüydü gözlerim bir açılmış...
bir hatun.. esmer mas mavi gözler eridim bittim...
bir iki muuabbet çevirdik hatunun matematiği çok iyiymiş..
geyiği şu : ben marlboro ya zam geldiinde 2700 de almıştım ordan ilk gittiimde..
2. gittiimde ki bu hatunu gördüüm gün olr.. sevgili Ahmet abimiz marlboronun 2500 olduunu ve yannış verdiini söledi...
ne kadar vercem ben sana fln dedi (ben 10 kaat koymuştum ortaya) hatun 2300 alacan, 7700 verecen demişti..ordan girdik muabbete sj'den olduunu öörendim...
85 li...
tanıyan varsa bi zahmet yazsın:P
(benim başım baalı ark.a bakıorum -valla, çocua annattım bi ara da gösterdim çıkışlarında..hasta oldu o da..)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002
Mesaj tarihi:
said:
TiReSiAs demiş ki:bir hatun.. esmer mas mavi gözler eridim bittim...
bir iki muuabbet çevirdik hatunun matematiği çok iyiymiş..

Diyosun

Ben bi traş olup süsleniyim o zaman tam olarak nerdeydi bu SJ?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
axedice sj bahariyede canim. Gel yardimci oluruz sjliyiz icabinda :))
Gerci ben daha prep ama ziyani yok. :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b]

Querquobad Quane [SnowLords]
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
sizin okul sabah gazetesindeydi lan bu gün.
hocanız traşsız gelenleri dövmüyomuş.
avucuna bi kullanımlık traş köpüğü sıkıp bide jilet verip lavaboya gönderiyomuş.
vay anasını satayım.
  • Yeni Oluştur...