heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaşlar ben şirinlerin gayet piskopat bi çizgi dizi olduğu fikrindeyim.şirinenin ordaki tek kız olması,süslü şirinin resmen gay olması gibi..evet siz ne düşünmektesiniz??[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 senin delice fikirlere sahip olduğunu ve hayatımda şirinlere hiç böle bakan birini görmedimi düşünmekteyim..:) tebrikler walla hoş bi bakış açısı yakalamışsın :D :)[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şirinlerin altında çok sağlam alt metinler vardır. şimdi detay yazamicam da, basitçe şirinlerin doğu almanya kökenli olduğunu ve marksist komünist ütopyanın propagandasını yaptığını söyleyebilirim :D[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben de duymuştum bunları ,böyle izleyen küçük çocuklara bilinç altı mesajlar falan veriyomuş falan da filan.ama benim ilgilendiğim yönü karakterler ve neden öyle oldukları.sizce de süslü şirin gay diil mi mesela...=)[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya Gargamele ne demeli? adam kafayi cucelerle bozmus ve tek amaci onlari yakalamak...kucuk de bi cocukla beraber yasiyo. isi gucu coluk cocukla yani. cok sakincali..subyan + sapik herif :D ayrica suslu sirin gay degil! metrosexuel! arada buyuk fark var!! [signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ [Bu mesaj Kleo tarafından 02 Kasım 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o küçük çocukla yaşaması herşeyi açıklıyo resmen zaten.şirin babanın da şirineyle ilişkisi var.ama şirinenin asıl sevgilisi güçlü şirin.o bebek şirin de şirin babayla şirinenin[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Evet şirinler komunizm Propagandası yapıyorlar! :D neden şirin babanın şapkası kırmızı?!,neden şirinlerin hepsi çalışıyor?! hiç çalışmayan şirin varmı?! (uyuyan arkadaş bile bir iki bölümde çalışıyo ehehe) YAAAA YAAAA!!!! ANLADINIZ SİZ!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ay hele o bilgini girtlakliyip yagli kazia oturtasim geliyo, o kadar giciim. bak butun cinlerim tepeme cikti veledin sesini hatirlayinca. ne kulaklari tirmalayici bi konusmasi vardi. hic bizaman sirinleri pek sevemedim.. mavi tenli olmalarindan baska sevdiim hic bi ozellikleri yok..[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 donnie darko da bi yerde arkadaşlar arasında tartışılıyodu şirinler hakkında..[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 smurfs are @$?&ing commies[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bende merak etmişimdir o kadar erkek şirin nasıl dayanıyo buna diye. ha onu bırak şirine nasıl dayanı yo buna madem bakire kalcak bari rahibe falan olsun :D bi de bu şirinler nasıl çoğalıyo eheh[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 koskoca köyde hiç anası babası yok mu bunların? hepsinin babası şirin baba mı? eğer öyleyse şirin annenin neden olmadıgı belli. 38 cocuk dogurduktan sonra.... :-p[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 oha ne kötü niyetlisiniz ben hiç böyle düşünmemiştim[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 zamanında sponge bob ve patrick için de "gayliği özendiriyor" denmişti, bu da onun bir benzeri. arkadasım ordakileri benim 6 yasında kardesim izliyor ne bilsin gayi homoyu unisexi? insanlar hayatın heryerine bir sapkinlik koymayı, her işte bir fesat aramayı o kadar "olması" gereken haline getirmişler ki "salak bir buyucu ve ondan kaçmaya calişan minik mavi yaratıklar"ın cinsel hayatını düşünür olmuslar. brehbre diyorum.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yok Şirin Baba yobaz..Yok Şirinler komünist...Yok Gözlüklü Şirin devrimci..Çok dedikodu oldu haklarında ama onlar bunlara kulak asmadan Gargamel'le kapışıyorlar hala..Go Smurfs go![signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Mix, 03 Kasım 2005 16:07 tarihinde demiş ki: koskoca köyde hiç anası babası yok mu bunların? hepsinin babası şirin baba mı? eğer öyleyse şirin annenin neden olmadıgı belli. 38 cocuk dogurduktan sonra.... :-p Ne 38'i...100 tane şirin var..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kanal 7de sirinlerin 'laaylaylalaylaylay lay lalayllaylay' sarksisini ayni melodiyle lailaheillalahallahuekber diye söylüyolardi asil propogandayi kanal 7 yapiyo himen de kilicini kaldirip gölgelerin gücü adina yerine Allahim bana güç ver diyodu[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 şirinler yanlzı gercekten komunıst geyık fılan dııl[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben kanal 7den falan değil, izledigim kanald'de cıkan normalini diyorum, gay değiller unisex hiç değiller[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya Patiden birinin imzasi vardi - Sirin Baba nerde? - Cumaya gitti diye.. :D oda kanal 7'den alinti sanirsam :D bu arada sarkiyla he-man'e oldum geberdim hiahoiahhaha[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ [Bu mesaj Kleo tarafından 04 Kasım 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sımdı turkler bır cızgıfılm yapmıs efe dıye bır cocuk dedesını zıyarete koye gıdıyor samanyolunda vardı bu zaten butun tuk cızgı fılmlerı dıncıler yapıyor dıkkat ettıysenız neyse sımdı bu cocuk koye gıdıyor dedesı buna bak evladın eskıden buralarda şeriat vardı o zaman herkez huzur ıcınde yasardı atalarımız 3 kıtaya hukmedıyordu fılan dıyor sonrakoyde ceteler fılan zorbalık yapıyor sefa dıye bır genc dovuyo bunalrı tek basına ıman guceyle serserıelrde bot yarısı yapalım fılan dıyor makınalı tufekelrle kovalıyolar bunu yarışa baslıyorlar tam yarısın ortasında bızım esas akrızma eleman botu saga cekıyor ne oldu sefa abı dıyorlar ezan okunuyor hıcbısey namazdan daha onemlı olamaz dıyor bır adacıgın ustunde namazını kılıyor butun rakıplerı gecıyor bunu fılan sonra bu ıman gucuyle bırıncı oluyor vs vs kleo kurtar bızı bu propaganda cızgıfılmlerıdnen adam gıbı bır cızgıfılm yap ıcınde sıyası propaganda olmasın ehehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bak anlattin simdi deli ettin beni cok pis gaza geldim, ben yarin hemen diplomami alip kuruyorum studyomu :D[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben kafamdan uydurmadım şirinlerin küçük çocukların bilinç altına bu tür düşünceler yerleştirdiğini bu bilimsel olarak yayınlanmış bi yazıydı orda okumuştum.kaldı ki küçükken hep düşünürdüm süslü şirin kız mı acaba diye,anneme sormuşluğum vardı hatta.bunun fesatlıkla bi ilgisi yok arkadaşlar herkesin belli bi bakış açısı var ve benimki de böyle.katılan arkadaşlar da var mesela ki ben de bu açıklamayı yapan bilim insanlarına katılmıştım.ağaç yaşken eğilir.çizgi filmler de bunu yapmanın en basit yolu..[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meloshka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya öle şeyler demeyn şirinlere iidir onlar hanginiz küçükken seyretmediniz ki........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kötü demiyoruz ki zaten=)benim de favorilerimin içindedir hala ama öyle..[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar