kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Mirage, 10 Kasım 2005 03:15 tarihinde demiş ki: Yazdıklarımı tekrar okursanız, sadece hide'a ihtiyacı olanların zar atması gerektiğini düşündümü söylediğimi göreceksiniz. Quest'i olanların da diyebilirdim, ama "quest'im var" deyip sonra da alıp AH'da satanlar var, yanlış anlasılma olmasın diye böyle demedim. Biri item'a zar atacaksa, illa da alıp item'ı yapacak, yoksa atmayacak. Eğer kimse item'ı yapmak için istemiyorsa skinner'a bırakılabilir. said: kfg, 09 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki:senin mantığına göre o zaman epic bir cloth çıkar, sonra epic diye warrior u da shaman ı da hunter ı da herkes roll lar... Birinin yazdıklarımdan böyle bir şey çıkartabiliyor olması üzücü. Cidden... -yanlış anlaşılma olmasın- ya okumuyorsunuz, ya da illa laf oturtacağım diye kasınıyorsunuz. Konu hakkında daha fazla yorum yazmayacağım. Dediğim gibi, girmeden grup lideriyle konuşulur, işinize gelmiyorsa girilmez. "Ben skinner'im sadece skinner'ler zar atabilir." diyerek grupta rahatça yer bulabiliyorsanız ne ala, sorun yok. yok mirage laf sokmak gibi bir amacım yok, zaten önceki mesajlarıma bakarsan hiç böyle şeylerle uğraşmadığımı görürsün... ayrıca o cloth olayı sana değil... senin mesajı quote ladım diye oradaki tüm yorumları kendine düşünme :)... oradaki senin dediğim de epic örneğini veren arkadaşa yani... ayrıca bir önceki mesajında dediğin gibi her skinning i seçenin leatherworking seçmesini bekleyemezsin ki... mesela ben leather seçmedim... beast i skin lemek için seçilmez elbette ki ama halen savunuyorum diğer prof lardan oldukça az para getiren bir prof için önemli bir skin kaynağı... ayrıca ben o finkle ı boss ları kesip thick leather çıkarayım diye almadım...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 10 Kasım 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: innkeeper, 10 Kasım 2005 04:03 tarihinde demiş ki: yabancı forumlarıda inceledim, orada da durum aynı. skinnerların hepsi bir agız olmuş "bizimdir" diyor, profession olarak skinning dışında başka bir meslek edinenler ise "hayır rollanmalı" diyor. bana göre bu item için roll atılmamalı, niye derseniz; eğer bu bir "drop item" olsa idi, eğer bu bir üzerine roll atılabilecek epic item olsa idi, o zaman zaten blizzard bunu rollanabilir kılardı. blizzard roll attırmadığı sürece, bu item için roll penceresi çıkartmadığına göre, demek ki roll atılacak bir item olarak düşünülmemiş, bu amaçla tasarlanmamış olduğunu gösteriyor. "oyun mekaniğine" göre bu item skinnerlarındır, üzerine rol atılması gereken bir item olarak düşünülmemiştir. sadece 310 skininng yeteneği olanlar arasında oylanmalı, kazanan kişide gidip skin etmelidir. günün birinde blizzard bu item için roll penceresi çıkarana dek de bu şekilde sürmeli. ps: absolut allah aşkına nerden baksan 1k gold eden bir item, kimin ihtiyacı yok ki ona :) herkes N der doğal olarak. birileri epic armor quest için istiyorsa, o zaman o birileri kendi arkadaşları veya guild ile anlaşıp o şekilde gitmeli. normal şartlar altında, pick up gruplarda bu item kesnlikle skinnerlarındır. [Bu mesaj innkeeper tarafından 10 Kasım 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Şu yazıyı okuduğum saniyeye kadar tam tersini düşünüyodum, tabi benim bu zamana kadar o deriyi düşüren grupta bulunmak gibi bir şansım olmadığı için o derinin rollanabilir bir deri olduğunu düşünüyodum. Hatta bu tartışmanında ordan çıktığını varsayıyordum. Ama bi item blizzard tarafından düştüğü anda roll penceresi açılan bi item olarak tasarlanmamışsa zaten bence otamatik olarak skinner'larındır.(örnek kasalar: siz hiç bi kasayı mage açarken mavi bi plate item çıktığında gruptaki warriorların o item için rollayacaz dediğini duydunuzmu?) , şu an skinner deilim ama innkeper kesinlikle beni ikna etti ve blizz o item için roll penceresi açana kadar kimse skinnerdan o itemi beleşe kendisine vermesini bekleyemez , bunun baştan yada sondan konuşalacak tarafı yok. Not: Roll penceresi açılsaydı tam tersini savunurdum , o durumda "blizz o item rollanacak olarak dizayn etmiş, skinnerlar size ne oluyo, o item her durumda rollanır" derdim. Not2: Eğer grupta birden fazla skinner varsa tıpkı kasalar gibi skinning yapılmadan rollanması gerekir, kazanan skin eder , çıkar veya çıkmaz ama bu roll bile baştan yapılmalıdır.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: innkeeper, 10 Kasım 2005 04:03 tarihinde demiş ki: yabancı forumlarıda inceledim, orada da durum aynı. skinnerların hepsi bir agız olmuş "bizimdir" diyor, profession olarak skinning dışında başka bir meslek edinenler ise "hayır rollanmalı" diyor. bana göre bu item için roll atılmamalı, niye derseniz; eğer bu bir "drop item" olsa idi, eğer bu bir üzerine roll atılabilecek epic item olsa idi, o zaman zaten blizzard bunu rollanabilir kılardı. blizzard roll attırmadığı sürece, bu item için roll penceresi çıkartmadığına göre, demek ki roll atılacak bir item olarak düşünülmemiş, bu amaçla tasarlanmamış olduğunu gösteriyor. "oyun mekaniğine" göre bu item skinnerlarındır, üzerine rol atılması gereken bir item olarak düşünülmemiştir. sadece 310 skininng yeteneği olanlar arasında oylanmalı, kazanan kişide gidip skin etmelidir. günün birinde blizzard bu item için roll penceresi çıkarana dek de bu şekilde sürmeli. ps: absolut allah aşkına nerden baksan 1k gold eden bir item, kimin ihtiyacı yok ki ona :) herkes N der doğal olarak. birileri epic armor quest için istiyorsa, o zaman o birileri kendi arkadaşları veya guild ile anlaşıp o şekilde gitmeli. normal şartlar altında, pick up gruplarda bu item kesnlikle skinnerlarındır. [Bu mesaj innkeeper tarafından 10 Kasım 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Ellerine sağlık bunu anlatmaya çalışıyodum bende..[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Açıkcası quest için gerekiyorsa bence skinnerdan önce alma hakkı olmalı. Adam 1 quest item için 310 skinning mi yapıcak ?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 @Absolut Elbette adam bi item için 300 skinning kasmayacak kimsenin silahına Crusader yapmak için Enchant kasmadığı gibi, Gidecek ve satın alacak yada düştüğü anda skiner'ın insafına sığınıp ucuza kapatmaya çalışacak. Yani bilmiyorumda ben skinner olsam, deriyi loot'ta görsem ve çantama atsam sonrada millet "aaa bakın ne çıktı , hadi rollayalımda kazanana versin" deseler , sadece güler geçerim. Edit:imla [signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 10 Kasım 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hide nedir bir rare lootur,rare lootlar napılır en kötü ihtimalle ihtiyaç sahipleri arasında rollanır. onuda geçtim grupla girilen her yerde lootlar önce grup benliğinin sonra şahsındır. onuda geçiyor hide skin edenin derseniz ubrs deki bütün lootlarda ozaman kapıyı açanındır[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 @Mighty_THoR Daha öncede dediğim gibi o derinin otamatik roll penceresi açılarak rollandığını sandığım dönem aynı senin gibi düşünüyodum, Ama basit bir soru sordum yukarda (hoş direk sormadım ama şimdi direk soruyorum) sen bi kasayı mage olarak açarken mavi bi plate item çıksa gruptaki warriorlar "o item için rollayacaz" dese kabul edermisin? yoksa "olurmu lan öle saçma şey" diye adamlarıdikkate bi almazmısın. Lütfen bana o kasa için baştan rolluyoruz deme çünkü herkez o kasayı açabiliyor zaten, herkez o hide'ı skin edebiliyosa zaten yine baştan rollarsınız.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 işte anlayamadığınız yalnızca iki hakkınızdan birini vererek alabileceğiniz ve az da olsa çok da olsa emek harcayarak yapacağınız ayrıca finkle bulmak için kasacağınız bir prof u normal şeylerle karşılaştırmak... o anahtar olayı tamamen saçma bir karşılaştırma zaten... oyun motorunu bırakın mantıken düşünün ben skinner ım o benim işim... epic olup olmamasının bir önemi yok... onu deminki mesajta cloth örneğiyle belirttim... ben bir grupla gittiğimde baştan söylerim bu kararımı ve roll lamayı da asla kabul etmem... atarlarsa başka grup bulurum... sonuç olarak bence ilk quest i olanlar roll lamalı, quest i olan yoksa 310 skinning olanlar roll lamalı ve kazanan skin lemeli, çıksın ya da çıkmasın...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 @kfg Bence bir skinner olarak çokda objektif düşünmüyosun , çünkü bu olay tamamen oyun motoruyla alakalı, eğer o motor o item için roll penceresi açsaydı, bi tarafınızı yırtsanız yinede herkez tarafından need rollanırdı, belki çok ağlardınız ama sonuç değişmezdi. Yani şu an o itemin tamamen skinning sahiplerinin hakkı olduğunu düşünme sebebim, sadece o itemin rollanamaz olarak dizayn edilmesinden geçiyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hehe ancak blizz in o item ı roll lanılmayacak şekilde koymasının mantığı da benim geçen mesajta dediğim şey işte onu kaçırıyorsun :P...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 10 Kasım 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ehh oda doğru tabi[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 abi olması gereken bu blizz eger skinnerın skinledii iteme loot penceresi acsaydı ench olarak o blizze küfrederdim naapsın adam ac mı kalsın ama bnm bi dusuncem daa war skin direk alır q olana bile bakmamalı bence cunku o q skin e (dier gather mesleklerden az para getirdigi gozonune alınarak) para kazanabilsin die konmıus bişi bence aynı mithrilcasin deadly bilmem ne tufegi nin eng için olması gibi sonucta eng de para kazanamıo ama o q lerle felan hiç olmassa bişiler kokluo olay bundan ibaret[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar