mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 peki bu cromatic carapace bopmudur yoksa nedir oda pristine gibi mi duser ben niye hiç gormedim felan[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Evet Chromatic Carapace bop. Gyth'ten düşüyor, düşme şansı %1 civarında. Hunter ve Warrior'lar başta olmak üzere bir çok class'ın da istediği bir şey olduğu için almak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 skin in beast le alakası yok ama beast ın skin edilmesi skinnerlara mahsus bişidir yani party kurarken sen hunter arasın druid arasın yada ne bilim warriror felan arasın ama hiç skinner aramassın ama dier class çzellikleri için rouge mage yada baska bişi arayabilirsin ewet skining beast dısında ama bunun skinnerdan baskasını ilgilendirecegini dusumuyorum adamın meslegi sen becerebiliosan sen skin et yapamıosan adamın yapmasına nie engel oluon (kimse yapma demio dieceklere şimdi den cvp weriim adam sana mı aldı ki skin i sana calıssın ) ama uygun bi fayata raiddekilere satıla bilir o da ayrı konu[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eh bu tarz birşey benimde başıma geldi UBRS de... ilk defa UBRS ye gittim 15 adam parti war öh dedim zor bi yer heralde.parti normal başladı,sonra flamewrath ı öldürelim dedim mantle için gıcık lock olmaz çok sıkıcı uğraşamam ben dedi guilddende bi arkadaşı vardı oda aynı şeyi dedi biraz ilerledik birisini partiden attılar sadece adam aşağı düşüp 2-3 tane dragonu yukarı çıkardı diye kimse ölmedi bile daha da ilerledik beast e geldik ulan dedim kocaman yaratık magmadar a da benziyor"ohh" neyse biz bunu kestik içinden skinning knife düştü bide ace of the beast.Neyse lock kız ML idi kız direk roll atmadan knife ı aldı eye of beastide guild arkadaşına verdi,sonrada zaten ben bunun için gelmiştim pazar günü onyxiayı skinlicem hadeen eywalla dedi gitti...BL edildi ama BL ettiğimizle kaldık Thandaril-Darksorrow lvl 60 NE priest[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? [Bu mesaj elazul tarafından 08 Kasım 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 off kötü olmuş yaw... işte bu gibi durumlar yüzünden raid-instance lara guild'den adamlarla gitmek gerekli yaw...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall[EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 raiddeki herkesin rollama hakkı olmalı; ister q su olsun, ister 310 skinningi, ya da hiçbi şeyi..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 fazla uzatmanın anlamı yok skinnerın işidir skinler ,skinlediği deriyi baskasına veren hangi enayi var su wow da ? eğer varsa burdan sevgilerimi yolluorum bana şahsen cıksa benden isteseler roll atalım deseler falan skinner olmayan kardeşcikler tepem atar basar küfürü cıkarım raidden kimsede bişey diyemez isterseler 10 saat bağırsnlar if de umrumda bile olmaz cünkü yapılan kötü bişey deildir mesleğini yapıorsun sonuçta...[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bana düşse hayatta 315 (310 diil) skinner olmayan adama vermem. Zaten ben kim skinn hakkını isterse o roll atsın derim. Eğer bir adam skinnleyebiliyorsa onun hakkıdır, alır gider hide ı. Ha bi iki "akıllı", olmaz öyle şey hepimiz roll atarız dedi, the beasti kestik dedim skinnleyin alın gidin öle boş boş durdular 2 dakka ortada. Bir kaç kişiye orda çıkan NPC gerektiği için skinn et filan dediler skinnledim yolumuza devam ettik (thick leather çıktı) . Guil run tamamen farklı bir konudur, orda ihtiyacı olan bellidir ama random grupla girilirse 315 skinner olmayan adam anca chat ekranında görür o hide ı. Biz işi gücü bırakalım skinner olalım bu arada hiç bir item yapamayıp end game de para getirmeyen derilerle yaşamaya çalışalım, öte yanda insanlar craftlardan köşe olsunlar bide yüzsüz yüzsüz "bizde çalıştık, bizde istiyoruz o hide ı" desinler. Hepsine ortak cevabım, The Beast orda becerebiliosanız gidin skinn edin, bol şanslar.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 direk olarak skin eden almalı pristine hide'ı. neden cunku adam 300 skinnin yapmış. adamın mesleği bu. birde üzerine daha önceden gelip skinnng knife'ıda alıvermiş. oturup bunlarla uğraşmış. profession olarak tailoring, enchanting vs alacaksınız, yaptıgınız zımbırtıları satıp para kazancaksınız. o zaman da arkadaş skinning seçmiş ise profession olarak, o skinlediği zımbırıtıyı alacak. çok isteyen varsa parasını verip alıverir pristine hide'ı. dungeonların ortasında mining eden adamlardan nasıl mine ettiği zımbırtıları istemiyorsak, skiningi profession olarak seçen adamdan da skin ettiği zımbırtıyı istememek lazım. guild olarak gidilir, guilde verilir ama pickup grup ile gidiliyorsa beasti kim skin edebielcek seviyede skining pointi var ise onlar arasında roll edilir. gerisi yalan. profession olarak tailoring seçen adam nasıl mooncloth bag'ı AHden para vererek alıyor ise, ihtiyacı olan adam da gider pristine skin'i AHden para verip alır. [Bu mesaj innkeeper tarafından 09 Kasım 2005 06:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ihtiyaci olan yoksa skinleyen alir, ihtiyactan kasit quest falan filan, ne ise yarar bu meret bilmiyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
known Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 herkes rollasın diyenler niye dragonkin lerin skinlerini niye rollamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Akairis, 09 Kasım 2005 02:11 tarihinde demiş ki:The Beast orda becerebiliosanız gidin skinn edin, bol şanslar. Farzedelim BoE epic düşüren bir boss var. 15 kişi uğraştı boss'a geldi. Tanklayabilecek tek warrior var, çıkıp diyor: "Ben sizler gibi dps vermeyi bıraktım, gittim warrior kastım, tank eşyaları kastım şunu kastım bunu kastım, ne çıkarsa çıksın çıkana ben alacağım, nasıl olsa ben olmadan öldüremezsiniz. Düşeni ben almazsam tanklamıyorum.. hadi bakalım." Ne olacak? Aynı şey priest için de geçerli, damage dealer için de. Sen istediğin kadar skinning kas, skin edebiliyor olman diğer adamlar yoksa hiç bir önem taşımıyor. Sonuç: "Ben almazsam skin etmiyorum patlayın!" gibisinden laf eden adam itinayla grup'tan atılır ve yola devam edilir. said: innkeeper, 09 Kasım 2005 06:22 tarihinde demiş ki:dungeonların ortasında mining eden adamlardan nasıl mine ettiği zımbırtıları istemiyorsak, skiningi profession olarak seçen adamdan da skin ettiği zımbırtıyı istememek lazım. Kazdığınız madenden AH'da 700g civarı satılan epic bir boe item düşse ona da zar atılır merak etme. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 olmaz öyle mantık, 2 adet profession slotu var, ben bunlardan birini sadece skinning için ayıracağım. her öldürdüğüm yaratık için oturup birde onu skin etmek için zaman harcayacağım. sen bu sırada, tailoring, enchanting vs. ile para kazanacaksın. birde en sonunda oyunda skinning ile kazanabileceğim en iyi item'a roll etmek isteyeceksin. döverler adamı valla. 2 profession slotumundan birini ayırmışım ben o hide'ı skin edebilmek için. o kadar meraklı iseniz o zımbırtıya, buyrun sizide bekliyoruz skinning camiasına. yada AH'den alacaksınız parasını verip, tıpkı ben nası potion, çanta, sniper, vesaire itemı parasını verip satın alıyorsam, sizde bunu o şekilde alacaksınız. parasını ödereyerek, satın alarak. ayrıca bu zımbırtının o kadar pahalı olmasının sebebi çok nadiren düşüyor olmasıdır. en az 60 kere UBRSye gitmişimdir, bugüne dek sadece 2xlightleather çıktı. eğer 61. kere gitmiş olsa idim ve onda da pristine hide çıksa idi, roll diyen ilk kişiye bi güzel küfür basar giderdim. [Bu mesaj innkeeper tarafından 09 Kasım 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 En güzeli baştan karar verip ona göre bir team ile girmek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Skinning seçenler genelde leatherworking için seçiyor. Ayrıca level atlarken beast grind edenler gayet de iyi para kazanabiliyor. Beast'i skin etmek için skinning almayı ilk defa duyuyorum. Ha Hide of the Beast leatherworking'de kullanılan bir malzeme olsaydı doğru olurdu dediğin. Ama değil (yanlış biliyorsam düzeltin). Epic (yada herhangi bir iyi item) bir şey düştüğü zaman kimin kullanacağına bakılır (başka bir deyişle kimin "need" diyeceğine). Kullanmayacağın bir şeyi sadece skin edebiliyorsun diye alamazsın; çünkü sen gruba muhtaçsın, grup da sana muhtaç.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 09 Kasım 2005 11:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: elazul, 08 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki: neyse biz bunu kestik içinden skinning knife düştü bide ace of the beast.Neyse lock kız ML idi kız direk roll atmadan knife ı aldı eye of beastide guild arkadaşına verdi,sonrada zaten ben bunun için gelmiştim pazar günü onyxiayı skinlicem hadeen eywalla dedi gitti...BL edildi ama BL ettiğimizle kaldık Thandaril-Darksorrow lvl 60 NE priest Yoksa o kız lock Balefire mıydı Best Fiends guildinden =) Band of Rumi için ben Panda ve Tapir e aynı şeyi yaptı.. Kestik drakkish i hainpanda kazandı lootu u.. baktık loot bunun guild arkadsına gitmiş. adam hs direk =) bide yanlışlıkla oldu dedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Mirage, 09 Kasım 2005 11:24 tarihinde demiş ki: Skinning seçenler genelde leatherworking için seçiyor. Ayrıca level atlarken beast grind edenler gayet de iyi para kazanabiliyor. Beast'i skin etmek için skinning almayı ilk defa duyuyorum. Ha Hide of the Beast leatherworking'de kullanılan bir malzeme olsaydı doğru olurdu dediğin. Ama değil (yanlış biliyorsam düzeltin). Epic (yada herhangi bir iyi item) bir şey düştüğü zaman kimin kullanacağına bakılır (başka bir deyişle kimin "need" diyeceğine). Kullanmayacağın bir şeyi sadece skin edebiliyorsun diye alamazsın; çünkü sen gruba muhtaçsın, grup da sana muhtaç. ben sadece su beast olayını duyduktan sora skin kasmaya başladım ve bir cok mage arkadasımda simdi skinner oldu sadece o beast icin tabiki diğer derilerdende para gelmior deil ama diğer skin lerden para gelio diyede beast hide yi alamazsınız diye bir şey söz konusu deil[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Mirage, 09 Kasım 2005 10:53 tarihinde demiş ki: Farzedelim BoE epic düşüren bir boss var. 15 kişi uğraştı boss'a geldi. Tanklayabilecek tek warrior var, çıkıp diyor: "Ben sizler gibi dps vermeyi bıraktım, gittim warrior kastım, tank eşyaları kastım şunu kastım bunu kastım, ne çıkarsa çıksın çıkana ben alacağım, nasıl olsa ben olmadan öldüremezsiniz. Düşeni ben almazsam tanklamıyorum.. hadi bakalım." Ne olacak? Druid tanklar =) Herhangi bir UBRS run i... ML benim. Daha hani o ilk odalarda aoe lik yerler varya işte ordayız.. ben +3 mage var aoe yapan... 1 tank dalıo ortaya geride kalan herkes dursada olur onlarsızda keserim ben orayı 3 mage ile beraber =) (yok sırf tank rollasın yok healer rollasın die ornek veren arkadaslara diom.. lock ve mage i de ekleyin oraya lol) Neyse... Boe epic bi shield dustu adını hatırlamıom hani su kurukafa varya arkasında agzından alevler cıkan. Tank ve bi şaman arkadasımız need dedi. Şimdi dedim içmden ulan ben bunlara sadece rollatsam millet ustume cıkar ayrıca dedim boe bu... Dedim herkes rollasın Boe bu satılır. Need diyen arkadaslara satabilrsiniz eger anlasırsanız. Rollandı Tank arkadas 100 attı =) Dedik ki bole need diyene karısmamak gerkiyoımus Allah verdi bak adama =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! [Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 09 Kasım 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ya orda tamamen hayali bir sey attim ortaya zaten, kastettigim suydu: Yani tanklayabilecek tek kisi gruptaki tek warrior olsa (druidin tanklayamacagi kadar zor olsa yada druid olmasa). Neyse geciniz... Eger cidden sirf o hide of the beast icin skinning aldiysaniz (ki yani gidip para kasin AH'dan alin daha saglikli olur), o zaman gruba girdiginizde konusacaksiniz böyle böyle diye. Sonra oturup aglamazsiniz en azindan. not: Girdiginiz gruplarin nerdeyse hic birinde bu dediginiz kabul edilmezse eger, (ve bence büyük bir ihtimal) o zaman bir yerlerde bir yanlislik vardir. ;) [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 09 Kasım 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Çıkan epic bir BoE eğer warrior için Need ise benim görüşüm warrior alır, lr yapma yerine bu daha mantıklı, üstelik bu gibi uygulamalara bende şahit oldum ve BoE ve ya BoP olduğuna bakılmaksızın epiclerin Need e göre dağıtıldığını gördüm. AMA, bu item drop DEĞİL. Sorunda bu, bu skinnerın zamanının, emeğinin ve sabrının bir ürünü. Orada skinner olmasa o itemı kimse alamaz. Ama drop dediğin bir yaratığın kesilmesi ile zaten hiç bir uğraş olmadan düşer. Eğer birisi gidip bi engineera "hacı itemlar var bende bana bi Core Marksman Craft etsene" dediğinde engineer doğal olarak belirli bir ücret talepp ediyorsa ve buda hakkıysa beastin deriside skinnerın hakkıdır. Ama skinn için need eden rollamalı diyenleride anlıyarum, bedavadan deriye konmayı tabiki ister ama bu benim olduğum gruplarda asla olmayacak bir şeydir.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Mirage, 09 Kasım 2005 10:53 tarihinde demiş ki: said: Akairis, 09 Kasım 2005 02:11 tarihinde demiş ki:The Beast orda becerebiliosanız gidin skinn edin, bol şanslar. Farzedelim BoE epic düşüren bir boss var. 15 kişi uğraştı boss'a geldi. Tanklayabilecek tek warrior var, çıkıp diyor: "Ben sizler gibi dps vermeyi bıraktım, gittim warrior kastım, tank eşyaları kastım şunu kastım bunu kastım, ne çıkarsa çıksın çıkana ben alacağım, nasıl olsa ben olmadan öldüremezsiniz. Düşeni ben almazsam tanklamıyorum.. hadi bakalım." Ne olacak? Aynı şey priest için de geçerli, damage dealer için de. Sen istediğin kadar skinning kas, skin edebiliyor olman diğer adamlar yoksa hiç bir önem taşımıyor. Sonuç: "Ben almazsam skin etmiyorum patlayın!" gibisinden laf eden adam itinayla grup'tan atılır ve yola devam edilir. said: innkeeper, 09 Kasım 2005 06:22 tarihinde demiş ki:dungeonların ortasında mining eden adamlardan nasıl mine ettiği zımbırtıları istemiyorsak, skiningi profession olarak seçen adamdan da skin ettiği zımbırtıyı istememek lazım. Kazdığınız madenden AH'da 700g civarı satılan epic bir boe item düşse ona da zar atılır merak etme. ;) ayıp olmasın ama ben bu kadar saçma birşey görmedim... bunu class larla bağdaştırmak çok saçma bir kere... az da olsa çok da olsa her class ın gereği vardır boss kesmek için... ama proffession sınırlı birşey... ben niye herbalism mining kasıp köşeyi dönmüyorum ? salak mıyım ben ? hayır, o benim tercihim... ben skinner sam o benim işim dir... bir kere epic diye roll lanması çok saçma... senin mantığına göre o zaman epic bir cloth çıkar, sonra epic diye warrior u da shaman ı da hunter ı da herkes roll lar... bence quest i varsa onlar roll lar, yoksa tartışmasız skinner alır... enchant çok kasış bir olay değil, o yüzden bence 310 skinning liler de roll layabilir...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yazdıklarımı tekrar okursanız, sadece hide'a ihtiyacı olanların zar atması gerektiğini düşündümü söylediğimi göreceksiniz. Quest'i olanların da diyebilirdim, ama "quest'im var" deyip sonra da alıp AH'da satanlar var, yanlış anlasılma olmasın diye böyle demedim. Biri item'a zar atacaksa, illa da alıp item'ı yapacak, yoksa atmayacak. Eğer kimse item'ı yapmak için istemiyorsa skinner'a bırakılabilir. said: kfg, 09 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki:senin mantığına göre o zaman epic bir cloth çıkar, sonra epic diye warrior u da shaman ı da hunter ı da herkes roll lar... Birinin yazdıklarımdan böyle bir şey çıkartabiliyor olması üzücü. Cidden... -yanlış anlaşılma olmasın- ya okumuyorsunuz, ya da illa laf oturtacağım diye kasınıyorsunuz. Konu hakkında daha fazla yorum yazmayacağım. Dediğim gibi, girmeden grup lideriyle konuşulur, işinize gelmiyorsa girilmez. "Ben skinner'im sadece skinner'ler zar atabilir." diyerek grupta rahatça yer bulabiliyorsanız ne ala, sorun yok.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 10 Kasım 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yani kusura bakmayın ama skinner bn yüzdüm benim olur diyorsa resmen öküzlüktür bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Açıkcası o boss skinning olmasada kesilecek ama skinner olmasa yüzülemez o yuzden öncelik N diyen yoksa skinnerındır bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yabancı forumlarıda inceledim, orada da durum aynı. skinnerların hepsi bir agız olmuş "bizimdir" diyor, profession olarak skinning dışında başka bir meslek edinenler ise "hayır rollanmalı" diyor. bana göre bu item için roll atılmamalı, niye derseniz; eğer bu bir "drop item" olsa idi, eğer bu bir üzerine roll atılabilecek epic item olsa idi, o zaman zaten blizzard bunu rollanabilir kılardı. blizzard roll attırmadığı sürece, bu item için roll penceresi çıkartmadığına göre, demek ki roll atılacak bir item olarak düşünülmemiş, bu amaçla tasarlanmamış olduğunu gösteriyor. "oyun mekaniğine" göre bu item skinnerlarındır, üzerine rol atılması gereken bir item olarak düşünülmemiştir. sadece 310 skininng yeteneği olanlar arasında oylanmalı, kazanan kişide gidip skin etmelidir. günün birinde blizzard bu item için roll penceresi çıkarana dek de bu şekilde sürmeli. ps: absolut allah aşkına nerden baksan 1k gold eden bir item, kimin ihtiyacı yok ki ona :) herkes N der doğal olarak. birileri epic armor quest için istiyorsa, o zaman o birileri kendi arkadaşları veya guild ile anlaşıp o şekilde gitmeli. normal şartlar altında, pick up gruplarda bu item kesnlikle skinnerlarındır. [Bu mesaj innkeeper tarafından 10 Kasım 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar