LordParazit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya ben yeniyim wow da warlock açayım dedim ama iş bulamıyorum yardım edin hangi işleri yapıyım.işin parası önemli deil benim işime yaraması önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 işe bizim evi temizleyerek başlayabilirsin ya da en iyisi forum konularının en üsttünde yeni başlayanlar başlığına tıkla sen[signature][hline]Viddii /BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Terzi / Büyüleyici ol.. (Tailor Enchant)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bende 56 lvl var bir tane Alch/Herb seçtim pek memnun degilim Skinner/Enchanter veya Tailor yani skinnerin yanına birşey bul[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 53 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 1- Warlock oyunda ki en zor classlardan biri. Belkide en zoru :) 2- Pvp için engineer, para kazanmak istiyorsanda Çinli olacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oynayan acisindan mi zor karsi taraf acisindan mi ? oynayan acisindan ise ne gibi zorluklari vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 para kazanmak için skinner,kendine armor yapmak için tailor.walla benimde böle cok güzel oluyo :)[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 En kastırıcı sınıf işte bir dolu bug var . Soulshard kaybolur çantada . Petin curse yediğinde soullink kullanamazsın falan . ben 52 warlockumu yeter artık ya illallah diyerek bırakmıştım . Edit : İmla[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) [Bu mesaj Dunedain tarafından 11 Kasım 2005 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 direk toplama mesleklerini seç bence lvl 40 a kadar iyi para kazandırıyo ben çiçek toplayıp skin yapıyorum parasız kalmadım itemler zaten yaratıklardan ve quest revardlardan geliyo ama belli bi lvldan sonra silahlara ench yapmak isteyebilirsin onun içinde kiralarsın artık ;)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Tawsiyem enc olma =) Lock zaten acaip zor bir class. belkide oyundaki oynması en zor class ama acayip zevkli =) Oğrendikten sonra cok daha zevkli. Neyse =) Lock zaten zor bi class ve onun yanına da enc alınca iyice zorlanıyosun. Ve enc için harcadığım parayı saklasam 3 kişiye epic alırdım. enchantları diğer itemler gibi (armor kit) ah ye koyamazsın dikilirsin org ta yada if de bağırırsın seyyar satıcı gibi. yukseltmesi co zordur skili. MAster olduktan sonra her yeni skill için uldamanın içine girersin =) gerci lvl yukselince solo ilerleyebilion oraya kadar arka kapıdan... sonradan iyi bi guilde girersin. Aaaa bi bakarsın guildin enchanter ı var o kim ne isterse yapıo yarı fiyatına =) kısacası yalan bi meslek enc... cok sabır isteyen bir meslek ve 225 olana kadar ac kaldığın bir meslek. acıkca solemek gerekirse ben 225 yapana kadar enc i cebimde 6 g den fazlası olmamıstı =) gerci 300 lediğin zaman para kazanıyomsuun evet baya bi kazanıyosun. ama butun gun org/if de bekleyipte trade kanalını spamlayarak oluyor bu. git epl de hp pot kas daha zengin olursun =) baba recipeler nerdeyse hiç dusmez, dusurmek için 3 sene ugrasırsın. ah ye koyarlar 150 g den baslar recipe fiyatları =) elinde malzemen bol olması lazım bunlarda yeşil itemlerden gelio. paso yeşil toplicaksında yeterli malzemen olcakta enc satacaksın... zor iş zor =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered huntah!!! (The Maelstrom) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Tailor - Miner veya Tailor - Skinner alacaksın Tailor almassan olmaz yani mutlaka alıcaksın onun haricinde warlock için en önemli başka bişey olarak mutlaka first aid i 300 liceksin mmmm bide sana bi tavsiyem talentlarını master demonologist / ruin yap :)[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 walla warlock bende oynuorum arada bir alt karakter benim 34 warlock ama her class da oldugu gibi bi yere gelmek itemlerinin olmasini istiorsan bu classdada cinli olmak zorunadsin bi prof almana gerek yok yani demek istedigim prof tabiki lazim parada kasarsin ama ben cok ii cinliyimdir yani ii farm yaparm kendimi bildigim icin engineering ile mining aldim pvp olsun birazda arcanite e para wermeyelim die cok ihtiyacin olur arcanite dread steed icin felan ama para istiorsan bence herbalism ile alchemy gercekten ii para war :) guseldirya warlock cok ii dd dir succubus u ii kullanirsan soyle full mavi itemler ile kesemiyecegin az adam olur die dusunuorum ama affliction da gidiceksin ben mesela nigthfall u aldim cok da isime yarior pvpde felan demek istedigim warlock iidir gusel bi class[signature][hline] [Bu mesaj bejawe tarafından 11 Kasım 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 enchant,ing kascaksan mantıksızca bi skeild emilyonlarca aynı mobdan kesmeye hazır ol ozellikle undead ve furbolg cunku en iyi recipeler TB AD FB gibi fact,ionlarda[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gnomesan engineering kas oldukca zekli bi profession ama bi warlockun ne kadar isine yarar bilmem:)[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Andy, 10 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: işe bizim evi temizleyerek başlayabilirsin ya da en iyisi forum konularının en üsttünde yeni başlayanlar başlığına tıkla sen lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 abi alchemy varken napcan dierlerini.Çok kullanışlı paso bişiler içion statların fln artıyor,zor anlarda kurtarıyor.Flaskler var[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Warlock a engineering de gider mind control helmi falan yapar engineer her classa gider hele ki gnomesa:D[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 53 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar