Disappear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Pes yazmak bile istemiyorum. allahim bir oyun bu kadarmi sacma olur ? adamdan topu almaya calisiyorum adamin arkasinda dikiliyo sadece yaptigi hic bisi yok. onden x ile alinmaya calisan toplarim %90 i faul yani top almak imkansiz ama 5 yildizda adamlar abartip gidiyolar 3 yildizdada denedim degisen hicbisi yok oyun iyice sacmalamis. bence pes 4 le kalin derim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bence gayet mantıklı yapılmış bir oyun... Gerçekçi yapıyorlar ... Bir nevi biz yaptık bunu kardeşim alan alır... Yerse geyiği..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Valla bende we3 den beri oynuyorum , ama pes5 yani we9 u pek beğenmedim...gerçekçi yapacaz diye biraz ipin ucunu kaçırmışlar...oynanabilirlikden acayip taviz vermişler... her seferinde daha gerçekci yapcaz diye kasıyorlar...olmuyor...neticede bir oyundur bu daha gerçeğini isteyen halı sahaya gitsin... konami yi kınıyorum sonunuz fifa ya benzemez inşallah... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Evet ben de hiç sevemedim we9'u... Pes 5 i oynamadım gerçi... Millette de ne kadar zor o kadar gerçekçi mantığı yürüyor :)... Pes 6, PS3'e mi çıkar bilmem ama ben o zamana kadar Pes 4 ile devam edeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 WE9 konusunda da belirtmiştim. İlk tepkim ana avrat küfredip, joystiği etrafa fırlatmak olmuştu. Ama oyuna alışınca inanılmaz zevkli geliyor. Faul yapmadan top kapmayı da öğreniyorsun. Gerçekçi diye başta üzülürken şimdi başından kalkamıyorum. Tek kelimeyle mükemmel bir oyun. Başta vazgeçmek yerine alışmaya çalışın. Sonrası mükemmel çünkü ;) edit @kfg: Gerçekçi demek zor demek değil. Alışınca süper bir oyun. Vazgeçmedim, mutluyum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 06 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 super cancel olayi calismiyor mu? eskiden o tur pozisyonlarda super cancel yapilip adamin etrafindan dolasilirdi. ayrica x le top almaya calismamak lazim ,onun yerine kosu yollarina kendin manuel olarak basarsan daha rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ben yapıyorum bazen ama super cancel gerçek hayatta bile çok zor. Her zaman olmuyo, daha gerçekçi olduğu için fiziği ve tekniği iyi olmalı bunu yapabilen futbolcunun. Pozisyon zenginliği çok oluyor alışınca. Çalım atmak zor diyenler var. Alışınca o bile kolay.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bende pes5 i pc demo versiyonunu oynuyorum suan,ilk basta calim olayina alisamadim ama alisiinca aksine asiri zevkli geldi. 100 kisiyi calimlayip gol yok mesela artik, ince ara paslar dusunmek gerekiyor daha cok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Taktik çok önem kazandı bu oyunla beraber. Adam alırken, özellikle orta sahaya, paslara ve ortalara bakmak gerekiyor. İyi pas ve orta yapan adamlar maçın kaderini değiştirebiliyorlar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 adamları sağa sola dönerken normalden daha da yavaş yaparak çok ucuz bir numara yapmışlar sırf az gol olsun diye[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 alakası ilgisi yok.. biraz oynayın üstüste şöyle 30-40 mac direk alisiyosunuz ve pes4 dünyanin en sacma oyunu gibi geliyo.. ilk maclarda bizde faul sorunu yasadik hatta hala bazen cildiriyoruz ama futbol maclarini izlerseniz ayni fauller gercektede oluyo.. tamam burdakiler biraz istem disi, sacma sapan penaltilar oluyo ama yani arıtk calim atmakda zor top kapmakta.. mantikli.. yani ronaldinhoyla calim atmak ap ayri bi zevk vermeye basladi artik.. we8de dünyanin en zor isi olan sagindan at solundan gec olayi we9 da daha rahat cok $ik calimlar atabilirsiniz.. nasi olsa 2 ay sonra herkes alisacak we8 diye bise kalmicak.. her seferinde ayni sey.. eha bu oyun boktan yafs..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 pes5/we9 da bi tek havadan arapaslari kotu olmus gibi onun disinda sufer olmus bnce[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 oyun süper olmuş bilmeyenlerin veya pes edenlerin sevmesine imkan yok. saçma sapan kaleciyle karşı karşıya golleri fazla olmuyor. çalımlar inanılmaz olmuş. X ve KARE'ye basılı tutup defans yapanlar bir şeyler öğrenir. Gelişine vurulan toplar ve dış şutlar süper. Frikikler bence zorlaşmış. SIFIRA inip orta yapınca artık hepsi gol olmuyor. "!!!" çıkınca biraz sorun oluyor topu taça atmazsan karşı taraf avantajlı oluyor. Inter oyunun en güçlü takımı olmuş: Martins - Adriano fazla abartı olmuş. COMP. maçları zorlaşmış, ama zorluk seviyeleri arasında pek fark yok. "L1 + X" yani ver kaç çok iyi çalışıyor artık. Avantaja bırakma konusunda bir kaç sorun var : bazen hakem penaltı çalması gerekirken avantaja bırakıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Dış şutların abartı olmasının dışında oyun WE8'den veya PES4 den kat be kat daha zevkli. Bu kadar kolay olmamalı dış şutlar. Aşırtma atmak artık eskisi gibi değil, her kaleciyle karşı karşıyada her L1+[] = gol demekti. Artık yemiyor. Frikikler zorlaşmış görüşüne de katılmıyorum. Eskiden WE8'de bugla (orta tuşuyla) ancak atabiliyorken şimdi 25 metrenin içinde 3de1 frikiği gole çevirebiliyorum. Çalım atmak hem artık daha zor ama ilginçtir ki bir o kadar da kolay (eheh cümleye bak be) eskisi gibi tüm defansı boncuk gibi dizip tabiri caizse tespih golü atamıyorsunuz kolay kolay ama teke tek durumlarda rakibi çok rahat köfte almaya veya yanından R1+R2 45derece üste veya alta çekme yöntemiyle şebek gibi arkanızdan baktırabiliyosunuz. Yine bir eksi veya benim beceremediğim bir olay kaleye direkt atılmayan frikiklerde gol oranı inanılmaz düşmüş.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 lol kim sacma sapan kaleciyle karsi karsiya golleri olmuyo demisse biraz sacmalamis. kaleciyle karsi karsiyasin hic bir engel yok izin verde rahat gol atalim ? kaleciyle bire bir tamamen bitmis bence ama onun yerine masallah uzaktan attigim 10 sutun 6 si gol oluyo , 4ude eger bi adama falan carparsa. ayrica 3 kisi oynadik ucumuzde cok rahat tek adamla calim ata ata ata gol attik. pes4 de daha cok havadan ve yerden arapaslar onemliydi oyun daha hizliydi bana adamlar su an kalas gibi geliyor. ben sanirim pes4de kalicam bir sure daha[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Disappear, 23 Ekim 2005 04:06 tarihinde demiş ki: . ayrica 3 kisi oynadik ucumuzde cok rahat tek adamla calim ata ata ata gol attik. bilgisayara karsi sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hayir bir birimize karsi yani top almak cok zorlastigi icin calim kolay geldi bize. adamlarda biraz kalas gibi oldugundan pes 4 de adamlar kopek gibi kostugu icin zor calim atiyoduk birbirimize[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 pres yaparaktan (x+kare) top kazanmaya calısmak bıtıyor bu oyunla,yoksa cok fazla faul oluyor,oyun genelde iyi olmus ben begendim tabi biraz bocalasam da baslarda sonra gayet iyi oynanıyor[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 barcelona için bir taktik geliştiren var mı? veya herhangi bir takım için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Barçayı çok seyrek alıyorum ama en hoş taktiği 4-1-2-2-1 şeklinde. Marquez DMF , Xavi-Deco CMF , Ronaldinho SS, Giuly WF ,Eto'o veya Larsson CF (bence Eto'o) aslında bu default taktik gibi oldu bi tek Giuly WF değil orda da neyse =) Orta sahada iyi paslar atabilen oyuncuları olduğundan(Xavi,Deco) Ronaldinho veya Giulyle kanattan yardırıp bi ton pozisyon bulabilirsin.Etoyla da bol bol dribbling yapıp(95 tspeed - 97 accel - 91 dspeed - 86 d acc) uzaktan şut çekmek(91 spower - Mshooting) etkili oluyo. Ben genelde Real alıyorum.Düzgün bi kanat oyuncusu olmadığından tüm takım ortada duruyor ama kanatlara da kaçıyolar arada.Real'de acaip kötü bi defans olduğu için,karşı atağı defans hattına gelmeden kesmeniz lazım (Beckham - Gravesen iyi o konularda)Atak olarak da Zidane uzaktan über şutlar çekebiliyor,Guti ceza yayının oralardan kaçırmıyor,Raul 1e1 pozisyonları genelde yazıyor.Frikikleri de Beckhamla güzel şekilde sonlandırabilirsiniz.Gelelim takımın kilit oyuncusu Ronaldoya.Takım genel olarak yavaş bi takım,tek hızlı oyuncu Ronaldo,bu yüzden tüm atak organizasyonlarını onun üstüne kurmanız lazım. Genel olarak söyleyebileceğim de uzaktan iyi şut çeken adamlara sahipseniz düşünmeyin vurun :) Aşırtma denemekle zaman kaybetmeyin,üst düzey kaleciler kolay kolay aşırtma yemezler.İyi Frikik kullanmak da oyundaki kilit noktalardan biri.Çok faul çalındığı için ve frikik atmak ilk oyundaki kadar zor olmadığından frikikten birçok gol bulabilirsiniz.Sonra,diziliminizi oyuncuların özelliklerine göre kurmaya çalışın,gidip de Ronaldinhoyu CF yapmayın mesela :P Oyunda kaymaktan çekinmeyin,hem rakibinizin sinirini bozuyor ,hem de ileride atak olabilecek pozisyonları çat diye kesiyorsunuz.Bi de sinir stres yapmayın,genelde yeniliyorsunuz öyle olunca Ehh benden bu kadar,daha aklıma gelirse eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 taktikten kastım biraz daha sıra dışıydı :) misal bi arkadaşım bütün takımını rakip orta sahaya konumlandırıyor tek (-) kontra atak yerse gol oluyor onun dışında devamlı gol atıyor :) zaten bütün takım benim yarı alanda takılınca :) kontra atak bile yapılmıyor adam akıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar