tellos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 olumlu yada olumsuz beklentılerın üstünde veya altında performansı kimler gosterir? bence; -nba da indiana buyuk süpriz yapacak g,arenas'ında cok iyi sezonu olack diye düşünüyorum -tbl de bjk cıkış yapar,oyuncu olarakta fb dekı semıh erdenı cok begendim ayrıda ulkerde ibo gene hayal kırıklıgı olur gibi. -euro lig de tau s. gecen sezon fınalde kaybettigi şamp albilir .Oyuncu olarak ise bizim efestekı cenk a. kendini gostermeye calışacaktır. ??[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Pho. süpriz bi düşüş yapabilir Amare yok Beşiktaş çıkış yakalayabilir pek süpriz olmaz ama ;) Ülker düşüşe geçer. Miami rotasyonu tutturusa parmağında yüzükler kolunda bilezikler şarkısını eminemle düet yapabilir..[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı [Bu mesaj AthleT tarafından 08 Kasım 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 -Phoenix büyük çıkış yapacak gibi Amare eklenirse pota altı parsellenir. -BjK kötü başladı iyi gidiyor.Maçları gayet zevkli 3 haftadır sıkılmadan izliyorum :D Ülker çok kötü ama eminim toplayacaklar.Efes her zaman ki gibi :D EuroLig'de ise Granada favorim :D dsfsfsd[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 FB şampiyon olabilir TBLde çok iyi kadrosu var. Euroligi bilemicem ama türk takımları gene fazla ileri gidemicek. Nba de ise Clevelend süpriz yapacak gibi duruo.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Clevelend nasıl bir süpriz yapar ya? Bu iddaa tahmin gibi bişi oldu, pardon da neye dayanarak söylediniz?[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExTrA_666 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bence NBA de bu sene Philadelphia 76-ers süpriz yapacak.Çünkü kadrosu gerçekten çok iyi.Ben bir Lakers taraftarıyım ama 76-ers bu sene en azından Doğu Finaline çıkar.Tabi bu benim düşüncem.Lakers ise gene üzüntü yaşatacak gibi. :([signature][hline]---Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak--- ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Lakers bitti derim, 76ers'den çok bişi beklemiyorum.[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tbl efes in olacak her zaman ki gibi ama nba dediğin zaman işler karışır benim teorilerim shaq iyileştiği zaman 25 30 sayılık maçlar çıkarırsa, miami san antonio finali yoksa detroit sas finali tekrarlancakmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 philly finale çıkarsa adam diilim ayrıca da bi daha da nba hakkında konuşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: DeWiL_AnGeL, 08 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki: VALLA BENDE CILIVLENT IN DOGU FINALI OYNAYACAGINA INANIYOM VE LeBERON UN COK BUYUK BI CIKIS YAKALAYACAGINI HATTA KOBE NIN ONUNE GCECEGINI DUSUNUYOM OLEKI BEN BI KOBE HAYRANIYIM AMA O GALIBA BITIRCEK BU SEZON OLAYI FN DE YUKSELISTE AMA BJK GELIYOM DIYOOO EURO LIG KARMAKARISIK EFES BELKI GECTIGIMIZ SEZONDAN BIRAZ DAHA IYI OLACAKMIS GIBI GOSTERIYO şakamısın abi! lebron ne cıkışı yapacak ?? bide fn _fb sanırım lutfen dogru kısaltmalar ve CAPS acık bırakmayalım! klıvlınt :)[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 mehmet okur da hiç beklenmedik işler yapmaya başladı!![signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bende hayranım bu arkadaşın yorumlarına, biz süprizden bahsediyoruz adam LeBron diyo. :)[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: hashishin, 09 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: tbl efes in olacak her zaman ki gibi ama nba dediğin zaman işler karışır benim teorilerim shaq iyileştiği zaman 25 30 sayılık maçlar çıkarırsa, miami san antonio finali yoksa detroit sas finali tekrarlancakmış gibi Lakers bitti??Neye göre kıyasladığına bağlı eski şaşalı günlerine göreyse evt eski günlerinde gibi değil ama bu sene playofflara kalıcak gıbıler Phil Jackson gerı dondu ve Kobe ye Eskı Chıcago'daki Jordan ın lıder rolunu verdı.Kobe de ılk 5 macta gordugum kadarıyla yenı gorevıne fazlasıyla ısınmıs gıbı bu sene daha olgun ve daha cok kazanma hısı ıcınde bence.Smush Parker beklenenlerın cok ustunde bır performans ta Lamaar Odom da ucgen hucumdakı poınt forvet gorevıne alısırsa ıyıce bu sene playoff kacınılmaz olur..[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 lakers in kadro cok iyi. belli olmaz konferans finali bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Eurolig-Efes TBL-Telekom ne yazıkki heha NBA-Nets ve Jefferson[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar