fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: ....Geçen gün bir Fransız müşterimle sözde "Ermeni Soykırımı" yasası ile ilgili konuşurken ona sunu söyledim : "Anlamadığım bir şey var : Biz kimsenin işine karışmazken özellikle Avrupa Ülkelerinde Türkiye hakkında kendi kendilerine kararlar Almak gibi bir alışkanlık var. Üstelik siz Fransızlar Cezayir'de yaşadıklarınızı unutuyorsunuz, nasıl olup da bir numaralı demokrasi savunucusu olduğunuzu iddia ediyorsunuz anlamıyorum.? Bunun üzerine müşterim sordu : " Fransa'nın sembollü neden horozdur biliyor musun?" Neden? " dedim : Cevabı aynen şöyleydi - hiçbir kelimeyi değiştirmiyorum : "Kendi ayakları bokun içindeyken şarkı söyleyen tek hayvan horozdur da ondan."[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 açılmıştı galiba fede??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gercekten neden horoz oldugunu bilmiordum merakta ediordum ama arastirmiordum ama bilgi haneme yazdim bunu. :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 şimdi de söylesinler şarkılarını,afrikalılar çoook iyi reggie yapıyor orada...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bayrak larına saygısızlık etmek istemem ama bayraklarıda kendileri kadar gereksiz bence.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Her okuyuşumda beni sürekli bu dünya'nın b.ktanlığını düşünmeye sevkediyor.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Memphis'in amblemi neden grizzly bear dır biliyor musun? Çünkü boka basınca kükrerde ondan. Domuz eti ürünlerin amblemi neden domuz biliyor musun? Eee şey domuz eti ürünü olduğunu belirtmek için de ondan. Madonna yeni klipte popoyu neden açtı biliyor musun? Pişik yapmış ondan. Bizim Melda'nın lakabı neden "Kedi Melda" biliyor musun? Karnını okşayınca gurulduyor, ayağına basınca ciyaklıyorda ondan. gibi başka genellemelerde yapılabilir. Bunun haricinde SPAM kötüdür. ve hatta hatta; şu adam neden taşa döndü biliyor musun? SPAM mail yolladı da ondan![signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Kasım 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Anathema, 09 Kasım 2005 23:28 tarihinde demiş ki: bayrak larına saygısızlık etmek istemem ama bayraklarıda kendileri kadar gereksiz bence. madem etmek istemyiyırsun,ETME,etmemen lazım zaten,bir m,illet,ulus,ülke,nasıl gereksiz olabilir,ve onların bayrağı nasıl gereksiz olabilir?[signature][hline]bizim ev cok soğuk,dondum [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 10 Kasım 2005 07:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR,. TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR. cezayir kaniyla vatan olmuyor, jeanne d arc cagirsin onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 1. dünya savaşında,napolyon savaşlarında,waterloo da,fransız ihtilali,nde dökülenler kan değil sumu? Fransızlar o toprakalrda 2 gündür yok,batı roma imparatorluğu yıkıldığından beri ordalar,bahtta batı roma imparatorluğunundan o toprakları alıp yerleşen ve o toprakları vatanı belliyen kavimler fransızların ataları sayılabilir,ama bu tartısmanın yeri burası değil,tarih bölümü. [signature][hline]bizim ev cok soğuk,dondum [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 10 Kasım 2005 09:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 google a french military victories yazın okuyun fransız askeri başarılarını hehe waterloo ve napolyonık savaslarda fransızlar ısgalcıdır vatan savunucusu degıl fransız ıhtılalında ıse fransız fransızla savastı mılyonlarca amsum ınsan olduruldu maıl cok dogru fransızlar bıle kabul eder cogu zaman bu teorıyı adamların tek bır tane zaferlerı yok hatta usenenelr ıcın kronolojıyı bır sonrakı postta atıyım[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Fransız Askeri Başarıları - Gallic Wars - Lost. In a war whose ending foreshadows the next 2000 years of French history, France is conquered by of all things, an Italian. - Hundred Years War - Mostly lost, saved at last by female schizophrenic who inadvertently creates The First Rule of French Warfare; "France's armies are victorious only when not led by a Frenchman." Sainted. - Italian Wars - Lost. France becomes the first and only country to ever lose two wars when fighting Italians. - Wars of Religion - France goes 0-5-4 against the Huguenots - Thirty Years War - France is technically not a participant, but manages to get invaded anyway. Claims a tie on the basis that eventually the other participants started ignoring her. - War of Revolution - Tied. Frenchmen take to wearing red flowerpots as chapeaux. - The Dutch War - Tied - War of the Augsburg League/King William's War/French and Indian War - Lost, but claimed as a tie. Three ties in a row induces deluded Frogophiles the world over to label the period as the height of French military power. - War of the Spanish Succession - Lost. The War also gave the French their first taste of a Marlborough, which they have loved every since. - American Revolution - In a move that will become quite familiar to future Americans, France claims a win even though the English colonists saw far more action. This is later known as "de Gaulle Syndrome", and leads to the Second Rule of French Warfare; "France only wins when America does most of the fighting." - French Revolution - Won, primarily due the fact that the opponent was also French. - The Napoleonic Wars - Lost. Temporary victories (remember the First Rule!) due to leadership of a Corsican, who ended up being no match for a British footwear designer. - The Franco-Prussian War - Lost. Germany first plays the role of drunk Frat boy to France's ugly girl home alone on a Saturday night. - World War I - Tied and on the way to losing, France is saved by the United States. Thousands of French women find out what it's like to not only sleep with a winner, but one who doesn't call her "Fraulein." Sadly, widespread use of condoms by American forces forestalls any improvement in the French bloodline. - World War II - Lost. Conquered French liberated by the United States and Britain just as they finish learning the Horst Wessel Song. - War in Indochina - Lost. French forces plead sickness; take to bed with the Dien Bien Flu - Algerian Rebellion - Lost. Loss marks the first defeat of a western army by a Non-Turkic Muslim force since the Crusades, and produces the First Rule of Muslim Warfare; "We can always beat the French." This rule is identical to the First Rules of the Italians, Russians, Germans, English, Dutch, Spanish, Vietnamese and Esquimaux. - War on Terrorism - France, keeping in mind its recent history, surrenders to Germans and Muslims just to be safe. Attempts to surrender to Vietnamese ambassador fail after he takes refuge in a McDonald's. The question for any country silly enough to count on the French should not be "Can we count on the French?", but rather "How long until France collapses?" "Going to war without France is like going deer hunting without an accordion. All you do is leave behind a lot of noisy baggage." Or, better still, the quote from last week's Wall Street Journal: "They're there when they need you." With only an hour and a half of research, Jonathan Duczkowski provided the following losses: Norse invasions, 841-911. After having their way with the French for 70 years, the Norse are bribed by a French King named Charles the Simple (really!) who gave them Normandy in return for peace. Normans proceed to become just about the only positive military bonus in France's [favour] for next 500 years. Mexico, 1863-1864. France attempts to take advantage of Mexico's weakness following its thorough thrashing by the U.S. 20 years earlier ("Halls of Montezuma"). Not surprisingly, the only unit to distinguish itself is the French Foreign Legion (consisting of, by definition, non-Frenchmen). Booted out of the country a little over a year after arrival. Panama jungles 1881-1890. No one but nature to fight, France still loses; canal is eventually built by the U.S. 1904-1914. Napoleonic Wars. Should be noted that the Grand Armee was largely (~%50) composed of non-Frenchmen after 1804 or so. Mainly disgruntled minorities and anti-monarchists. Not surprisingly, these performed better than the French on many occasions. Haiti, 1791-1804. French defeated by rebellion after sacrificing 4,000 Poles to yellow fever. Shows another rule of French warfare; when in doubt, send an ally. India, 1673-1813. British were far more charming then French, ended up victors. Therefore the British are well known for their tea, and the French for their whine (er, wine...). Ensures 200 years of bad teeth in Englan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ne "kronoloji" ama,sanırım sende biliyorsundur o verdiğin "kronoloji" fransanın ırak savaşına karşı cıkması nedeniyle fransayı kötüelemk içni cıkarılmıs geyiklik bişi. yinede cevap veriyim -gallic wars denielen şeyde ne fransızlar neden italyanlar vardı ortada,roma imparatorluğu ve galyalılar vardı,ne roma imparatorluğuna italyan,nede galyalılara fransız denilenbilir,fransızların ataları kavimelr göcüyle o beölgeye almanyada göc eden frenk kavimidir. -100 yıl savaşları sonunda fransa birleşti ve ingliz otoritesi fransa toprakalarında bitti,nası kaybetmiş oluylr franszılar bu savaşı anlamadım. -İtalian wars ne biliyormusun?sadece italyan ve franszılar arasında yapılan bir meydan muharebesi fln değil bu .Kutsal Roma Germen imparatorluğunada İtalyanlar demek komik resmen.ayrıca savaşın sounda italyan şehir devletleri eski güclerinin sadece bir gölgesi haline geldiler.venedik ve cenevizlilerde dünyanın marketleri sıfatlarını kaybettiler,nasıl fransız yeniglsiymiş ya bu. -hmm o kronolojide fransanın 30 yıl savaşlarında savaşmadı idaa ediliyor,bu sadece komik,komik değil bilgisizce yapılan bir idaa,savaşmış,savaşmadığı donemlerde isveçe yardımda bulunmus ve savasın sonunda yine svasarak kutsal roma germen imparatorluğunu yenilgiye uratmıstır. -the dutch wars denilen svaşıda kesinlikle frasnzılar galip devlet olarak bitirmiştir,bunu tartısmak zaman kaybı. eh bu kadarı yeter hepsine ciddi ciddi cvp yazmam için bu tartısmanın tarih bölümünde olams ılazım. ve bilki yazarımda. bilgi sahibi olamdan fikir sahibi olunmamalı[signature][hline]bizim ev cok soğuk,dondum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o kronolojının kuyruk acısıyla yapıldıgını bılmıyen ve komık olmaktan oteye gıdemedıgını bılmeyen zaten dolasmasın sag duyum var dıye ortada ama cogu kısmı dogru oldugundan cok komık ve fransızları cok ıyı analız etmıs blıtzkrieg ı durdurmak ıcın duvar yapma gıbı fantazıler kuran adamalrdan ne beklıyorsunuz zaten[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ee tanrı fransayı yaratmıs o kadar gusel bi ulkeymiski; fransızları yaratmıs solicek basak soz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 fransızlar ın bu dünyada yaptıkları tek yararlı şey kurbağaları azaltmak[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bi kere almanlar fransaya blitzkrieg taktiklerini uygulayarak saldırdırmadan once blitzkrieg diye bişii yoktu ya bak anlatırım konusurum hede höde AMA ısrarla anlamıyorsun bu tartısmanın yeri bu bölüm değil,tarih bölümü. öh yeter ya. gel ac konuyu franssılar savaşmaz diye,koy kronolojiyi oraya,tek tek hepsine detaylı cvp vercem,"blitzkriegden korkup yapılan betor duvar" hakkındada bilgi vericem her birşiyciği döktürcem öf be.[signature][hline]bizim ev cok soğuk,dondum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 adamlar enayi gibi o kadar uğraşıp duvar örüyorlar ama belçika sınırına almanlar saldıramaz diye hiç bir şey yapmıyorlar tam bir aptallık örneği[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Her ne kadar iyi bir tarihleri olursa olsun bugün yaptıkları öncekileri direk sıfırlıyor hatta eksiye götürüyor ama dünya uyuyor ve kimse buna dur diyemiyor.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: nba, 11 Kasım 2005 21:58 tarihinde demiş ki: adamlar enayi gibi o kadar uğraşıp duvar örüyorlar ama belçika sınırına almanlar saldıramaz diye hiç bir şey yapmıyorlar tam bir aptallık örneği bu konunun konusulması gerekn yer burası değil be güzelim bu konunun konusulması erekn bölüm burası değil be bebeğim bu konunun konusulması gereken bölüm nurassı değil be hayatım bu konunun konusulması gerekn yer burası değil be yavrum bu konunun konusulması gerekn yer burası değil be aşkım nası desem anlıcaksınz ya kapı gibi tarih bölümü var,oraya gidin,burası konu dısı dşe kaç kere dedim be,ohepinizn okuma yazması var.sacma saan davranmayııııın. VADAAAAAAAAAAAAAA[signature][hline]bizim ev cok soğuk,dondum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hehe tarıh bolumune gırmıyorum kendı kendımı banladım ordan bıktım asırı fantastıklerle ugrasmaktan burdada gelıp guru takılmayın sonucta bu sey geyık ıcın yapılmıs bırsey olayı tarıhe ceken ıl ksensın bıktım ya burda rahat verın barı tarıh tartısmak ıstemıyorum vıktor kendını emeklı ettı tarıhten yeter aghhhhhhhhh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar