zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hmm.. Ben de baya temiz biriymişim. Anlatacak birşey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 :o ne yapmışım öyle, neyse bi daha öyle bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 DM yapıyoruz. Benim canım baya sıkılmış. Gelen giden dayak yiyor. Ben ortamda hiç bir şey yapmasamda ölüyorlar. O ara balkon gibi bi yerdeydik. Aşşağıda golemler vardı. Bi tanesine Frostbolt atabildiğimi farkettim. Baktım kimse bana bakmıyor. Salladım bi FB. Tabii grup hala devam ediyor uğraşmaya. Tam o anda tüm DM creepleri sanki DM nin aşşağa kahvesinden tüm adamları toplamışlar gibi ortama doluştular. Wipe... Bizim adamlar ''Ne oluyor laaan'' diye bağırıyorlar. Bense sakince ''Fucking bugs. Fucking Blizzard. Fucking World of Bugcraft'' şeklinde bir şey yazdım. Adamlarda benle hem fikir olup bu bug hakkında tartışmaya başladılar. Bense tabii doğal olarak hiç bir şey yapmamışım gibi takılmaya devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 of horde kankam wardı Serenity migrate etti magtheridon'a cokzel msnden anlasıyorduk ben alliance o horde sevmediğimiz adamları birbirimize report ediyorduk gidip kesiyorduk flm ep kontrolumuz altındaydı neredeyse =p sonra bi gün bi tane noob horde guildi kazzak keserken mt'ye cyclone attık flm wipe yediler lockla soc spamledim range dpsin oldugu yere 2-3 kere wipe yediler sonra bıraktılar forumda topic flm açmıslardı bide orda dalga geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 MADBOY said: ehuah ice barbed spear alsın gidip ''the nubstick'' :P kang the decipitator level 51 den sonra işe yaramaz valla 51 de ice barbed spear geliyo (tabi bu battleground patchden sonra geçerli eğer ondan önceyse dediğin e tabi ama greedle kazandın napalım adam gitmicekti mesela bende geçen gün sapphirons scale boots düştü afk dim *ne yaptığımı söylemeyim karşı cinsin bizim cinsin üstünde yaptığı bir takım şeyleri izliyordum diyeyim* alamadım maalesef :) Yok artık açık açık Pr0n izliyorum deseymişim ? Ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ahaha noob vaktimde yazmisim kendi kendime laf sokiyim deadmines dan cikan loot 8g olurmu bebe viktor salliyorsun salak salak allahin noobu seni misdirection in hunterlara verilmesiyle yapmadigim pislik kalmadi zaten ama en superleridnen bahseidyim arkadas yeni baslamsiti tam gaz kasiyor lvl56 filan (TBC den once) silithus da kasarken aklima geldi aq 20 de ossi ye gelip birakmisiz bi onceki gun adam raid filan bilmiyor fazla gel bak quest var burda deidm soktum aq ya ossirian in merdivende petin kontrolunu alip ossirian i cektim hemen ustune FD attim adam rogue ne olup bittiginin farkinda degil bi sesler gelio sadece o anda koca cirkin mavi sey gorundu buna bitane koydu direk GG cok eglenmistim ehahah bide karazhandayiz gecen, bizim MT afk oldu moroesden sonraki merdivenlerde ot devraldi kese kese kenardan kenardan gidiyoruz maiden a doru o balkonun oraya ciktim alt kattaki salonda tank duruyo baktim MD atabiliyorum dedim sunu kestiriyim moblara akli basina gelsin MD yi caktim asagida tek basina duran non elite mob a gitti kesti bunu (milelt sevkle maiden a temizlemeye devam ediyor) ondan sonra gelmesin tepeme diye FD attim ama bu tek basina duran susak mob kayboldu adami kestikten sonra bende geri dondum maiden koridoruna bikac saniye sonra arka kapidan onlarca yarasa kopek orumcek vs vs cikti takur takur hepimizi kestiler milelt nasil saydiriyor aptal blizz oha buga bak filan ben once dumur oldum sonra kafa patladi gulmekten gebericem *whistles innocently* emote u atmamla beraber hem /raid hemde olay aktarilinca guild chat de curcuna oldu (daha oncedende benzer seyler yaptigimdan, misal bi defa onyxia kesildikten sonra aspect acip magradki butun yumurtalari patlatmistim :3) cok eglendik ama ehahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 mADmaXimus said: ubrsde rendden duşen polearma 7 kere need attım 7sinide aldım hepsini vendorladım 56 goldum oldu hehe ne gunlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tbc cıkmadan once mc felan yapıyoruz bende heves mage actım oynuyorum paşa paşa bir iki pvp item biraz mc itemi felan guilde girmişim raid yapan ya dedim surda 2dk followdayım idare ediver hulusi tamam dedi elemanda iyi dedim gittim wc olayına dondum geldim tam bu golemag dı sanırım onun tepesindeki uzun yoldaymısız tabi bu super zevkide o daracık mekanda arkada ben follow duruyor tabi moblardan biri bir zıplatmıs asagıdaki golemagın kucagına ben dusmusum hayta o sinir haliyle sonra raide kosmus :D haliyle bir geldim whispden noob allah cezanı sayende mcdede wipe yedik ,-50dkp gibilerinden laf yedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 TBC öncesi rogue'la MC yaparken Raggy'de wipe yemiştik. İşte millet ayaklanıp buff muff atarken ben auto-run'a alıp alt-tab yaptım. Neden, hangi mantık, niye yaptım bilmiyorum. O sırada kafamdan neler geçtigi hakkında hiçbir hatıram yok, sadece msn'den birine birşey yazarken BE PURGED BY FIRE!! narasının arkasından ventrilo'dan adımın anılışını ve arkasına şukela küfürler duymuştum. -OMFG this is unbelievable. -He just ran into him man. -I'm so, so sorry. Hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Guilt-bank olayına fazlaca önem vermiş guildimde, masterlooter olarak, hiçbirzaman tam item bankaya koymadım. Ufak tefek tırtıkladıklarım sayesinde TBC ye 11k gold ile girmiştim. Ayrıca paladin class leader olarak, tüm paladinlere DI yi bana attırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kusura bakma ama böyle hırsızlık yapıp utanmadan forumlara yazan insanlara kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tanarisde shamanın biri su üstüne cıkıp beni lime lime kesmişti gme page atıp bug bulmuslar su ustune cıkıp buyu atabiliyorlar diye ağlamıştım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 broodlord kafası q sunun nefarian quest itemini ninjaladım... denmez bilmiodum sadece 1 kişinin alabildiğini.. löp die cekmiştim ama pek bi olay olmamıstı saflığımıza gelmişti kimsede bişey dememişti zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ozii_x said: prim ile zg yapıyordum mandokir e giden moblardan epic neckless düştü.. aslında beniki ile aynıydı ama şeytan dürttü dedim i need it for my mana pool :) rolldim aldım takmadığımı ve wts çektiğimi gören guild memberları officer a şikayet etmişlerdi.. o officerda mage idi böyle çook hararetli tartışmalar geçmişti aramızda ben de officerdım cocukla ventten kapışıyorduk... sonra sinirlendim.. defol git ventrilomdan diyerek cocugu kovmuştum bile :) ninjaladığımız yetmedi.. bize zeytinyağı gibi çıktık suyun üstüne o mage ben oluyorum sanırım :) eski günler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 n/g sistemi gelmeden önce Wailing caverns'e random bi grupla girmiştim. Murloc bossu kesmeden mavi bi item düştü herkes rolladı ben 100 rolladım kazandım bosu kesince deep fathom ring düştü bi daha 100 atıp kazandım partideki herkes hile yapıyosun peşpeşe 2 100 roll olmaz diye sölenmişti. (masumum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 MoltenCoreda ilk DI yediğimde offf PC şıçtı diye ve DInin ne olduğunu anlayamadığımdam kendim kaldırmıştım üzerimden sağ click ile Allahtan başka biri reslendi SS veya başka bi DI ile farkedilmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Raid leaderken Wipe Club'da kendime innervate attiriyordum, hatta o da yetmediginden lifetap spamleyisimi karsilatiyordum healerlardan 1-2'sine. Sonra utanmadan DamageMeter show yapiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bi keresinde BWL spotumu neferian'a kadar birine vermiştim.. Sonra neferian'a gelindiğinde arkadaş haber verdi biraz hızlı gelmişler, acele et fln denince ben de direk koştum girdim içeri.. Tam neferian'ın oraya geldim, raid leader onyxia cloak diyo, ama benimki bankada :) Dedim şimdi azar işitmiyim .. Gittim gelen p2'ye kadar ne cd varsa kullandım adrenaline rush+bf trinket ne varsa agro aldım sonunda büyüklerden birinden de tam p2 başlamadan gebermiştim :) Ohh shit,wtf fln yazıyorum tabi sadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 UBRS'de çıkan 3 epicten 2 sine sahip bir warriorum var. Dagger, legs, bir şey daha vardı ama unuttum. Dagger düştüğünde 15 kişilik grupta roguelarla beraber need atıp dagerı aldım. Benim hatam diğer warriorun need attığını görünce gaza gelip needlemem oldu. Neyseki üstünde +fire resistance vardı da Ironforge'un trade kanalında 1 saat boyunca MC de kullanıcam ben bunu diyerek toparlamıştım. Güzel daggerdı, hala saklarım. Ninjalık değil ama işte ne bileyim ilk gördüğüm epim lootuydu, gaz olmuşuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Virus said: tanarisde shamanın biri su üstüne cıkıp beni lime lime kesmişti gme page atıp bug bulmuslar su ustune cıkıp buyu atabiliyorlar diye ağlamıştım :S savaştayken water walk kayboluyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cicibebe said: Virus said: tanarisde shamanın biri su üstüne cıkıp beni lime lime kesmişti gme page atıp bug bulmuslar su ustune cıkıp buyu atabiliyorlar diye ağlamıştım :S savaştayken water walk kayboluyor ama? eskiden olmuyodu yanlış hatırlamıyosam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar