Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"demokrat goril" Geri mi Döndü??

Revell

Öne çıkan mesajlar

Aman aman tarih 9 Kasım 2005;
http://forum.paticik.com/view.php?id=154830&page=2

said:
nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i

said:
nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:56 tarihinde demiş ki:
ben sigara boregi yemegimi yiyp mac izleyecem
[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|

[Bu mesaj Revell tarafından 09 Kasım 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok evrimini bekliycekler sonra yolluycaklar... Hayvan Hakları Dernekleri filan zor iş uzaya maymun yollamak:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 09 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
Yok evrimini bekliycekler sonra yolluycaklar... Hayvan Hakları Dernekleri filan zor iş uzaya maymun yollamak:P

watana millete ve patiye hayırlı bişey olmuş tabi veriyolar çocukları maymunların eline tarzancılık oynasın diye sonuç bu...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili kardeşlerim 2 sene sonra ilk defa baktım..yanlışlıkla mesaj attım..
başlattığımız harekatta gördüğünüz üzere 3 yıl olmuş..yani artık benim gibi bir efsaneye leke sürülmeden tamamen benim ve forumumum gündemden düşmesini istiyorum.ama silinmesin.güzel bir hatıra kim bilir belki ekibimle yeniden bir araya gelebilirim izlerini bulabilirsem!!

[Bu mesaj nukbasliklikiz tarafından 09 Kasım 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nukbasliklikiz, 09 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
sevgili kardeşlerim 2 sene sonra ilk defa baktım..yanlışlıkla mesaj attım..
başlattığımız harekatta gördüğünüz üzere 3 yıl olmuş..yani artık benim gibi bir efsaneye leke sürülmeden tamamen benim ve forumumum gündemden düşmesini istiyorum.ama silinmesin.güzel bir hatıra kim bilir belki ekibimle yeniden bir araya gelebilirim izlerini bulabilirsem!!

[Bu mesaj nukbasliklikiz tarafından 09 Kasım 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]

pardon apla plssss siz gerçek misinisssss ???[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki:
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Ama asıl bomba budur...:D:D:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Hem demokrat hem mor... Hem de ortam lameri![signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...