Revell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Aman aman tarih 9 Kasım 2005; http://forum.paticik.com/view.php?id=154830&page=2 said: nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i said: nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:56 tarihinde demiş ki: ben sigara boregi yemegimi yiyp mac izleyecem[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 09 Kasım 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Efsane 3 : lol...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bana hiçbiri efsane gibi gelmedi. Adam geldiyse de farketmedi.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Okumayanların okuması gereken bir topicti zamanında...[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 09 Kasım 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya beyler fake tehlikesinin en kötüsü galba noldu bu adamın sonu "mekik" mi oldu?[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yok evrimini bekliycekler sonra yolluycaklar... Hayvan Hakları Dernekleri filan zor iş uzaya maymun yollamak:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: ShadowFury, 09 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Yok evrimini bekliycekler sonra yolluycaklar... Hayvan Hakları Dernekleri filan zor iş uzaya maymun yollamak:P watana millete ve patiye hayırlı bişey olmuş tabi veriyolar çocukları maymunların eline tarzancılık oynasın diye sonuç bu...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 efsane heheh :P[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Revell, 09 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Okumayanların okuması gereken bir topicti zamanında... ahuhu. yine okudum yine güldüm. yemeklerden sonra 1 kez okusanız iyi geliyor. :D[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sevgili kardeşlerim 2 sene sonra ilk defa baktım..yanlışlıkla mesaj attım.. başlattığımız harekatta gördüğünüz üzere 3 yıl olmuş..yani artık benim gibi bir efsaneye leke sürülmeden tamamen benim ve forumumum gündemden düşmesini istiyorum.ama silinmesin.güzel bir hatıra kim bilir belki ekibimle yeniden bir araya gelebilirim izlerini bulabilirsem!! [Bu mesaj nukbasliklikiz tarafından 09 Kasım 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: nukbasliklikiz, 09 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki: sevgili kardeşlerim 2 sene sonra ilk defa baktım..yanlışlıkla mesaj attım.. başlattığımız harekatta gördüğünüz üzere 3 yıl olmuş..yani artık benim gibi bir efsaneye leke sürülmeden tamamen benim ve forumumum gündemden düşmesini istiyorum.ama silinmesin.güzel bir hatıra kim bilir belki ekibimle yeniden bir araya gelebilirim izlerini bulabilirsem!! [Bu mesaj nukbasliklikiz tarafından 09 Kasım 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] pardon apla plssss siz gerçek misinisssss ???[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nuk seni seviyorum[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Ama asıl bomba budur...:D:D:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ahueahuehahua evet!!! imzaya bilem koyabilerem onu :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 wtf?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 OMGWTF[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 silin o goriliiiiiii!!![signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesajı görünce şok geçirdim,gülmekten kırıldım.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 omg geri döndü:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hem demokrat hem mor... Hem de ortam lameri![signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 omgftwwtflolbunebe[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 the legends will never die ! [signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 xuahaha ne derseniz diyin sempatik geldi bana. mor goril. demokrat fln[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 10 Kasım 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 *!yüce kral kongun önünde saygıyla eğilir*[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 gorilin filmide çıkıyo king kong by peter jackson[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar