Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erotik işkence!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 10 Kasım 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
said:
Finrod, 10 Kasım 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
spoiler gozukmuyo :)

Bende gözüküyor =)
düzelmiş olması gerek.

sımdı gozukuyo :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com
msn
Mesaj tarihi:
adam www.trabzonspor.com u satın almıstır , TS ye satmaya calısmıstır bizimkilerde ha .com ha .org ne farkeder deyıp almamıstır adamda ha oylemı ben sıze gosteririm diyip boyle bi site yapmıs yada yapmak ısteyene satmıstır ...
site açılmıyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
Sahaya bunları çıkarsınlar bari...Karşı takımın futbolcuları iptal olur, sonra bitane oyuncu değiştirirler 90-0 kazanırlar

Strateji kurdum 5 dk da:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Lol yazıktır. Gs ve bjk.com ları da almak lazım :)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
Sitelerin oldugunu biliyorum. Erotik site yapmak için almak lazım diyorum =)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
en azından trabzonlular 4 büyükler arasında hatta tüm dünya çapında sitesine en çok ziyaret edilen futbol klübü siteleri arasında gösterebilirler kendini[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly"
Empires rise and fall, but evil is eternal

[Bu mesaj codename_curse tarafından 11 Kasım 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...