Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 of yaa başım cok feci ağrıyo ağrı kesici aldım gecmedi patlıcak beynim
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 patlamış baş sıkılmaz ya da yok..[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
fiona Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 uyu.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 migren var mı ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 no[signature][hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın Ta ki bu diyardan göçene kadar
unac Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: fiona, 11 Kasım 2005 19:32 tarihinde demiş ki: uyu. kesin çözüm[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o zaman dinlen karanlık sessiz bi odada...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ekrana bakma git yat zıbar =P[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 geneldemi ağrıyo başın yoksa sadece bugünlükmü?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bugün ya zaten yeterince kötü geçti gözümün önünde adam kaza geçirdi[signature][hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın Ta ki bu diyardan göçene kadar
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 of bi yrm saat yattım düzeldim[signature][hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın Ta ki bu diyardan göçene kadar
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Uyumak en güzeli. Ama bazen uyandığında aptal gibi de olabiliyorsun.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Öne çıkan mesajlar