myname Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Az önce izledim . valla baya güzeL, izlemeyen varsa tavsiye ederim. ama önce Saw I izlesinler.faket baya kanlıydı.Kan tutabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Spoiler vermeyin gözünüzü seviyim cumaya az kaldı gidelim beraber veririz sonra.. =P Oh yes..There will be blood.. =)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hepsi oluyo sonunda...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Eternal, 07 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Oh yes..There will be blood.. =) evet ya süfer hevesle bekliyorum 2 yi[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Kan istiyorum!!!! Şaşırmak istiyorum! Tırsıyım istiyorum!! var mı tüm bunlar?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 var var gel[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Saw'ın ilk filmini izlerken psikopat duygularımın azdığını fark etmiştim yani hiç miğdem bulanmamıştı ve büyük haz duymuştum,Saw 2'yi 2 gözle bekliyordum ve merak ediyordum ve izleyeceğim,bu tarz filmlere bitiyorum da,yanlış anlaşılmasın.(=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myname Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kan var tırsmak var kusmak var herbişi var. zaten o adamın let the game begin demesi yokmuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Dynun, 07 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Kan istiyorum!!!! Şaşırmak istiyorum! Tırsıyım istiyorum!! Sen filmin kurgusal yapısını yazmışsın (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya doom da garip bi haz duydum bende de var öle bişey..saw1 de de çok zevk almıştım ama biraz korkmuştum ya başıma gelirse die olmıcak şey değil yani[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben kan görünce kötü oluyom izlemicem o yüzden bunu. 1.'yi de izlememiştim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kan severim Gelsin bakalım, bekliyoruz.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 cok kan dokuluyor dediniz de kill bell i geicicekmi bakalın yanlıs hatırlamıyosam kill bell en kanlı flim di.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Harika bir film olmuş yine Dumur üstüne dumur varmı bizim dumurun üstüne dumur hesabı :P il filmi aratıyo tabi ama olsun. zaten adamı filmin başında kendine bağlıyor yine "bazı insanlar yaşamları için......." ;) Divx i çıktı bugun bitti. İndirin indirin boş durmasın downloadlar. Fim über.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 saw 2 çıktımı yaa ??????????????????(veya çıktımı :D) 1 çok küseldi işşallah ikide küseldir[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Şu an 2 Mb ile filmi indiriyorum yaklaşık 2 dakika içinde inmiş olacak... Yorumlarımı yazarım 1-2 saat sonra.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 umarım güzel olur :-)[signature][hline]Nebula'da Bir Depresik Manyak... Şimdi Burda o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 SOnunda ilginç birşeyler beklediğinizden tabiki ilkinin verdiği keyfi veremedi ama herşeye rağmen yine de çok güzeldi.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 saw'ı ilk seyrettigimde şoke olmuştum, yeniden koltuğa çivilenmek ümidi ile. ps: umarım bunuda "cube" serisinde olduğu gibi mahvetmezler. bu tarz filmlerle karşılaşmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fragmanı beni pek etkilemedi açıkası. Etkilemesini de beklemiyodum çünkü bu tarz filmlerin ikincisi aynı havayı vermez. Birincisi çok orjinaldi. ikincisi orjinal olmuyo bu durumda. Yine de izleyip görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: innkeeper, 09 Kasım 2005 08:38 tarihinde demiş ki: saw'ı ilk seyrettigimde şoke olmuştum, yeniden koltuğa çivilenmek ümidi ile. ps: umarım bunuda "cube" serisinde olduğu gibi mahvetmezler. bu tarz filmlerle karşılaşmak zor. kedi sen bu filmi izle ondan sonra bırak ümidi ilk filmin üstüne bu kadar müthiş bir dewam filmi çekilebilirmi diye dumur olucaksın. Ben hayatımda izlediğim en iyi 2.dewam filmi olarak goruyorum bu filmi.Kesinlikle pişman olmuycaksınız.Ben bu gece izledim saat 4 de basladım 6 ya dogru bıttı ve şoke oldum heheh. Süppper film. Hiç bi hayal kırıklığı yaşamıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence en iyi devam filmi terminatör 2 dir, çünkü ilkinden de öteye gitmiştir. ha saw güzeldir o ayrı, devam filmi e güzel olur, ama t2 kadar ilerleme kaydedemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 back to the future![signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eğer ilk filmin bunalımını veriyorsa kaçmaz.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 2 gün önce izledim filmi, harika, harika, harika.. büyük bi heycanla izledim, sürükleyici, çok çabuk bitti gibi geldi film 1 saat 25 dakika ama güzel olduğundan çabuk bitti gibi geldi bana. Serinin 3.sü de çekilecekmiş gibi geldi bana. Birde yarın akşam sinema da dolu dolu izlicem. İlk filmi beğenenlerin kesinlikle izlemesi gerekli.[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar