Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saw II

myname

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternal, 07 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:

Oh yes..There will be blood..

=)

evet ya süfer hevesle bekliyorum 2 yi[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

var var gel[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

Saw'ın ilk filmini izlerken psikopat duygularımın azdığını fark etmiştim yani hiç miğdem bulanmamıştı ve büyük haz duymuştum,Saw 2'yi 2 gözle bekliyordum ve merak ediyordum ve izleyeceğim,bu tarz filmlere bitiyorum da,yanlış anlaşılmasın.(=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

ya doom da garip bi haz duydum bende de var öle bişey..saw1 de de çok zevk almıştım ama biraz korkmuştum ya başıma gelirse die olmıcak şey değil yani[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

Harika bir film olmuş yine
Dumur üstüne dumur varmı bizim dumurun üstüne dumur hesabı :P
il filmi aratıyo tabi ama olsun.
zaten adamı filmin başında kendine bağlıyor yine
"bazı insanlar yaşamları için......." ;)
Divx i çıktı bugun bitti.
İndirin indirin boş durmasın downloadlar.
Fim über.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 09 Kasım 2005 08:38 tarihinde demiş ki:
saw'ı ilk seyrettigimde şoke olmuştum, yeniden koltuğa çivilenmek ümidi ile.

ps: umarım bunuda "cube" serisinde olduğu gibi mahvetmezler. bu tarz filmlerle karşılaşmak zor.

kedi sen bu filmi izle ondan sonra bırak ümidi ilk filmin üstüne bu kadar müthiş bir dewam filmi çekilebilirmi diye dumur olucaksın.
Ben hayatımda izlediğim en iyi 2.dewam filmi olarak goruyorum bu filmi.Kesinlikle pişman olmuycaksınız.Ben bu gece izledim saat 4 de basladım 6 ya dogru bıttı ve şoke oldum heheh.
Süppper film.
Hiç bi hayal kırıklığı yaşamıycaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün önce izledim filmi, harika, harika, harika..
büyük bi heycanla izledim, sürükleyici, çok çabuk bitti gibi geldi film 1 saat 25 dakika ama güzel olduğundan çabuk bitti gibi geldi bana.
Serinin 3.sü de çekilecekmiş gibi geldi bana. Birde yarın akşam sinema da dolu dolu izlicem. İlk filmi beğenenlerin kesinlikle izlemesi gerekli.[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...