Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1982

duende

Öne çıkan mesajlar

[spo1=üzerine yazıyı yazdığım resim][/spo]

öldürdüler ve gittiler...
simdi bu yaziyi yazmaktansa sayfalar dolsusu küfür yazmak istiyorum ama yapmam gereken bu heralde
filistinde 8 küçük çocuk bir duvarın önünde yatıyorlar. hiçbirisi yaşamıyor ilerde kimbilir
neler gelicekti başlarına aşık olucaklardı üzülüceklerdi(bu kısmı şu ana kadar bol bol yaşamışlardı
gerçi) birşeylere çok sevinecekerlerdi belki çok kötü bir yaşam yaşayıp intihar edeceklerdi
ama o durumda bile en azından kendi kararlarıyla ölüceklerdi bikaç israilli (yiine küfür yazıcaktım
tutmalıyım kendimi) asker yüzünden değil. acaba bunları düşümüşler midir? o insanlar öldürmesek
gelecekte neler yşıyacaklardı. pek sanmıyorum nede olsa hergün bunun gibi onlarcasını yapıyodur
o(kfretme sakın) askerler. resmin altında küçük bir not vardı bu resmi çeken robin moyer resmi
çekerken israilli askerlerin şakalaşıp gülüştüklerini duyuyormuş. işte buyüzden zengin olmak istemiyorum
eğer olursam o güce tapanlardan paraya tapanalrdan bunu için bir ülkeyi bir toplumu bir gençliği bir nesli
yoketmeyi bile göze almış yada onun maşası olan 8 küçük çocuğu vurduktan sonra gidip şakalaşabilen gülebilen
orospu çocuklarından(kendini tutmak gereksizmiş) uzak durmak elimden geldiğince uzak kalabilmek için.[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Seçtiğin konu itabari ile güzel. VE EVET küfür etmek isterdim bende ama hiçbir işe yaramayacak.
Hep sorularımız kalacak cevapsız ama biz devam edeceğiz
İmla hata çook fazla dikkat et ve tekrar tekrar oku tamam mı:?
ve konuların güzel devam böle konulara seviyorsan[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
get a job, get my own place, ummm,
but... I go into the mall where I
want to work and they tell me, I'm,
I was too young...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...