Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet miami ne yaptı kadroyu ya...

wolfrealm

Öne çıkan mesajlar

Zaten süper bi kadroları varken shaq'ın yedei olarak alonzo morning var pf pozisyonunda antoine'i aldılar ki çok ii pf daha haslem gerçekten ii bi katkı yapar die düşünüyorum pg pozisyonuna shaq'ı daha önceden tanıyan tecrübeli gary payton ı getirdiler ve buna ek olarak jason williams ı da kadrolarına kattılar. Geçen sene playoff larda da gördüğümüz gibi wade i sg oynatıcaklar bu sene. Miami bu sene şampiyonluğu hedefliyor ama san antonio yine buna engel olur takımın gücünden hiç kaybetmeden çok iyi bir kaç oyuncuyu kadrosuna kattı. sizce bu sene miami şampiyon olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Sanmam,
Kadro iyi oturursa, rotasyonu tuttururlarsa S.A fln tanımazlar, götürürler gibime geliyo.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi rotasyon oturursa kadro kalitesi bakımından kimsede olmayan isimlere sahipler.
S.A fln hikaye.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

Onemlı olan takım ıcersındekı uyum ve huzurdur.Bu kadar yıldızın bır arada oldugu bır takımın da ıstıkrarlı bır basarı yakalayabılecegını pek sanmıyorum.Her yıldızın az cok ego su vardır.Ve kocun her oyuncunun ego sunu kontrol altında tutması epey zor bı seydır.O yuzden Spurs rulz :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net
msn
Sosyal ağlarda paylaş

memphis maçında izlediğim kadarıyla belirgin olarak shaq hazır değil walker hırslı takıma alışmış gibi wade aynı jay will vasatın üstünde gary paytonın hiçbir özelliği kalmamış ve buna bağlı olarak san antonio sezona miami den bir adım önde başladı shaq kendine çeki düzen vermezsede öle gidecek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Odim, 31 Ekim 2005 11:55 tarihinde demiş ki:
Onemlı olan takım ıcersındekı uyum ve huzurdur.Bu kadar yıldızın bır arada oldugu bır takımın da ıstıkrarlı bır basarı yakalayabılecegını pek sanmıyorum.Her yıldızın az cok ego su vardır.Ve kocun her oyuncunun ego sunu kontrol altında tutması epey zor bı seydır.O yuzden Spurs rulz :)

Hay azınla bin yaşa...Miami bu senede çöker abi.Miami atakım olana akdar sezon biter bence.Bu senede Spurs aLır gibi..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...