mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 abi orda yarıldım bide volkan duygusallaşmıştı ya sgdsfdfsdgsdg[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ya dizi güzelde hepde birileri g*t olup duruyor o hasta ediyor insanı akıp gitsin işte izleyene niye bu eziyet anlamam[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Victoria ya hasta oldum vallahi. Düşünsenize o kadar güzel karınız var güzel bi kariyeri güzel yemek yapan ve en önemlisi futboldan zevk alıp yorum yapan. bi ömür geçer be o kadınla[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 yanlıs diyet vermiş aslı. seline soruyo kilo vermemiş mi şimdi bu cocuk diye. yok walla vermemiş. yüzü solmus diyo. tabi adam direk göçüyo[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: blackchaos, 03 Haziran 2004 15:44 tarihinde demiş ki: Victoria ya hasta oldum vallahi. Düşünsenize o kadar güzel karınız var güzel bi kariyeri güzel yemek yapan ve en önemlisi futboldan zevk alıp yorum yapan. bi ömür geçer be o kadınla hadi be.. hergun ayni yemek yenirmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben de eski türk filmi şeysi komik değildir diye izlemedim gerçekten iyi miydi? bari tekrarını kaçırmiim[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Reklam sayisi bayaa bi azaltilmis. Güzel olmus, valla iskence gibi geliyordu izlemek.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kamera arkasında ata demirer'in ağacı yıkışı hariç gülmedim bile.. güzel deildi[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 BITTIMI[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Çok kötüydü bu bölüm niyeyse..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mengenli volkan ustada koptum :) elinde kepçeyle kovalarken gözleri çok komikti fıldır fıldır oynuyodu ehe super herif ya[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ben sevdim baya ya cok saglam dalga gecmisler turk filmleriyle.. Tam Kartal Tibet Filiz Akin geyikleri donuyordu :)) Bir ara Zeki Müren falanda oldu..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 En BOMBA bölümleriden birtanesiydi bence. Ağaç sahnesi inanılmaz, usta da öyle. Ayrıca hikayenin karışma olayı da süperdi. "Yaa kolaymı öyle senaryo yazmak, al işte karıştı hepsi" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 şu an yayınlanan bölüm müthiş ötesi yahu. öldüm gülmekten, tekrarını bulup izleyiniz başından itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bugünkü bölüm bayaa süper yaa... orhan pamuk murathan mungan vb... anti popilist takilan ama popüler edebiyat dergilerine sayfa sayfa roportaj veren yazarlarla dalga geçilio .. ( VOLKAN yazar oldu yazar , hemde bestseller ) ayrica ASLInın CEMe bi kur yapma sahnesi var ki , akıllara zarar , ahrbi benim diyen erkek düşer bu örümcek ağına, sonra top gibi bırakti adami ortada :) .. süper süper .. hatta oha falan oldum ....[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 super super. oscar wilde'a top dediler, saldirdik![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Eylül 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ehoe, aile fertlerinin kitabı beraber okuduğu sahne şahaneydi. özellikle babanın mimiklere diyaloglara hasta oldum eoeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 kimsiniz? hangi cem? haha.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Eylül 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 of gec kaldım herhalde sımdı actım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: fizban, 15 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki: of izleyemiyorum fıttıracam :) abi çok şey kaçiriosun .. süper bi bölüm ...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Oscar 'a top mop dediler fıttırdım ehueheueh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Super bolumdu ya harikaydı :) En sonda Çaw Bellaa Çaaaw Bella diyerek Volkanla bitmesi süperdi ehuue.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bende koptum ya :)))) ehe..[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ahhaha oscar da top zaten arkadaşlar kızmayn adamlara, bu oscara küçükkene ailesi kız elbiseleri giydirip süslerlermiş, e bilinçsiz ebeveyn adamı ne hale getiriyo bak.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yaw zati geçen senede vardı ozamanda sewerek izliodum çok güzel bi dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar