mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 abi orda yarıldım bide volkan duygusallaşmıştı ya sgdsfdfsdgsdg[signature][hline]the mAD maXimus
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ya dizi güzelde hepde birileri g*t olup duruyor o hasta ediyor insanı akıp gitsin işte izleyene niye bu eziyet anlamam[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Victoria ya hasta oldum vallahi. Düşünsenize o kadar güzel karınız var güzel bi kariyeri güzel yemek yapan ve en önemlisi futboldan zevk alıp yorum yapan. bi ömür geçer be o kadınla[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 yanlıs diyet vermiş aslı. seline soruyo kilo vermemiş mi şimdi bu cocuk diye. yok walla vermemiş. yüzü solmus diyo. tabi adam direk göçüyo[signature][hline]all fired up
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: blackchaos, 03 Haziran 2004 15:44 tarihinde demiş ki: Victoria ya hasta oldum vallahi. Düşünsenize o kadar güzel karınız var güzel bi kariyeri güzel yemek yapan ve en önemlisi futboldan zevk alıp yorum yapan. bi ömür geçer be o kadınla hadi be.. hergun ayni yemek yenirmi?[signature][hline]
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben de eski türk filmi şeysi komik değildir diye izlemedim gerçekten iyi miydi? bari tekrarını kaçırmiim[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Reklam sayisi bayaa bi azaltilmis. Güzel olmus, valla iskence gibi geliyordu izlemek.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kamera arkasında ata demirer'in ağacı yıkışı hariç gülmedim bile.. güzel deildi[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Çok kötüydü bu bölüm niyeyse..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ?
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mengenli volkan ustada koptum :) elinde kepçeyle kovalarken gözleri çok komikti fıldır fıldır oynuyodu ehe super herif ya[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ben sevdim baya ya cok saglam dalga gecmisler turk filmleriyle.. Tam Kartal Tibet Filiz Akin geyikleri donuyordu :)) Bir ara Zeki Müren falanda oldu..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 En BOMBA bölümleriden birtanesiydi bence. Ağaç sahnesi inanılmaz, usta da öyle. Ayrıca hikayenin karışma olayı da süperdi. "Yaa kolaymı öyle senaryo yazmak, al işte karıştı hepsi" :)
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 şu an yayınlanan bölüm müthiş ötesi yahu. öldüm gülmekten, tekrarını bulup izleyiniz başından itibaren.
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bugünkü bölüm bayaa süper yaa... orhan pamuk murathan mungan vb... anti popilist takilan ama popüler edebiyat dergilerine sayfa sayfa roportaj veren yazarlarla dalga geçilio .. ( VOLKAN yazar oldu yazar , hemde bestseller ) ayrica ASLInın CEMe bi kur yapma sahnesi var ki , akıllara zarar , ahrbi benim diyen erkek düşer bu örümcek ağına, sonra top gibi bırakti adami ortada :) .. süper süper .. hatta oha falan oldum ....[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 super super. oscar wilde'a top dediler, saldirdik![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Eylül 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ehoe, aile fertlerinin kitabı beraber okuduğu sahne şahaneydi. özellikle babanın mimiklere diyaloglara hasta oldum eoeh.
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 kimsiniz? hangi cem? haha.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Eylül 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 of gec kaldım herhalde sımdı actım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: fizban, 15 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki: of izleyemiyorum fıttıracam :) abi çok şey kaçiriosun .. süper bi bölüm ...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Oscar 'a top mop dediler fıttırdım ehueheueh[signature][hline]
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Super bolumdu ya harikaydı :) En sonda Çaw Bellaa Çaaaw Bella diyerek Volkanla bitmesi süperdi ehuue.[signature][hline] The Truth is out There
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bende koptum ya :)))) ehe..[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:.......
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ahhaha oscar da top zaten arkadaşlar kızmayn adamlara, bu oscara küçükkene ailesi kız elbiseleri giydirip süslerlermiş, e bilinçsiz ebeveyn adamı ne hale getiriyo bak.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yaw zati geçen senede vardı ozamanda sewerek izliodum çok güzel bi dizi :)
Öne çıkan mesajlar