Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Victoria ya hasta oldum vallahi.

Düşünsenize o kadar güzel karınız var
güzel bi kariyeri
güzel yemek yapan
ve en önemlisi futboldan zevk alıp yorum yapan.

bi ömür geçer be o kadınla[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
yanlıs diyet vermiş aslı.

seline soruyo kilo vermemiş mi şimdi bu cocuk diye. yok walla vermemiş. yüzü solmus diyo. tabi adam direk göçüyo[signature][hline]all fired up
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Haziran 2004 15:44 tarihinde demiş ki:
Victoria ya hasta oldum vallahi.

Düşünsenize o kadar güzel karınız var
güzel bi kariyeri
güzel yemek yapan
ve en önemlisi futboldan zevk alıp yorum yapan.

bi ömür geçer be o kadınla

hadi be..

hergun ayni yemek yenirmi?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben de eski türk filmi şeysi komik değildir diye izlemedim gerçekten iyi miydi? bari tekrarını kaçırmiim[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
kamera arkasında ata demirer'in ağacı yıkışı hariç gülmedim bile.. güzel deildi[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
Çok kötüydü bu bölüm niyeyse..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Mesaj tarihi:
mengenli volkan ustada koptum :)
elinde kepçeyle kovalarken gözleri çok komikti
fıldır fıldır oynuyodu ehe super herif ya[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Mesaj tarihi:
Ben sevdim baya ya cok saglam dalga gecmisler turk filmleriyle.. Tam Kartal Tibet Filiz Akin geyikleri donuyordu :)) Bir ara Zeki Müren falanda oldu..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
En BOMBA bölümleriden birtanesiydi bence. Ağaç sahnesi inanılmaz, usta da öyle. Ayrıca hikayenin karışma olayı da süperdi.
"Yaa kolaymı öyle senaryo yazmak, al işte karıştı hepsi" :)
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bugünkü bölüm bayaa süper yaa... orhan pamuk murathan mungan vb... anti popilist takilan ama popüler edebiyat dergilerine sayfa sayfa roportaj veren yazarlarla dalga geçilio .. ( VOLKAN yazar oldu yazar , hemde bestseller )

ayrica ASLInın CEMe bi kur yapma sahnesi var ki , akıllara zarar , ahrbi benim diyen erkek düşer bu örümcek ağına, sonra top gibi bırakti adami ortada :) ..

süper süper .. hatta oha falan oldum ....[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
super super. oscar wilde'a top dediler, saldirdik![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Eylül 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kimsiniz? hangi cem?
haha.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Eylül 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 15 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
of izleyemiyorum fıttıracam :)

abi çok şey kaçiriosun .. süper bi bölüm ...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
ahhaha oscar da top zaten arkadaşlar kızmayn adamlara, bu oscara küçükkene ailesi kız elbiseleri giydirip süslerlermiş, e bilinçsiz ebeveyn adamı ne hale getiriyo bak.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
  • Yeni Oluştur...