Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bana yaprağın volkana baktığı gibi bakacak bir kız arkadaş istiyorum. Çok şey mi istiyorum![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Mesaj tarihi:
Bu hayaletli bölüm çok güzeldi harbi. o selen mi seren selin mi neydi (oha diye kız) hayaletten bi tırsıyodu allam ya koptum. Bide fatoşu bicikledi hayalet orası da güzeldi.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Mesaj tarihi:
"sarışın geldi, sarışın geldi"

eheh burası superdi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
Mesaj tarihi:
Hah olsun güzeldi ya kalitesi bozulmaz işalah bu arada o gagdaki kadın stand up yapcakmı diyen biri vardı. "Stand up yazmak dizi yazmaktan daha kolay ama şimdi bayanız biri ordan bi laf atar bişi diyemem sıkışır kalırım haliyle o yüzden daha hazır değilim sanırım bu işlere." demişti bi konuşmasında
Mesaj tarihi:
heh bu son bölüm de güzeldi
akordiyonu kendimi çalıyodu?[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
heh cidden tip süperdi
hatta yanyana ikisinin de tipi süperdi:)
heh birbirlerini böyle ardarda anne babalarına ispiyonladıkları bölüm çok güzeldi:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
hayaletli bolumle escinsel produktor bolumleri efsanelesti bu dizinin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 27 Mayıs 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
bi de hayaletli bölümü izleyemeyen arkadaş: e yuuuuh yani.

yaa fizban naapiim tam da ödlek günüme denk geldi zaten evde yanlız başıma kalıyorum, bi gürültü duysam radar gibi oluyorum, üst üste geldi herşey[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Mesaj tarihi:
Yahu bu ata demirel süper adam ilahi yani...

Zaten selin süper :=)
şesu ve gülse birselin nişanlısıda çok komikl :=)

bu bölüm çok gırgırdı ya.
bu ikisi satış yaparlarken
off olsada izlesek günlerce...

en komik dizi ilan ettim[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
"kız hem güzel, hem iyi yemek yapıo, hem maç izlio"

"ya o adam oynatılır mı be, sağ açık o be.." vasat başladı sonları süper bölümün :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
dizi çok iyi gidiyor,dünkü bölüm baya iyiydi
en son çok heyecanlıydı aslının arkedşi en sonda "aslı da geçen böyleydfi bütün hafta new york tan telefon geldimi diye sordu durdu " diyince iyice karıştı ortalık :)
Mesaj tarihi:
selin süperdi dünkü bölümde

en çok güldüğüm kısımda

Aslı tacettine senın monacoda villa alıcağınıda laf arasına sıkıştırırsın diyor.
Sonra Cem le Tacettini tanıştırıyor.
Tanıştıktan sonra kısa bi sessizlik
Taccettin : Monacoda villa alıcam.
Cem: hııı iyi
Dj Yavuz: Bende rioda çiftlik[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
  • Yeni Oluştur...