Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ya bana yaprağın volkana baktığı gibi bakacak bir kız arkadaş istiyorum. Çok şey mi istiyorum![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ata demirer'in hastasıyım ya. lan sertaç ihale yine bize kaldı euheuehueh[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Bu hayaletli bölüm çok güzeldi harbi. o selen mi seren selin mi neydi (oha diye kız) hayaletten bi tırsıyodu allam ya koptum. Bide fatoşu bicikledi hayalet orası da güzeldi.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ehe başlıo gülelim biraz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Haribden Gazanfer Özcan rulazz..Muhteşem bir dizi umarım ileride sulanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 "sarışın geldi, sarışın geldi" eheh burası superdi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 eft ejeueuh ama bi onceki kadar efsane degildi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hah olsun güzeldi ya kalitesi bozulmaz işalah bu arada o gagdaki kadın stand up yapcakmı diyen biri vardı. "Stand up yazmak dizi yazmaktan daha kolay ama şimdi bayanız biri ordan bi laf atar bişi diyemem sıkışır kalırım haliyle o yüzden daha hazır değilim sanırım bu işlere." demişti bi konuşmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 uf ya o hayaletli bölümde evde yanlızdım izleyemedim tekrarında kastım izliyim de o da olmadı en son bi ark.a anlattırdım sonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bence şu aralar yayınlanan diziler içinde en iyisi.kurtlar vadisinden bile daha iyi! *!herkesin saldırmasını bekler :)*[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 heh bu son bölüm de güzeldi akordiyonu kendimi çalıyodu?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 heh cidden tip süperdi hatta yanyana ikisinin de tipi süperdi:) heh birbirlerini böyle ardarda anne babalarına ispiyonladıkları bölüm çok güzeldi:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Aslem müzisyen olduğu için çalmadığı yok meretin..Hatta ilk iş olarak bir grupla barlarda çıkıyormuş duyduğuma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hayaletli bolumle escinsel produktor bolumleri efsanelesti bu dizinin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: fizban, 27 Mayıs 2004 23:16 tarihinde demiş ki: bi de hayaletli bölümü izleyemeyen arkadaş: e yuuuuh yani. yaa fizban naapiim tam da ödlek günüme denk geldi zaten evde yanlız başıma kalıyorum, bi gürültü duysam radar gibi oluyorum, üst üste geldi herşey[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Yahu bu ata demirel süper adam ilahi yani... Zaten selin süper :=) şesu ve gülse birselin nişanlısıda çok komikl :=) bu bölüm çok gırgırdı ya. bu ikisi satış yaparlarken off olsada izlesek günlerce... en komik dizi ilan ettim[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ata ve gulse siz ne bomba elemanlarsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ya bunun tekrarı ne zaman ben bu hafta kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ambülans ambülans koptum ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 selin intihar ederse boyle oluyormus. super dizi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 "kız hem güzel, hem iyi yemek yapıo, hem maç izlio" "ya o adam oynatılır mı be, sağ açık o be.." vasat başladı sonları süper bölümün :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: SilverSurfer, 29 Mayıs 2004 22:22 tarihinde demiş ki: ya bunun tekrarı ne zaman ben bu hafta kaçırdım cuma yada cumartesi olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Diablo, 02 Haziran 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ambülans ambülans koptum ya zuahuah :D[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 dizi çok iyi gidiyor,dünkü bölüm baya iyiydi en son çok heyecanlıydı aslının arkedşi en sonda "aslı da geçen böyleydfi bütün hafta new york tan telefon geldimi diye sordu durdu " diyince iyice karıştı ortalık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 selin süperdi dünkü bölümde en çok güldüğüm kısımda Aslı tacettine senın monacoda villa alıcağınıda laf arasına sıkıştırırsın diyor. Sonra Cem le Tacettini tanıştırıyor. Tanıştıktan sonra kısa bi sessizlik Taccettin : Monacoda villa alıcam. Cem: hııı iyi Dj Yavuz: Bende rioda çiftlik[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar