Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

Hah olsun güzeldi ya kalitesi bozulmaz işalah bu arada o gagdaki kadın stand up yapcakmı diyen biri vardı. "Stand up yazmak dizi yazmaktan daha kolay ama şimdi bayanız biri ordan bi laf atar bişi diyemem sıkışır kalırım haliyle o yüzden daha hazır değilim sanırım bu işlere." demişti bi konuşmasında
Sosyal ağlarda paylaş

heh cidden tip süperdi
hatta yanyana ikisinin de tipi süperdi:)
heh birbirlerini böyle ardarda anne babalarına ispiyonladıkları bölüm çok güzeldi:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 27 Mayıs 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
bi de hayaletli bölümü izleyemeyen arkadaş: e yuuuuh yani.

yaa fizban naapiim tam da ödlek günüme denk geldi zaten evde yanlız başıma kalıyorum, bi gürültü duysam radar gibi oluyorum, üst üste geldi herşey[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bu ata demirel süper adam ilahi yani...

Zaten selin süper :=)
şesu ve gülse birselin nişanlısıda çok komikl :=)

bu bölüm çok gırgırdı ya.
bu ikisi satış yaparlarken
off olsada izlesek günlerce...

en komik dizi ilan ettim[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

selin süperdi dünkü bölümde

en çok güldüğüm kısımda

Aslı tacettine senın monacoda villa alıcağınıda laf arasına sıkıştırırsın diyor.
Sonra Cem le Tacettini tanıştırıyor.
Tanıştıktan sonra kısa bi sessizlik
Taccettin : Monacoda villa alıcam.
Cem: hııı iyi
Dj Yavuz: Bende rioda çiftlik[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...