Bathory Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 votkalı limonata süperdi lol "abi istersen espri de katıyım.ben turko.cuku turko.hıhıhıhıhıhıhııhı" hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 tr de izlediğim en iyi dizilerden biri kesinlikle :) dvdsi falan çıksa alırım direk.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 dizide ki sinerji ortamı yakalandıkça daha bir iyi olacaktır. Ben Friends i başlarda eh fena değil derdim izlerken atv zamanında, sonra her bölüm nerdeyse kopuyorum. Karakterlere alışmak onlara zaman tanımak lazım...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 eee sinerji ortamı ne demek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Gayet guzel bır dızı kanımca..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 İzlediğim tek dişi olma şerefini taşıyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Gülse Birsel olmasaymış daha iyi olurmuş. G.a.g.daki gibi espri çabaları ve ekstrem mimikleri kusturuyor insanı. Neyse ki ata demirer kapatıyor bütün eksileri. Keşke korsan tv devam etse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 oldukca güzel bir dizi.özellikle 'Cenk Bey' i konuk oyuncu olarak oynatmakla surpriz yaptılar.ama oha fln oldum lafı cok kullanılınca bayıyor.birde gecen bölümlerinin birinde Jerry Seinfeld'e tesekkurler yazdılar.[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 evet neden tesekkur ettiler acaba :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Cenk&Erdem'in Cenk'i mi oynadı? Bu haftakini izledim ben yoktu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 cenk bildiğim kadarıyla bir kaç bölümdür oynuyor.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: LevieMaxilack, 24 Nisan 2004 22:55 tarihinde demiş ki: cenk bildiğim kadarıyla bir kaç bölümdür oynuyor. nedir rolu?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Cenk'le gülse akraba galiba emin değilim ama öle duymuştum benziyolerda. Cenk geçen bölümlerde mafya rolünde oynamıştı[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Valla ben bi bunu izliyorum bide tatlı hayatı çok iyi bi dizi bence ama gülse ablam cok yapmacık duruyo///imla hatası///imla hatası bi daha[signature][hline] weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery [Bu mesaj SouLForGeD tarafından 25 Nisan 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SouLForGeD tarafından 25 Nisan 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 cenk sapık doktor rolunde bir hafta oynadı.zaten gag da da gulse birsel'le calısıyorladı.metinleri birlikte yazıyolarmıs.seslendirmelerde cenkerdemidi. Mursel(cenk):Tıp 2.sınıftan terk.Kadavralar bitince sıkıldım.Bıraktım. :)[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: SouLForGeD, 25 Nisan 2004 15:49 tarihinde demiş ki: ///imla hatası///imla hatası bi daha oha falan oldum yani..kal geldi..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=74275 burdaki tartismaya itafen yaziyorum tamam, gulme efekti guzeldir bazi yerlerde, mesela Ayrilsak da Beraberiz de tam oturuyodu, Married with Children da asiri iyi oturtmuslardi, Friends de ise artik yeter denicek sekilde dolusuyla vardi ama gene esprilerde vardi, dadi da bile esprilerde vardi. Avrupa Yakasinda ise, her cumlenin sonunda var, gulme efekti dinlemek icin izlemiyorum kardesim diziyi ben, anlatmaya calistigim bu, demogoji yapilmasin ustune :)[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 gülme efekti var mıydı be? :lol: :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 gulme efekti cok igrenc bisey ya sanki anlamıyoruz espiriyi bize diyor ki "burda gulmen gerek bak ornek veriyorum hahaha tekrar et bakim" seyirciyi aptal yerine koymak bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 süperdi.. hayaletli bölüm.. bi de şeromudur şekomudur o cocuk danısman oluyo sonra adama dalıyodu o da güzeldi. sonra bi de yaprak hanımın ata demirere bakıslarına bitiyom ben.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Şöyle kısa bir cümle ile ifade etmek gerekir ise: ''Şimdiye kadar yapılmış en iyi türk komedi dizisi...'' Gerçekten izlemeyenler çok şey kaybedeeeeeer!!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yok canım mesela şey var daha iyi, şey hani varya o işte ya.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ata dermierein de kaşı var... Gülse Birsel'in de gözü... Daha iyisini buldunuz da bunuyonuz...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 super yaw ... kopmle cok ıyı ... ata gulse 2 sıde cok ıyı ... sehsuvar da gayet basarılı ... o cıtı pıtı hatun (patronun kızı) mımıklerıne hastayım bu ruh cagırma enstantanelerı falan ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 volkan'ın annesi hariç bütün karakterler süper.. o kadın beni deli edio hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar