Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslıya bi güzellik inmiş ama. bu kadar güzel değildi gürse birsel? onun dışında mükemmeldi bölüm ya

hatta arkadaşlar soruyorlar , müdür, müdür müdür?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
başladı[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
abi deme baa[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
Sesu da bir Cem Yilmaz havalari var ya : )

Ya o Seline asilan adamin triplere inanilmaz güldüm, zaten Askim Askim'daki Japon kiza asik asci rolunde de süperdi, burada da süper :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
bugün her karakterin performansı süperdi bence. git gide kaliteleşiyor. bozmaz inşallah.[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
ilk bölümü sevememiştim bu bölüm oturmuş daha iyi olur heralde

ama hala sevmediğim birşey ota boka HAHAHA KİKİKİ koyuyorlar acaip fazla var kafam şişti bea gülmeyi bilmiyor muyum ben alakasız komik bile olmayan yerlere sokuyosun bunu bol mu buldun efekti
Mesaj tarihi:
o gülme efenktleri bence güzel oturtulmuş. sen söyleyene kadar hiç dikkatimi dahi çekmemişti[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
gülme efektleri tadı tuzu, ne zaman gulecegini soylemesiyle alakası yok.

Bu arada aslı evlenince dizi nasıl devam etcek merak konusu, sakız gibi çignemesinler de aynı konuları. en sevmedigim sey dizilerde.
Mesaj tarihi:
ya o değilde şu Volkan aslı ile telefonda konuşurken arkada Mahmut tabak düşürüyor ya Volkan bağırıyor.Allahım orada bittim gülmekten ya[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
Geçen senekinden daha bi izlenesi geldi bana , bu sene çok güzel gibi yeni kadroyla beraber. Bu arada Rutkay Aziz'in çapkınlıklarına da yuh dedim yani.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
  • Yeni Oluştur...