Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çaresizsen Çare Sende!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Helal olsun M.Kemal e..

Atam izindeyiz![signature][hline][b]YOK ULAN KIMSE YOK İŞTE YOK . NİYE YOK NİYE BENİ ANLAYAN BİRİ NİYE ÇIKMADI Kİ KARŞIMA DOYA DOYA YAŞİYİM ŞU ANASINI SATTIMININ HAYATINI GEÇMİYO LAN TEK BAŞINA GEÇMİYO İŞTE BU YAŞIMDA SOGUDUM LAN HAYATTAN HELAL OLSUN HERKEZE BE.
Mesaj tarihi:
said:
MyDyingBride, 09 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
ataturkteki azim v.s. bende olsa ataturk olurdum :P

lol :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Mesaj tarihi:
Atam, Atam. Sana ata demeyi sevmiyorsun ama, Atamsın.
Yattıgın yer en degerli toprak olsun, mekanın cennet olsun Atam..

ps: ağlıyasım geldi.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
Bazen düşünüyorumda biz Türk gençliği olarak Atatürk'ün bu ülkeyi kurtarmak için savaş cephelerinde mücadele verirken hayalinde canlandırdığı Türk genci modeline hiç uyuyormuyuz.

Valla bence yakınından bile geçmiyoruz gibime gelio.[signature][hline]Female Body Inspector
Mesaj tarihi:
cok güzel insan cok duygulanıyo
ve Atatürk'ün bir sözünü hatırlatmak istiyorum.
"Ben hayatımın hiç bir anında karamsarlık nedir bilmedim"[signature][hline]"Bu ülke ya Kemalistlerin olacak ya da hiç kimsenin!!"

Uğur Mumcu
Mesaj tarihi:
atam izindeyiz atam izindeyiz bi varamadik malesef ancak boş boş atam izindeyiz diye arabamizin arkasina yapistiriz yazık.[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender.
Mesaj tarihi:
Kalkmaz zaten ülkenin bu halini gördükçe kalksada geri dönmek ister.Yeteri kadar kemiklerini sızlattılar çünkü.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
yalniz burda konu ataturkun basardiklari degil, sizin ne kadar zor durumda olursaniz olun basarabilicekleriniz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
"Hakkınızda idam fermanı çıkarıldığı için mi başarılı olamıyorsunuz?Atatürk'ün de başına gelmişti."

o_O[signature][hline]Work Hard.Play Harder.

[Bu mesaj zamo tarafından 10 Kasım 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok güzel bi yazı[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
Diğer kişi dediğin 27 yaşındaki olaydaki diğer kişi mi Sly?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
Duygulandim.[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
  • Yeni Oluştur...