jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 1-şimdi av de reputation kasarken mob oldurmek player oldurunce uzerındekılerı alarak npc lere vermek oyun kazanmak bunlardan baska repu alabılme yolu varmı. 2-kac çeşit forge çağırabiliyor. bu forgelar ne sekılde cıkarılıyor (kacar tene madalyon derı vs. gerekiyor.hangı npc lere vermek gerekır) 3-ben ne epic mount ıstıyorum.darnada exaltedım ve bana malıyetı 800g ben rank 4 um rank 6 olursam ekstra bır ındırım yapılıyormu :) yarısmacı arkadaslara tesekkur ederım çbasarılar dılerım :p[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 1)av nin questleri var onları yapıyorsun 3) Rank 3 de 800g a dusuyor fiyatı. Daha yukselince etkilemiyor. Ama cok istiosan rank 11 e kasıp 90g a alabilirsin yada av ye exhalted olup oranın epic binegini (600g civarıydı heralde tam hatırlamıyorum) alabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tesekkur ederim cevaplarin icin birde su forge cagirma isini bi halletsem guzel olacak :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Rank 11 bineği % 100 speed vermiyor, bildigimiz bineklerin siyah olanları sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 PvP Rank Reward mounts 100 (90 with Honored reputation discount) Requires you to have earned the PvP Rank of "Commander" or "Lieutenant General" (Honor Rank 11). Increases movement speed: 100% faster than walking. Exactly the same as an Epic mount, but a different color. http://www.wowwiki.com/Mounts#PvP_Rank_Reward_mounts[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 AB'in bineği var mı ya?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bildigim kadari ile yok. :( birde su forge olayini bilen yok sanirim heralde av yapmiyor kimse :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ab mountu yok Honor ile alınan mount zırhlı at normal epic mount gibi sadece kngiht tabard giymiş gibi üstü av nin epic mountu dwarf için çok avantajlı zaten alacağı o ama human üstünde iğrenç duruyor. forge çağırmak ne bilmiyorum :) rank 11 olana kadar epic mountum olmayacağı için bu gidişle rank mountu alcaz :D[signature][hline]Axelm ''combat'' Priest EU/BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yav air support diyorlar. rawli elite adamlar geliyor 10 tanemi ne onu soruyorum kac tane ve kac sekil bu sekilde grup cagirilabiliniyor ve nasil cagiriliyor onu soruyorum :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 deri toplayıp npc çağırılıyorya o sanırım[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yav geri var frost bisi madalyon var surat seklinde bisi var kirmizi bisi var hepsi frostla basliyor[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sunlar iste fazla ingilizcem olmadigi icin cozemedim http://www.thottbot.com/?it=17502 http://www.thottbot.com/?it=17503 http://www.thottbot.com/?it=17504 bunlardan kac adet lazim kac saatte bir cikariyoruz bunlari merak ediyorum :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 simdi AV de 4 tane cagirma olayi war 1) Cavalry: En cok gorecegin summon bu basnein cevresindeki ram veya frost wolfleri tameleyeceksin 25 tane. KArsi tarafin hayvanindanda 25 tane kesip deir toplcuaksin valary hazirlanir. 2) Ice lord: Yanilmiyorsam 100 tane blood gerekiyor verdigin zaman 10 kisinin field of strifea summon ciicn gitmesi gerekli sonra ice lord veya forest lord geliyor iste. 3) Aie Strike: Bunun icin once karsi irkin ikinci kulesi (horde icin stonhearth bunker alliance icin tower poitn gibi) , arada bi nokta (horde da lumberyardda alliancei bilmiyorum) bide son basedeki kulelerden birinde olan adamı kurtarman gerekli kuleyi ele gecirmek lazim deil sadece konusasn yetiyo. Sonra dam kosarak sizin baseye gidiyo baseye gelince direk keepnizin karsisidna kuscu modeli duruyor. Ona kazandiginiz etleri verirseniz kus cikariyo sanirim 50 tane et gerek iste ilk rider soldier meat ikincisi liutenat feland iye gidiyo. 4) Son oalrak bide asker cagirma war ama bunu daha yapani gormedim. bi maden ele gecirip madende summon olan kutulari 10 10 quest modeli toplayip baseye goturmen gerekiyo ama yaen 25 tane bile gerekyiosa 250 tanesinini spawn olma zamani zaten cok uzun bide geri gotutup kascak adam felan urasilmaz. Zaten gorceksin kisme mine bile almiyo. 5)Son olarak bide armor scrapleri toplar 25*20 tanesini yane 250 tanesini dondurrsen askerlerin 1 rank atlar toplam 3 rank var en sonda level 61 oluyo askerler. Bunun dısıdna quest ler war ama iste 500 cdivari rep veriyor. En temiz rep kazanmak item dondurmeyle kuslara et vermekle kule yikmakla felan her kazanmak yaklasik 3500 rep veriyo takima. Kaybedersenizde işte karsi takimin outpıstunu (yane stonehaerth yada ice blood garrison) daki commanderi keserek( galvanizer mi ne adi hordeda allaincein BALINDA) 125 rep alabilirsin. Eh ben genelde 1 saat lik kaybettigimiz oyunda 500 rep civari aliyorum Son gunnerde BL de horde kazanamadigi icin zaten alliancesan 10 defa AV ye girip kazanirsan exalted oluyosun. Baska sorun warsa cevapliyinm[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 cok tesekkur ederım arkadasım yeterınce acıklayıcı oldu.ellerin dert görmesin :) tuttugun altın olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 konuyla alakasız ama frostwolf ların undead lere çok yakıştığını söylemek zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 av nin bineklerinin resmi var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 vah ya bonepart değişmiş demek BL eskiden hep horde kazanırdı wsg av falan tabi millet geçince magtheridon a bizim allie ler yenmeye başladı :) biz haumarush ta horde olarak resmen EZİYORUZ diyeyim bide grudge diye pvp guildi var adamların hepsi rank 11 den aşağı değil 2 tane lideri de warlord durumda çok güzel oluyor savaşlar felan hep yeniyoruz adamlar şu ana kadar field of strife dan geri püskürtemediler bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bir zamanların holy paladini orc olmuş for tha horde diyor hey gidi gunler hey..[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kuşlara et vermek nasl oluyo yav[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 katılıyorum hangi et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar