Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

av reputation ve forge team cıkarma ve mount soruları :)

jonywayt

Öne çıkan mesajlar

1-şimdi av de reputation kasarken
mob oldurmek
player oldurunce uzerındekılerı alarak npc lere vermek
oyun kazanmak
bunlardan baska repu alabılme yolu varmı.
2-kac çeşit forge çağırabiliyor.
bu forgelar ne sekılde cıkarılıyor (kacar tene madalyon derı vs. gerekiyor.hangı npc lere vermek gerekır)
3-ben ne epic mount ıstıyorum.darnada exaltedım ve bana malıyetı 800g ben rank 4 um rank 6 olursam ekstra bır ındırım yapılıyormu :)

yarısmacı arkadaslara tesekkur ederım çbasarılar dılerım :p[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE Wolf and Respect
Sosyal ağlarda paylaş

1)av nin questleri var onları yapıyorsun
3) Rank 3 de 800g a dusuyor fiyatı. Daha yukselince etkilemiyor. Ama cok istiosan rank 11 e kasıp 90g a alabilirsin yada av ye exhalted olup oranın epic binegini (600g civarıydı heralde tam hatırlamıyorum) alabilirsin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

PvP Rank Reward mounts
100 (90 with Honored reputation discount)
Requires you to have earned the PvP Rank of "Commander" or "Lieutenant General" (Honor Rank 11).
Increases movement speed: 100% faster than walking.
Exactly the same as an Epic mount, but a different color.

http://www.wowwiki.com/Mounts#PvP_Rank_Reward_mounts[signature][hline]Tuor Delarren
Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage
Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

Ab mountu yok
Honor ile alınan mount zırhlı at normal epic mount gibi sadece kngiht tabard giymiş gibi üstü
av nin epic mountu dwarf için çok avantajlı zaten alacağı o ama human üstünde iğrenç duruyor.
forge çağırmak ne bilmiyorum :)
rank 11 olana kadar epic mountum olmayacağı için bu gidişle rank mountu alcaz :D[signature][hline]Axelm ''combat'' Priest EU/BL
Sosyal ağlarda paylaş

sunlar iste fazla ingilizcem olmadigi icin cozemedim
http://www.thottbot.com/?it=17502
http://www.thottbot.com/?it=17503 http://www.thottbot.com/?it=17504

bunlardan kac adet lazim kac saatte bir cikariyoruz bunlari merak ediyorum :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE Wolf and Respect
Sosyal ağlarda paylaş

simdi AV de 4 tane cagirma olayi war

1) Cavalry: En cok gorecegin summon bu basnein cevresindeki ram veya frost wolfleri tameleyeceksin 25 tane. KArsi tarafin hayvanindanda 25 tane kesip deir toplcuaksin valary hazirlanir.

2) Ice lord: Yanilmiyorsam 100 tane blood gerekiyor verdigin zaman 10 kisinin field of strifea summon ciicn gitmesi gerekli sonra ice lord veya forest lord geliyor iste.

3) Aie Strike: Bunun icin once karsi irkin ikinci kulesi (horde icin stonhearth bunker alliance icin tower poitn gibi) , arada bi nokta (horde da lumberyardda alliancei bilmiyorum) bide son basedeki kulelerden birinde olan adamı kurtarman gerekli kuleyi ele gecirmek lazim deil sadece konusasn yetiyo. Sonra dam kosarak sizin baseye gidiyo baseye gelince direk keepnizin karsisidna kuscu modeli duruyor. Ona kazandiginiz etleri verirseniz kus cikariyo sanirim 50 tane et gerek iste ilk rider soldier meat ikincisi liutenat feland iye gidiyo.

4) Son oalrak bide asker cagirma war ama bunu daha yapani gormedim. bi maden ele gecirip madende summon olan kutulari 10 10 quest modeli toplayip baseye goturmen gerekiyo ama yaen 25 tane bile gerekyiosa 250 tanesinini spawn olma zamani zaten cok uzun bide geri gotutup kascak adam felan urasilmaz. Zaten gorceksin kisme mine bile almiyo.

5)Son olarak bide armor scrapleri toplar 25*20 tanesini yane 250 tanesini dondurrsen askerlerin 1 rank atlar toplam 3 rank var en sonda level 61 oluyo askerler.

Bunun dısıdna quest ler war ama iste 500 cdivari rep veriyor. En temiz rep kazanmak item dondurmeyle kuslara et vermekle kule yikmakla felan her kazanmak yaklasik 3500 rep veriyo takima. Kaybedersenizde işte karsi takimin outpıstunu (yane stonehaerth yada ice blood garrison) daki commanderi keserek( galvanizer mi ne adi hordeda allaincein BALINDA) 125 rep alabilirsin. Eh ben genelde 1 saat lik kaybettigimiz oyunda 500 rep civari aliyorum

Son gunnerde BL de horde kazanamadigi icin zaten alliancesan 10 defa AV ye girip kazanirsan exalted oluyosun.
Baska sorun warsa cevapliyinm[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

vah ya bonepart değişmiş demek BL eskiden hep horde kazanırdı wsg av falan tabi millet geçince magtheridon a bizim allie ler yenmeye başladı :) biz haumarush ta horde olarak resmen EZİYORUZ diyeyim bide grudge diye pvp guildi var adamların hepsi rank 11 den aşağı değil 2 tane lideri de warlord durumda çok güzel oluyor savaşlar felan hep yeniyoruz adamlar şu ana kadar field of strife dan geri püskürtemediler bizi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...