Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sorun nedir anlayamadim yahoo mailime bakmak istiyordum cat diye ttnetemail sayfasi acildi bu herifleri hackleyip turkiyeden yahooya baglanan ipleri belli bir adrese mi yonlendiriyorlar nedir :P kafalari calismaz bunlarin 10 gunde anca anlarlar serverlarina girildigini neyse benden baska bu durumla karsilasan var mi ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yahoo'ya giremiyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Çatır çatır girio valla.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Popeye, 10 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki: sorun nedir anlayamadim yahoo mailime bakmak istiyordum cat diye ttnetemail sayfasi acildi bu herifleri hackleyip turkiyeden yahooya baglanan ipleri belli bir adrese mi yonlendiriyorlar nedir :P kafalari calismaz bunlarin 10 gunde anca anlarlar serverlarina girildigini neyse benden baska bu durumla karsilasan var mi ? Saçma geldi ama hosts dosyana baktın mı? Belki bir yönlendirme yapılmıştır halihazırda?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yahoo&kw=&a=&p=3 son mesaja bakin ayni sorun var baskasinda da http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ttnet+freemail bu arada kablo.net kullaniyorum adsl falan degil [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers [Bu mesaj Popeye tarafından 10 Kasım 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 èhehe zorunlu adsl e geçirecekler sizi bundan sonra sadece adsl kullanıcıları yahoo mail servisini kullanabilmektedir diye açıklama yaparlar :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 duzeldi simdi heh super mail kismi duzelmis ana sayfa acilmiyor var bir seyler ama dur bakalim :P [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers [Bu mesaj Popeye tarafından 10 Kasım 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 turk telekom yahoo yu satın aldı haberiniz yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Popeye, 10 Kasım 2005 18:27 tarihinde demiş ki: ... var bir seyler ama dur bakalim :P spy var :D[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 telekomu hacklediler offfffff[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 telekom spy nhahaıhıaıh[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bildiğim tek bağlantı iki şirketinde godoş olmalırı müşterilerinekarşı, onun dışında bu sorunu yaşıyan insanlar olduğunu duydum okudum, sozluktede belirtildiği gibi geçiyor elleşmeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben daha şimdi baktım hiç bi sorun olmadı ttnet spyware mi yaptı acaba :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: PrudenT, 10 Kasım 2005 21:03 tarihinde demiş ki: telekom spy nhahaıhıaıh mühehehehehe acep telekomdakıler yapabılırmı büyle bişi ? kapasiteleri yetermi ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar