Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sorun nedir anlayamadim yahoo mailime bakmak istiyordum cat diye ttnetemail sayfasi acildi bu herifleri hackleyip turkiyeden yahooya baglanan ipleri belli bir adrese mi yonlendiriyorlar nedir :P kafalari calismaz bunlarin 10 gunde anca anlarlar serverlarina girildigini neyse benden baska bu durumla karsilasan var mi ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yahoo'ya giremiyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Davion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Çatır çatır girio valla.[signature][hline]Female Body Inspector
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Popeye, 10 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki: sorun nedir anlayamadim yahoo mailime bakmak istiyordum cat diye ttnetemail sayfasi acildi bu herifleri hackleyip turkiyeden yahooya baglanan ipleri belli bir adrese mi yonlendiriyorlar nedir :P kafalari calismaz bunlarin 10 gunde anca anlarlar serverlarina girildigini neyse benden baska bu durumla karsilasan var mi ? Saçma geldi ama hosts dosyana baktın mı? Belki bir yönlendirme yapılmıştır halihazırda?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık...
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yahoo&kw=&a=&p=3 son mesaja bakin ayni sorun var baskasinda da http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ttnet+freemail bu arada kablo.net kullaniyorum adsl falan degil [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers [Bu mesaj Popeye tarafından 10 Kasım 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 èhehe zorunlu adsl e geçirecekler sizi bundan sonra sadece adsl kullanıcıları yahoo mail servisini kullanabilmektedir diye açıklama yaparlar :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 duzeldi simdi heh super mail kismi duzelmis ana sayfa acilmiyor var bir seyler ama dur bakalim :P [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers [Bu mesaj Popeye tarafından 10 Kasım 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 turk telekom yahoo yu satın aldı haberiniz yokmu.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Popeye, 10 Kasım 2005 18:27 tarihinde demiş ki: ... var bir seyler ama dur bakalim :P spy var :D[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 telekomu hacklediler offfffff[signature][hline]Who can explain?
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 telekom spy nhahaıhıaıh[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bildiğim tek bağlantı iki şirketinde godoş olmalırı müşterilerinekarşı, onun dışında bu sorunu yaşıyan insanlar olduğunu duydum okudum, sozluktede belirtildiği gibi geçiyor elleşmeyince.
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben daha şimdi baktım hiç bi sorun olmadı ttnet spyware mi yaptı acaba :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: PrudenT, 10 Kasım 2005 21:03 tarihinde demiş ki: telekom spy nhahaıhıaıh mühehehehehe acep telekomdakıler yapabılırmı büyle bişi ? kapasiteleri yetermi ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir
Öne çıkan mesajlar