Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Beyler ben varya sizin yerinizde olsam oturur ağlardım. Yani siz böle yok bateriydi yok gitardı falan dötünüzü yırtıonuz çalabilip belkide bi yerlere gelmek için. Hatun bi cep telefonuna bişey kaydetti. Sonra televizyona çıktı (DreamTV) Şimdiden stüdyoya girip albüm çalışmalarına başlamış. Valla sizde salın artık şu internete coverlarınızı bilmem nelerinizi. Yalandan artık aşk acısımı çekersiniz yoksa başka bişey mi bilmem ama hatun bi cep telefonuyla meşhur oldu http://rapidshare.de/files/4352469/51_PromiL_-_Hayalet_Sevgilim.mp3.html http://rapidshare.de/files/4731235/Hayalet_Sevgilim__Electronic_Ver_.mp3.html[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Eh be davion ordan burdan bulduğun şeylerle zart zurt damdan düşer gibi konu açmasan? Birincisi bu o kız değil,alakası yok. 51 Promil diye amatör bi grup bu. İrem denen kızı tanımıyolar bile. İkincisi bu kaydı senden başka bilmeyen yoktur burada heralde. Konu açarken üslubuna da dikkat ediver ya lütfen "dötünüzü yırtıyonuz" nedir ya Sert oldu biraz ama kusra bakma artık. Forumtr'ye çevirdin be burayı kardeşim...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Kasım 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sensible bende bilmiyodum bunu demekki şimdiden 2 kişi bilmiyomuş.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fırsatlar ve reklamlar ülkesi türkiye..[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bulduk bizde ücra bi köşeden şarkı, çaldık söyledik yakında up'lıcam, çaktırmayın baldızım öldü ;)[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 başın saolsun:P hadı hayırlısı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 51 Promil'in bundan başka demolarıda var www.51promil.tr.tc sitede vardı bi aralar[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Baymadı mı sizce..[signature][hline][b]80018[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya müthiş bir şarkı kızla aynı şehirde yaşadığımı öğrendim(adana) geçende dinlediydim nefis bir şarkı ses budur yani kız sanırım sevgilisi ölmüş bunu onun için yazmış kız ufuk özel okulunda okuyomuş lise öğrencisi yani[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... [Bu mesaj ArchangelTanwen tarafından 10 Kasım 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yalan onların hepsi irem çıktı kendi söyledi dream tv de aramaya yaparsan bulabilirsin ilgili topic 'i[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya irem'in sevgilisi öldü ona şarkı yazdı falan oldu da bu olaylardan sonra albüm çıkarmasa şaşardım.Ya ne olurdu akkıllara sadece o şarkıyla kazınsa???[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 İrem dediğiniz şey şu karga katilimi? Eğer oysa kızda ses yok yaaa:D Şarkı güzelde ses iğrençç[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Gerçek aşk olsaydı şöhret uğruna şarkısını pazarlamazdı. Neyse başarılar.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ya hala anlamadım şimdi kim ölmüşte bu şarkı yazılmış bazıları diyo Sevgilisi duruyor sadece ayrı .. bazıları diyo Sevgilisi öldü onun arkasından yazdı .. nese Ben sevmiyorum ama şarkıyı yinede başarılar ne diyim ..[signature][hline]I only think of you .. Punk And Indie's Rules .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 başarısız olur bence. boşuna kasmasın[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bence çok iğrenç ya.Birde "netin gözde şarkısı" deniyor ya iyice kıl oluyorum.Iyhk iğrenç İrem...[signature][hline]Yetebility meselesi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Aynen kızda çok çirkin bi kız. Allah'ın gücüne gitmesin ama öyle yani.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Davion döverim seni! =P Bence çok tatlı bir kız o..[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ohoo olur Geniş Bakar isek benim 1.numaram Jessica Alba'dır. :D [spo1=Aşkım!!!][/spo][signature][hline]Rage Against The MachineLights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!![Bu mesaj RabbiT tarafından 11 Kasım 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Jesica Abla[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ben çözdüm bu Davion'u bunun gözü 10k madalyasında... Onu takınca boyun mu uzuyo yada 50k $ ödül mü var anlamadım ama neyse...[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hatun ölsede kurtulsak ya arkalarından şarkı yazıcak birileri yoktur umarım,yok önce sevgilisi öldü sonra kendi falan diye hobaa...[signature][hline]Yıllardır Türklerin Kanayan Yarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Sensible, 09 Kasım 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Forumtr'ye çevirdin be burayı kardeşim... [signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Allah'ım ya sabır ya selamet dinim imanım sana emanet.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 51 promil - hayalet sefgilim güzel, beğendim ben. zaten daha öncede burda biri vermişti linkini :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar