Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrem - Hayalet Sevgilim Stüdyo Kayıtları

Davion

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben varya sizin yerinizde olsam oturur ağlardım. Yani siz böle yok bateriydi yok gitardı falan dötünüzü yırtıonuz çalabilip belkide bi yerlere gelmek için. Hatun bi cep telefonuna bişey kaydetti. Sonra televizyona çıktı (DreamTV) Şimdiden stüdyoya girip albüm çalışmalarına başlamış.

Valla sizde salın artık şu internete coverlarınızı bilmem nelerinizi. Yalandan artık aşk acısımı çekersiniz yoksa başka bişey mi bilmem ama hatun bi cep telefonuyla meşhur oldu

http://rapidshare.de/files/4352469/51_PromiL_-_Hayalet_Sevgilim.mp3.html

http://rapidshare.de/files/4731235/Hayalet_Sevgilim__Electronic_Ver_.mp3.html[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

Eh be davion ordan burdan bulduğun şeylerle zart zurt damdan düşer gibi konu açmasan?
Birincisi bu o kız değil,alakası yok. 51 Promil diye amatör bi grup bu. İrem denen kızı tanımıyolar bile.
İkincisi bu kaydı senden başka bilmeyen yoktur burada heralde.
Konu açarken üslubuna da dikkat ediver ya lütfen "dötünüzü yırtıyonuz" nedir ya
Sert oldu biraz ama kusra bakma artık. Forumtr'ye çevirdin be burayı kardeşim...[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!

[Bu mesaj Sensible tarafından 09 Kasım 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya müthiş bir şarkı kızla aynı şehirde yaşadığımı öğrendim(adana) geçende dinlediydim nefis bir şarkı ses budur yani
kız sanırım sevgilisi ölmüş bunu onun için yazmış kız ufuk özel okulunda okuyomuş lise öğrencisi yani[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...

[Bu mesaj ArchangelTanwen tarafından 10 Kasım 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İrem dediğiniz şey şu karga katilimi?
Eğer oysa kızda ses yok yaaa:D Şarkı güzelde ses iğrençç[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...