m1tc3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 arkadaslar bakalım 1 günde en fazla kim lvl kasmıs lütfen bura yasın[signature][hline]Bi konusma: s.a sen www.paticik.com u bilionmu yoo hayır sölermisin ok bak ii dinle www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yazmassam nolur lan mustafa alala 60kastım varmı alaımya hem hacklendn alalal[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 valla kospsuz 47 olduydum. kosplu bilemem[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben lvl 59 human iken apostle da 20 saate geçik bir süre kasmıştım premium yoktu ve rakam 35milyondu...[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Informer, 07 Kasım 2005 17:27 tarihinde demiş ki: ben lvl 59 human iken apostle da 20 saate geçik bir süre kasmıştım premium yoktu ve rakam 35milyondu... Acı tablo :D[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 60dan 61e cz troll 1 günde 30m xp 2. gün 30 3. gün 14 sonrada town dayken 62ye kastım 1 günde 10-20m xp kasıyodum o meşhur a1 harpy partisinde 62olduk ve şuanda 61.15im ölmekten bıktım artık 60 a düşmicem xD [Bu mesaj BugsBunny tarafından 07 Kasım 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben Lvl60 da %45~%50 kadar bi kastıydım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hmm 57 den 59:) oldum cuma gecesinden cumartesi gecesine full apos 2 warrior 2 priest 4 beginner :)[signature][hline]r]Ar[url=http://es]es_]/_[url=http://Ne]Ner]cr[url=http://oz]oz_]n_[url=http:///6]/6/]x/[url=http://Cl]Clr]er[url=http://ic]ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu arada 61 sonrası en çok kastığım exp lvl 63 %84 ten 64 %0 a geçişimin 1 gün içinde olmasıydı , kabus gibiydi nası uyudumu hatırlamıyorum levelden sonra , en son annemle kavga etmiştim, yat diyodu level atlamadan yatmam diodum :-)[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laapin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende 1 günde 52 priest kospsuz kasplu anlamam şuanda 62 lwl[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bir pazar sabahı BuRiAL lvl 59 gece 02:00 BuRiAL lvl 60 aralıksız apos 35 milyon(no prem.) exp. with bilinc,azi,girl_of_the_satan... GRATZ AGA...[signature][hline]Liseli Serap ve Bangbus Ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 57 %80 den 59 oldum en fazla gold premiumla.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 prı ıle 1 levelık carı kosp la 56 yaptın 26 saatdee[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl:60 ARTIK BOLE 15 ek1m Np: 5,5 k dı 18 k oldu bıle Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 1 gunde 4 defa 60 olup 4 defa 59 oldum şimdi 60. Oynamaya korkuyomm... :D[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR Server: Diez Level: 6x Race: Mage Spec.: Flame / Lighting Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Lobo Pendant Wizard Staff +8 Clan:Knights® Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bı gunde lvl 60 % 85 den lvl 61 % 44 e kastım :) esland golemde ama nafile banlandım :([signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu arada ben ömrümde 3 hafta fln lvl kastım. en başta bikaç hafta kastım sonra 55-60 arası 7 ay fln kaldık. 55-60 arasına 1 haftada kastım. 61 e kasmıştımda dlvl olduktan sonra tekrar 61 e kasmamda nerden baksan 1 ay fln sürmüştü.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bi günde 63 den 64 geçerken (7-8 önce) %12,5 kastım 63 den 64 ise 9 günde atladım sanırım iyi kastım:P ama şuanda 64 % 1 bakalım 15 günde sanırım 65 olurum bu kez biraz yavaşlayacam pk yapmayı özledim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 benimde Hamsez gibin di Lvl kasmam 37 yi ilk gün oldum 1 ay 37 Lvl kaldım xD sonra bi hırs 48 oldum downTOWN a girdim m_tereza 1 hafta içinde 54 olmassam clandan atcaanı söledi atılmamak için deli gibin kastım haftanın 3. günü 54 olduydum sonra uzun süre öle kaldı downTOWN daıldı sonra yine harpylerde yer bulmaya başladım 57 oldum sonra clanlar hakim oldu harpy e.. bende apostle ı keşfettim her gece sabaha kadar bunny_br, hyteri4, niggazbr ile filam apostle dönüoduk 1 haftaya kalmadı zaten 60 oldum sonra uzun bi süre sonra charım bana geri gelince 61 e ek ile kastım 62 yi ne siz sorun ne ben söliim xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj Marl0_on tarafından 07 Kasım 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Marl0_on tarafından 07 Kasım 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 düzeltme: soryyy (7-8 gün önce olcaktı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efsanelimon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 9 saatte 30 lvl kasıp civcivimi patlatmıştım sonra herkeze anlattım çok mutlu olmuştum civciv resmi varken insan kendini berbat hissediyo şimdi lvl 45 oldu ama kendi çabalarımla ne sikil bag ne kosp ne makro alın teri yani tam 50 milyon para 250 tanede goblin yaptım iyi demi:) said: Informer, 07 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki: bu arada 61 sonrası en çok kastığım exp lvl 63 %84 ten 64 %0 a geçişimin 1 gün içinde olmasıydı , kabus gibiydi nası uyudumu hatırlamıyorum levelden sonra , en son annemle kavga etmiştim, yat diyodu level atlamadan yatmam diodum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Aralıksız 27 saat harpy 60dan 61e atladım yani 75mil exper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 walla bi günde ash arda asasinimi 35den 46 yaptım aradabide toplu kesiolardı ama ilk carımı lwl 6 dan 7 ye 3 gunde gecirmişdim ne yapacam bilmiyodum habire worm kesiodum bazende ölüyodum wormlara, hiç bişey bilmiodum healt potunu bile 2 kesioz 3 ölüyoqduq hey gidi günler heyyyyyy[signature][hline]name:sak_suka :D lwl: hala 52 a.q clan:almiolar 55+mış np:kasmıor önce lwl ilerde insaallah kasacaq orc/mage/flame-ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 40 dan 50 yaptım[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 LvL 61 den 62 olurken 12 saat Cz harpy yapmıştım (premiumsuz) %17 almıştım. (Walla hiçte info gibi zorluk çekmemiştim :D)[signature][hline]Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yeni char actım cuma gunu oyun saatimde soyleyecegım :) ben pek lwl kasan bırı degılımdır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar