thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 İkincisini çok arayan oluyordu, buyrun burdan yakın :) [umarım daha önce verilmemiştir..] http://www.cclub.metu.edu.tr/~alper/colaturka2.asf [Bu mesaj thelegbra tarafından 31 July 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ilki var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hayır yok, tvden biri capture edip yollayabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ehuehue ROLF! KopTummmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: GM-Newbie, 31 July 2003 22:03 tarihinde demiş ki: ehuehue ROLF! KopTummmmmmm wtf? ben de buna koptum ;) ROFL olmasi gerekiyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 euhueh ben tv de gormuş ve yarılmıştım dolma kaynana felan :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bak Koptuğum Her Yerden BeLLİ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 lol güzelmiş[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Saolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 :)[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bana biri söylesin rofl roflmao wtf omg ne demek :)[hline]chaban, 1 August 2003 00:20 tarihinde demiş ki: YAKALAYIN KAPKAÇ YAPIP KAÇIYORLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Bu mesaj Phlox tarafından 01 August 2003 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 eheue iiymiş[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Biri ilkini bulabilirse çok güzel olur...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 haha süper dag başını duman almışş :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hayir yanlış kermit dag başini dümaen aelmiiiis gumuş daere dumaz aka olcak :P :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 haha evet ya manyak ama :) bıyık felan ahah hele patates soğan satıyo satıcı ahah yarıldım valla :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 rolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Phlox, 01 August 2003 04:35 tarihinde demiş ki: bana biri söylesin rofl roflmao wtf omg ne demek :) yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ;) rofl=rolling on floor laughing roflmao=rolling on floor laughing my ass off wtf=what the fuck? omg=oh my god :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 rolf = rofl olmaz lan fool[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hehe sagol :)[hline]Why do your locks and rumpled head-clothes show 'Tis more than usual sleep that made them so? Why are the kisses which he gave betray'd By the impression which his teeth has made? - Ovid, Amores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 cola nın milliyetçiliğini yapan sonra yurdum insanını bu colayı almaya teşvik eden,zaten yararlı olmayan birşeyin satışını arttıran,yeşil sermayeyi kuvvetlendirmeye yönelik bir reklam olduğu için bence başarısız bir reklam.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Phlox, 01 August 2003 04:35 tarihinde demiş ki: bana biri söylesin rofl roflmao wtf omg ne demek :)[hline]chaban, 1 August 2003 00:20 tarihinde demiş ki: YAKALAYIN KAPKAÇ YAPIP KAÇIYORLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Bu mesaj Phlox tarafından 01 August 2003 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Rofl: komik Omg: Oh my god wtf: What the fuck Roflmao: Bende bilmiyom :D[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Azmodai, 02 August 2003 00:55 tarihinde demiş ki: rolf olurmu abi o ne kopek ismi gibi,. Tam imzalık[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 galiba sorun bende hiç komıik gelmedi ağzım bile oynamadı :)[hline]gti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar