solo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Evet arkadaslar. Biseyi aciklamak icin yarisi ilgisiz, diger yarisinin yarisi mantiksiz, 1 milyon soru soran bu adam hakkinda sizinde yorumlari alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 cakiyomus abi iste ;)= bazen cok bilmis edalarinda, soyle burnunu havaya kaldirip yorumlar yapiyor, o zaman crit leyesim geliyo bu abiyi. zaman zaman dogru konusmuyor da degil hani[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 turgay serenin ali sami vakasindaki surat ifadesini unutamiyorum ahmet cakarin ahah[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 neticede biiir..... ikiii..... diyerek nasıl ağır abi olunup bir yandanda parmaklarını sayarken konuya hakim olma adabını başarı ile göstermiş bir zat. izleniyor mu? evet reytingi bol mu? evet saçmaladığı zaman kaale alınıp herkes tarafından konuşuluyor mu? evet demekki başarılı bir tv yorumcusu[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Abi dun atv deki programini seyrettim delirdim gene. Kazim Kanat'ta nasil bi adammis arkadas. Ahmet Cakar buna bi laf soktu iki ukalalik yapti program sonunda utanmasa Ahmet Cakar benim ustam diyecek adam. Adamin yuzunu gorunce kopuyorum. Ukala tavirlari aman aman hirr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Türkiye'nin en iyi futbol yorumcusu.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bak kardeşim.... Ben sana şerefsiz demiyorum ama yaptığın şerefsizlik... ama sana şerefsiz demiyorum... biiiirrr senin yaptığın şerefsizlikk.... ikiiii yaptığın eyyamcılııkkk... dööörrtt.....[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: khala, 08 Kasım 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Türkiye'nin en iyi futbol yorumcusu. Bunu bir galatasaray'lı diyorsa iş bitmiştir zaten .. Ahmet Çakar dün Fenerbahçenin 10 ila 20 puan arasında Şampiyon olacağını ve ligi Namalup bitireceğini söyledi ..[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Wendigo, 08 Kasım 2005 10:04 tarihinde demiş ki: cakiyomus abi iste ;)= LoL[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şimdi bi galatasaraylı ligi fener 10 puan önde bitirir dien bi adamı beğenemezmi?illa herkes takımların yalakası olmuş birilerinimi beğenmeli[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi bence Ridvan bu adamdan 1 gomlek daha ustun. Adam zart zurt konusmayip teknik yorum yapiyor. Ahmet Cakar ise herseyin altinda biseyler ariyor. Takimlarin teknik olarak neden mac kaybettiklerini degil hangi ayak oyunlari ile kaybettiklerini soyleyip/konusup duruyor. Turkiye'nin en iyi futbol yorumcusu olduguna katilmiyorum. Kanimca en ukalasidir en gicigidir ama en iyisi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahmet , erman , hınç-al felan bunların alayı aynı... reyting için yapmayacakları iş yok korkulur valla. zaten ikisi vuruldu bunların , diğeride ha vuruldu ha vurulacak daha akılları başlarına gelmedi.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Bonjo, 08 Kasım 2005 13:03 tarihinde demiş ki: ahmet , erman , hınç-al felan bunların alayı aynı... reyting için yapmayacakları iş yok korkulur valla. zaten ikisi vuruldu bunların , diğeride ha vuruldu ha vurulacak daha akılları başlarına gelmedi. bencede alayı aynı futbolu bilen nadır isimlerden birkacı(dogruları konuşmaları,tespitleri vs.) bide + olarak rıdvan dilmen,mehmet demirkolun teknık analızlerini eklersek turkıyede daha futbolu bilen isim aklıma fazla gelmıyo. bu birrrrrr gelelım Ahmet cakar'a uslubunu hiç sevmıyorum;kızım,evladım,cocugum diye karşısındakıne hitap etmesi hiç hoşuma gitmiyo bu ikkkkiiiii dogru soyleyenı 9koyden kovarlar mısalı bu yuzden bu adamlar vuruluyo buda üççççç[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 "Ahmet Çakar TV'de reyting amaçlı program yapıyor" diyenlere gülerim. Adam Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hakemi, e araştırıyor, çoğu yorumcudan da iyi yorumları. Daha ne yapsın. Serhat Ulueren mi yapsın spor yorumculuğu? Veya Adnan Aybaba mı? Reyting derken biraz izleyelip gözlemleyelim kim reyting kim doğru diye.[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 "dur şimdi" "bak nereye gelecem" "eyy ufuk özerten adamsan çıkıp programa bağlanırsın" bide hakem hocasıyım demiyormu , kime ne öğrettinde hocayım diye geçiniyorsun. lol[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ben Ömer Üründül'ü objektif ve kaliteli buluyorum gerisi yalan...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahmet cakar değilmi ki bu ülkede doğruları söyledi diye vurulan . tehtit alan ahmet cakar 10 numara yorumcu . mhk başkanı yapacaklardı adam kabul etmedi işim olmaz dedi adam biliyo hakemlerin ne mal olduğunu boşu boşuna kendi ipini mi çeksin . kazım kanat dürüst kalem . ahmet cakar iyi yorumcu . ersin düzen lol[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahmet çakar boyna komplo teorileri üretio çünkü bilio futbolun içinde her türlü pis işin döndüğünü her türlü mafya babasının bu işle uğraştığını doğrudur yanlıştır ama futbol temiz bi spor olmadığı kesin[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: thug_life, 08 Kasım 2005 15:25 tarihinde demiş ki: ahmet cakar değilmi ki bu ülkede doğruları söyledi diye vurulan . tehtit alan ahmet cakar 10 numara yorumcu . mhk başkanı yapacaklardı adam kabul etmedi işim olmaz dedi adam biliyo hakemlerin ne mal olduğunu boşu boşuna kendi ipini mi çeksin . kazım kanat dürüst kalem . ahmet cakar iyi yorumcu . ersin düzen lol Kazım Kanat biraz ilginç geldi ya,ah pardon BJK'liymişsin..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Zegna, 08 Kasım 2005 10:11 tarihinde demiş ki: turgay serenin ali sami vakasindaki surat ifadesini unutamiyorum ahmet cakarin ahah okudum ve gözümün önünde canlandı o suratı. Ahmet Çakar'ı dün Santra programında yine izledim yorumları, konuşması ile bazen kulağa, göze hoş geliyor. Ama sapıtınca tutarsız tutarsız konuşmaya başladığında iğreniyorum. Hatırlıyorumda Tele Gol programında Ali Şen' e bi kaç laf etmişti topuklarına sıkmışlardı sonra sonu yine öyle olucakmış gibi bir his var içimde. Dün Ayhan ile atışmaları güzeldi helal olsun adama yeri geldi kapak etti.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 [Bu mesaj Mavi tarafından 08 Kasım 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 valla zaman zaman saçmalasa da şimdiye kadarki en iyi türk hakem bu konuyu en iyi bilen ve yorumlayan adam arada sırada sapıtıyor doğrudur ama bir ermanın kişiliğine bakınca ahmet çakar melek kalyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 madde bağımlısı agresif doktor =)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Zegna, 08 Kasım 2005 10:11 tarihinde demiş ki: turgay serenin ali sami vakasindaki surat ifadesini unutamiyorum ahmet cakarin ahah bombaydı o:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 seviyorum ben ahmet cakari.guzel yorumlari var.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 [Bu mesaj Patos tarafından 08 Kasım 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar