LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben oyunu bıraktım bu saatten sonra ve yarın erkenden bankaya gıdıp itiraz dilekçesıyle hiçbir hizmet alamadığımı belırtıp aldıgım premıum ve knight cash lerın odemesını gerı alacagım yanı paralarımı gerı alacağım bu saatten sonra banalsalar da umrum da deıl saten[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 alirsin.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 alırım sen alırsın demeye devam et daha önce aldım da sen bi araştır bilgi edin inanmamaya devam et..[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: LeoNSeA, 11 Kasım 2005 01:08 tarihinde demiş ki: alırım sen alırsın demeye devam et daha önce aldım da sen bi araştır bilgi edin inanmamaya devam et.. peki.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Alır fakat 30 günlük bir dönemdeki harcamalarını, 1 aydan eski ödemeler zor, anca mahkeme hede hodo. Ha bence etik olmayan son derece yanlış bir şey, KO gibi oyuna para veren sen hatalısın. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 11 Kasım 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: tosun_pasa, 11 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: alirsin. LoL :D alırsın 3+1 premıum üye oluken okumadın mı sözleşmeyi okumanı terci ederim[signature][hline] [Bu mesaj Devil_May_Cry tarafından 11 Kasım 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Devil_May_Cry, 11 Kasım 2005 01:18 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 11 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: alirsin. LoL :D alırsın 3+1 premıum üye oluken okumadın mı sözleşmeyi okumanı terci ederim senın de aldıgın kredı kartlarındakı sozlesmeyı ve kullanıcı haklarını okumanı tavsıye ederım ben sana kısa bı baslık sunayım web uzerınden yaptıgınız alışverişler de veya ödemelerde hizmet almadıgınız belirlenirse adınıza bır fatura duzenlenmemiş olup altınızda bankamız da bulunan imzanız olmazsa ödemelerin iptali istenebilir... oldumu arkadasım sen gıt bı kart al adına kart olmadıgı burdan belli yada var öylesine aldığın belli boyle seylerı umursamıyorsun sanırım...[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez [Bu mesaj LeoNSeA tarafından 11 Kasım 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bide giderayak hapse fln atarlarmış ahahah[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hahahah[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Can you? yazasım var ama yazmicam.Gereksiz olucak çünkü zaten bu yazdıklarımda gereksiz neyse benden gereksiz olmasın... *!yatar,zıbarır*[signature][hline]Yıllardır Türklerin Kanayan Yarası [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 11 Kasım 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Eskiden oyun ne güzeldi dupe yapmayı bilmiyordu ( en azından çok az kişi biliyiordu)kimseler ,bosslardan drop alınıyordu ,dupe ihtiyaç yoktu +6 raptor +6 chtin set yetiyordu czden tat almaya :/ [spo1=Ne güzeldi...][/spo] I don't want to feel this way, I don't want to pretend that these feelings don't exist But I'm aware, yet so afraid I'll make mistakes I'll always regret, And by the way, would it be O.K., if we went our separate ways, just to see I don't want to hide the truth, but I can see you through jaded eyes my faded broken gaze It strays away, and I am afraid that I'll make mistakes I'll always regret And by the way, would it be O.K., if we went our separate ways Cause I can't breathe Sometimes I think that these chains can be broken And I can see your eyes, your lying through your teeth and I'm aware, this isn't fair And by the way, would it be O.K., if we went our separate ways To see if in time the shades are drawn back again The light reflects upon what might have been And I will be here cause I don't mind waiting [signature][hline]i miss you[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 11 Kasım 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Zekaya bak ya. bankaya gittikten sonra da buraya yazacakmısın çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Burda kendini bankacı sanıp sozleşme anlatmaya calışan cahil arkadaşlarımız var onlara şu yanıtı vereyim... Knight Online resmi bir firma değildir bankalarla arasındakı sorun bizzat ben kendim yaşadım BANKA KE TANIMIYORRRR BOLE BİR FİRMA YOKTUR DİYOR PARAYI NEREYE YATIRALIM ŞAHSAMI DIYORRRRRRR. AHmet bir dukkan acmış adını mehmet koymuş cabbar bir oyun yapmış ahmete satmış ahmet bu oyunu internette paralı oynatmaya çalışmış bilirkişi oyundan birşey anlamamış parasını yatıranlar ne olduğunu anlamamış vs vs cumbuş oyun kimin oynatan kim belli değil..Mağdurlar ortada ama :) Ben dilekcemi yazdım TÜRKİYE İŞ BANKASI paramı geri aldım 3 ay once filandı ama bugun olsa yine giderdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar