unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 haha[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 vanille bugun gununde belli[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 pamukşekeri aşiret misin ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Angelotti, 05 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: pamukşekeri aşiret misin ? aşiretlikle alakası yok anca şeriatçımısın yada gericimisin die sorulur bence..ayrıca fake olduğu belli cevap vermeyin ciddiye alıp[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Diablo, 05 Kasım 2005 16:34 tarihinde demiş ki: walla alınma ama.senin gibi kızları hiç sevmiyorum bi cocuk gordum cok tatlıydı aşık oldum diyenleri yani [signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gecer gecer 1-2 hafta icinde:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aşk öyle 3-5 gün içinde ben ona aşık oldum onun için ölürüm demekle olmuo... her aşık olan buraya topic açsa ohhooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sen de gelmişsin son gun "hede.....hödö" dion.bikac gun once desen bişiler dusunurdum walla . zuhaha[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 manyaksın sen ya:D adamın çocuu var ulan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Uyu uyan. hatırlamazsın :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Üzüldüm senin adına[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kes kız ruby sanane adamın çocundan.nese bn unutmaya çalısıom:Dunutucam işallh:) yaa kızm adam evlenmemiş ki istek dısı bi olay bu çock:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sanırım yanlıslıkla olmus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: dynasty, 05 Kasım 2005 13:47 tarihinde demiş ki: yaa bn tatildeym yaa hani burda animatörler var.işte onlardan brezilyalı olana asık oldum yaa:(adı fabiano... çok yakısıklı konusuorz ama bn yarın gidicem ve morlm çok bozk.gerçi o bni sevmio sanırm ama olsun.önemli olman bnm sevmem.yaa arkadaslar çok snrlerm bozldu yaa:(( allah kolyalık versin:([signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Adama biraz yüz verirsen ikinci bi istek dışı çocuğu olabilir.Bırak adamın başını derde sokma. said: dynasty, 10 Kasım 2005 10:36 tarihinde demiş ki: kes kız ruby sanane adamın çocundan.nese bn unutmaya çalısıom:Dunutucam işallh:) yaa kızm adam evlenmemiş ki istek dısı bi olay bu çock:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: dynasty, 10 Kasım 2005 10:37 tarihinde demiş ki: sanırım yanlıslıkla olmus:D 2. bir kaza olmasın diye korunma yollarından faydalanılabilir. :-D Ama en iyisi uzak durmak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Diablo, 05 Kasım 2005 16:34 tarihinde demiş ki: walla alınma ama.senin gibi kızları hiç sevmiyorum bi cocuk gordum cok tatlıydı aşık oldum diyenleri yani said: Akerfeldt, 05 Kasım 2005 19:30 tarihinde demiş ki: kimler ne kalp yaraları alıyo,ne acılar çekiyo,seninkinin o kadar buyuk olduğunu sanmıyorum.boyle bikerecik konustuğu ve bi daha goremeyeceği erkeklere hayatının aşkını kaybedecekmiş gibi yanıp tutuşan kızlara kıl oluyorum Söylenebilecekler söylenmiş....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 öööeeee her suratini gordugune asik olunuyorsa :D veya buna ask deniliyorsa askin suyu cikmis veya belki Ali vol 2 dir birakin bu isleri :D bole tiplere sinir olanlara +1 de benden[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 10 Kasım 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Anelor, 10 Kasım 2005 20:59 tarihinde demiş ki: öööeeee her suratini gordugune asik olunuyorsa :D veya buna ask deniliyorsa askin suyu cikmis veya belki Ali vol 2 dir birakin bu isleri :D bole tiplere sinir olanlara +1 de benden ali vol 2 :D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: PamukSekeri, 05 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: geç öle aşk meşk muhabbetlerini, elin sünnetsiz gavuruna aşık olacağına ülkeme ne faydam olur diye 2 dk düşün. namus kelimsnin sözlük anlamına bak hayırlı bayramlar canını yakarım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 11 Kasım 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: vaniLLe, 05 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki: said: PamukSekeri, 05 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: geç öle aşk meşk muhabbetlerini, elin sünnetsiz gavuruna aşık olacağına ülkeme ne faydam olur diye 2 dk düşün. namus kelimsnin sözlük anlamına bak hayırlı bayramlar huaa bu geldi aklima; müheheheehehehe *gülmekten geberir*[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...Msn.SpaceYönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar