dynasty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yaa bn tatildeym yaa hani burda animatörler var.işte onlardan brezilyalı olana asık oldum yaa:(adı fabiano... çok yakısıklı konusuorz ama bn yarın gidicem ve morlm çok bozk.gerçi o bni sevmio sanırm ama olsun.önemli olman bnm sevmem.yaa arkadaslar çok snrlerm bozldu yaa:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 platonik ask kotu yaw[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yapma be ya offfffff[signature][hline]Got some death! To DO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Koş yapış..[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 valla arkadaslar otrp alıcam yaa.nolucak bnm bu durumum.bn kendim kadar şıpsevdi grmedm hayatmda valla:( ama bu ayrı.fabıano çok ii bir insan.. ama ne yazr bn gidiom yarn:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bosver unutursun gozden ırak olunca gonuldende ırak olunuyo[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 vav o güzel top oynar al bi futbol topu sen ona orta aç o kafa varsun kaynaşın mutlu olun yada alex si sor[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 geçer 1 haftaya...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: thug_life, 05 Kasım 2005 13:54 tarihinde demiş ki: vav o güzel top oynar al bi futbol topu sen ona orta aç o kafa varsun kaynaşın mutlu olun yada alex si sor ahahah ahaha:) sorsun bakalım hatta tavsie edebilecei adamlar varsa bizde Gs ye alalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bu en fazla hoşlanmadır ya nese..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 boşver unut gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla alınma ama.senin gibi kızları hiç sevmiyorum bi cocuk gordum cok tatlıydı aşık oldum diyenleri yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 +1[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 herkes, yazları bi animatöre aşık olur, bi hafta sonra dönünce unutur :) fazla takma kafana :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 takma kafaya ya geçer ümitlenme ama olmas o iş :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Asgard, 05 Kasım 2005 13:50 tarihinde demiş ki: platonik ask kotu yaw benim hayatım o yuzden kotu:D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya bırak gâvurdan aşk neyin yok öle şey tamam profiterol sebze ya ya tamam ya yaaaaaaaauv tamam[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @PamukSekeri : höst!!![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! [Bu mesaj Lonely tarafından 05 Kasım 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: PamukSekeri, 05 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: geç öle aşk meşk muhabbetlerini, elin sünnetsiz gavuruna aşık olacağına ülkeme ne faydam olur diye 2 dk düşün. namus kelimsnin sözlük anlamına bak hayırlı bayramlar hastamısın sen sünnet olunca ne oluyor üstüne extra +100 sevap mı geliyor??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: PamukSekeri, 05 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki: yazık vallahi billahi, nerde o eski genç kızlarımız, cidden özledim o günleri, böyle aşklar bilmemneler fln peh her ne kadar ortamı germek için gelmiş olsanda bu lafına katılıom malesef... :[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: dynasty, 05 Kasım 2005 13:47 tarihinde demiş ki: yaa bn tatildeym yaa hani burda animatörler var.işte onlardan brezilyalı olana asık oldum yaa:(adı fabiano... çok yakısıklı konusuorz ama bn yarın gidicem ve morlm çok bozk.gerçi o bni sevmio sanırm ama olsun.önemli olman bnm sevmem.yaa arkadaslar çok snrlerm bozldu yaa:(( Aşık olmak bu kadar kolaymıydı yoksa biz mi asık olamıyoruz said: PamukSekeri, 05 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: geç öle aşk meşk muhabbetlerini, elin sünnetsiz gavuruna aşık olacağına ülkeme ne faydam olur diye 2 dk düşün. namus kelimsnin sözlük anlamına bak hayırlı bayramlar Sen bi [spo1=18+]toz iyon yada kaka[/spo] olsana sen kardeş yine kimin fake acc i orası ayrı konu[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi [Bu mesaj Zephyros tarafından 05 Kasım 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kendi tercihi sünnetli yada sünnetsiz olması.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 dimi şerçe kardeş ne de olsa herkezin tuttugu kendine bu olaylarda...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kimler ne kalp yaraları alıyo,ne acılar çekiyo,seninkinin o kadar buyuk olduğunu sanmıyorum.boyle bikerecik konustuğu ve bi daha goremeyeceği erkeklere hayatının aşkını kaybedecekmiş gibi yanıp tutuşan kızlara kıl oluyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: PamukSekeri, 05 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: geç öle aşk meşk muhabbetlerini, elin sünnetsiz gavuruna aşık olacağına ülkeme ne faydam olur diye 2 dk düşün. namus kelimsnin sözlük anlamına bak hayırlı bayramlar huaa bu geldi aklima;[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck...lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar