eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 acaba içinizde iklim silahı melesini okuyan var mı bi düşüncesi olan varsa lütfen yazsın[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Rusların elinde böyle bir silah olduğunu duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 zor biraz, hem ruslarda olsa adamlar kendi havalarını düzeltir :)[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Kasırgaları falan ruslar yolladı dediler ama[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: sir, 23 Ekim 2005 18:10 tarihinde demiş ki: zor biraz, hem ruslarda olsa adamlar kendi havalarını düzeltir :) ii hatta amerikaya hediye olarak versinler o silahı.Manyak mı bunlar belli etsin o silahı[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sanırım aktüelde yazdığına göre japon yakuza çetesi amerikadan para istemiş ama amerika bu parayı vermediğinden adamlar bi iklim silahı yapıp amerikaya gönderiyorlarmış valla pek inanmadım ama neyse[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 çete ülkey itehtit ediyor? ilginç tabi inanmayalım simdilik[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 En büyük iklim silahı Amerika. Küresel ısınma ile dünyanın canına okuyor ama biraz geri tepen bir silah :)[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 İklim silahı dedıgınız sey zamanında Tesla nın tasarladıgı ıddıa edılen sılah mı??[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Kanıtlanmamış bişiy, kanıtlanmasında zaten, büyük ihtimalle kanıtlanış biçimi kafamıza inen yıldırımlar olcaktır:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noregret Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 o kanıtlanana kadar biz kendi iklimimizi kendimiz deistircez bu gidisle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya aslında iklim silahi değilde.. Çok.. ama çok sağlam basınc uygulayacak bi patlamayla bu Kasırgalar dağıtılabilir mi? yoksa kuvvetlenir mi? onu düşündüm ben nedense aklimi kurcalio son bi kaç gündür.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 öyle bi yöntem var kasırganın bi merkez noktası var orda bişey bombası patlatıyolar uçakla götürüp(adını unuttum) zayıflatıyo o..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ohooo bi şey keşfedemiyoruz bizde kardeşim ne düşünsek başkasi düşünmüş :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sen şimdi cidden bilmiyomuydun[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 filmini bile yapmış lardı hatta ama adını hatırlamıyom tv de de verdiler[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ciddiyim bilmiyordum..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Thane- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tabi zaten weather control device vardı şişmekler filan çaktırıyolardı :)[signature][hline]jpem de bem bem jpemde bem bem , uiy uiy uiy uiy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ruslarda iklim silahı yok ama iklim makinası var bu makina bildiğim kadarıyla sadece yağmur yağdırmaya yarıyor.. kare şeklinde havaya artı veya eksi bişe yolluomuş... P.S: haberi 2 sene önce hürriyet gazetesinde okumuştum.[signature][hline]3. Seneye Doğru.. *!You see Omur is attacking to you* Kayıt tarihiniz: 10 Şubat 2003 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: sir, 23 Ekim 2005 18:10 tarihinde demiş ki: zor biraz, hem ruslarda olsa adamlar kendi havalarını düzeltir :) :-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Malruthion, 25 Ekim 2005 01:07 tarihinde demiş ki: öyle bi yöntem var kasırganın bi merkez noktası var orda bişey bombası patlatıyolar uçakla götürüp(adını unuttum) zayıflatıyo o.. oyle bir film wardi merkeze bomba falan birakiolardi...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Onur eet bende 2 sene once ole bişey duymustum rus ya avrupa ustune yağmur bombası attıgını attıgı idda etmişti ve avrupada bunu reddetti 2 ay sonra avrupayı seller goturdu :D ablamla bu konuyu arastırmıstık avrupada rus yayı suclaı :d hihihi aferin rus lara 5 verdim bide kırmızı kurdele :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Qui, 23 Ekim 2005 23:34 tarihinde demiş ki: En büyük iklim silahı Amerika. Küresel ısınma ile dünyanın canına okuyor ama biraz geri tepen bir silah :) hmmm :tup: çok iyi bi açıklama olmuş :)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 -hadisene olm göndersene şu kasırgayı -ciuv..ciuv.. -dur salak teker teker bas şuna, mermiyi bitiricen -abi bundan fazla var mı? bizim yigenlere.. -sus lamn öküs, baslatma yigenlerine. hürafe abi bunlar, o kadar kolay mı bi iklimi kontrol edebilmek. doganın kanunları karşısından insanoglu her zaman boyun egmiştir. kimse o tür birşey yapamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 soguk hava fırtınanın akım üst düzeyinden inmeden önce yaklasık -50 60 derecelik bir soguklukla gecer bu akım moneküler partizasyonları yogunlasmadan önce bir süreliğine donuk kalır bunlar fırtına içindeki nötronların yogunlasmaını saglar. buna GÜÇLÜ DAĞ KADAR bir partizasyon uygulanırsa ters akım olusurulup itme kullanıla bilir yani şu demek: kasırga ya dönüşmekte olan bir şeytan fırtanın elinden tutar ve yürüyüşe götürürsün gibi bişi. ama bunu yapmak bilemiyorum PARA ve GÜCE dayanır bide bunalrı olsa bile gizlilik önemli buda zor :) (ama insan oğlu)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar