Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İklim Silahı

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

zor biraz, hem ruslarda olsa adamlar kendi havalarını düzeltir :)[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 23 Ekim 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
zor biraz, hem ruslarda olsa adamlar kendi havalarını düzeltir :)

ii hatta amerikaya hediye olarak versinler o silahı.Manyak mı bunlar belli etsin o silahı[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım aktüelde yazdığına göre japon yakuza çetesi amerikadan para istemiş ama amerika bu parayı vermediğinden adamlar bi iklim silahı yapıp amerikaya gönderiyorlarmış valla pek inanmadım ama neyse[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında iklim silahi değilde.. Çok.. ama çok sağlam basınc uygulayacak bi patlamayla bu Kasırgalar dağıtılabilir mi? yoksa kuvvetlenir mi? onu düşündüm ben nedense aklimi kurcalio son bi kaç gündür.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bi yöntem var kasırganın bi merkez noktası var orda bişey bombası patlatıyolar uçakla götürüp(adını unuttum) zayıflatıyo o..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

sen şimdi cidden bilmiyomuydun[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

Ruslarda iklim silahı yok ama iklim makinası var bu makina bildiğim kadarıyla sadece yağmur yağdırmaya yarıyor.. kare şeklinde havaya artı veya eksi bişe yolluomuş...
P.S: haberi 2 sene önce hürriyet gazetesinde okumuştum.[signature][hline]3. Seneye Doğru..
*!You see Omur is attacking to you*
Kayıt tarihiniz: 10 Şubat 2003 00:00
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malruthion, 25 Ekim 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
öyle bi yöntem var kasırganın bi merkez noktası var orda bişey bombası patlatıyolar uçakla götürüp(adını unuttum) zayıflatıyo o..

oyle bir film wardi merkeze bomba falan birakiolardi...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Onur eet bende 2 sene once ole bişey duymustum rus ya avrupa ustune yağmur bombası attıgını attıgı idda etmişti ve avrupada bunu reddetti 2 ay sonra avrupayı seller goturdu :D ablamla bu konuyu arastırmıstık avrupada rus yayı suclaı :d hihihi aferin rus lara 5 verdim bide kırmızı kurdele :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Sosyal ağlarda paylaş

-hadisene olm göndersene şu kasırgayı
-ciuv..ciuv..
-dur salak teker teker bas şuna, mermiyi bitiricen
-abi bundan fazla var mı? bizim yigenlere..
-sus lamn öküs, baslatma yigenlerine.

hürafe abi bunlar, o kadar kolay mı bi iklimi kontrol edebilmek. doganın kanunları karşısından insanoglu her zaman boyun egmiştir. kimse o tür birşey yapamaz..
Sosyal ağlarda paylaş

soguk hava fırtınanın akım üst düzeyinden inmeden önce yaklasık -50 60 derecelik bir soguklukla gecer bu akım moneküler partizasyonları yogunlasmadan önce bir süreliğine donuk kalır bunlar fırtına içindeki nötronların yogunlasmaını saglar. buna GÜÇLÜ DAĞ KADAR bir partizasyon uygulanırsa ters akım olusurulup itme kullanıla bilir yani şu demek: kasırga ya dönüşmekte olan bir şeytan fırtanın elinden tutar ve yürüyüşe götürürsün gibi bişi. ama bunu yapmak bilemiyorum PARA ve GÜCE dayanır bide bunalrı olsa bile gizlilik önemli buda zor :) (ama insan oğlu)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı..
anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...