tipitip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaa ölüyorum yardım etsin biri.sevgilimi istiyorum bennn yaaaa...bi kere göriyim razıyım.çok seviyorum onu.Ayrı şehirdeyiz,güzel şehirdeyiz ama onsuz her şey boş.her gün ona ulaşma planları yapıyorummmm. :([signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kişisel? aynı şehirdesiniz niye buluşmuyonuz alla alla[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 telefonla falan konuşmuyo muyo musunuz? bi de bu konu kişisel diil mi?[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bide capslock bi zahmet..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 mesafe çok uzak mı ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 [Bu mesaj Viskhii tarafından 26 Ekim 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 inş bı sekılde kavusurcunuz tıpıtıp cım sıkma canını...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Viskhii, 26 Ekim 2005 20:09 tarihinde demiş ki: mesafe çok uzak mı ? said: Joe, 26 Ekim 2005 20:08 tarihinde demiş ki: Kişisel? aynı şehirdesiniz niye buluşmuyonuz alla alla said: fiona, 26 Ekim 2005 20:08 tarihinde demiş ki: telefonla falan konuşmuyo muyo musunuz? bi de bu konu kişisel diil mi? [signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kişisel deilll yaaa banane cnm böle istiyor :( çoğu kişinin sorunu,hatta dünyanın. AYRI şehirlerdeyizzzzz... İZMİR İSTANBUL Famy yaaaa napcam ben ya da napacaz biz :([signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konu kişisel... Dalarım buradan, 10 gündür Manisa'da denetimdeyim İstanbul'a ve sevgilime hasret kaldım, daha da bayrama kadar buradayım ve bayramda da rapor yetişsin diye gece 12lere kadar oturup rapor yazmam söz konusu(görüşmek yalan)... Bayram dönüşü de Isparta'ya denetime... Kalkıp bir de aynı şehirdeyken görüşemiyoruz diye ağlayana dalarım buradan o yüzden sinir etmeyin beni...[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya adam ayrı şehirdeyiz yazıyo abicim bide derdini daha açık yazsana yorum yapalım hiç mi görmedin nette tanışıp,tatilde mi tanıştın buluşamıyonuz , üniversiteler farklı mı göremiyosun hiç ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: tipitip, 26 Ekim 2005 20:16 tarihinde demiş ki: kişisel deilll yaaa banane cnm böle istiyor :( çoğu kişinin sorunu,hatta dünyanın. AYRI şehirlerdeyizzzzz... İZMİR İSTANBUL Famy yaaaa napcam ben ya da napacaz biz :( :yapma: hiç detya girmemişsin yorum yapamıyo kimse:-?[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ba$lık büyük olduğu için kurallardan da uzaksın. Uzak olmayı iyi bilirim lanet bi$i[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gözden ırak olan gönülden de ırak olur(muş).[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yani bi bakıma bu topik BİZ BİRLİKTEYİZ topiği mi? mutluluklar famy ve tipitip oldu mu? bizde uzağız ama biz öyle büyük harflerle haykırmıyoruz ki aşkımızı özlemimizi![signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Aramızda ülkeler var şuan için ama bana uzak gelmiyor, hep yanımda hissediyorum (Yalan, kendimi avutuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Cafein, 26 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Kalkıp bir de aynı şehirdeyken görüşemiyoruz diye ağlayana dalarım buradan o yüzden sinir etmeyin beni... adam ayrı şehirdeyiz demiş sen nerden çıkarttın da bu kadar sinirlendin bilader? sakin ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 farklı üniversitelerdeyiz biz.öle netten metten deiliz.harbi harbi tanıştık işte.dersler yoğun....4 aydır birlikteyiz ama sorunlar çıkıyor bazen.... neyse bir şey soracaaam.eğer uzakta olsanız 1 gün için bile gider misiniz?herkesten gizleyerek?[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol [Bu mesaj tipitip tarafından 26 Ekim 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 cok ozledıysen gıdeblırsın gıden arkadaslarım war ama ben olsam gıtmezdım sana kalmıs[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu gün otobüste ,beraber zamanlarımızı düşünüyorken,baya bir gülümsemişim....elimde de fotografı vardı bakıyordum.Teyze dedi ki: uzak da galiba,bıraktı mı seni dedi? e be kadın dur iki dakka,sanane,ister bırakır ister bırakmaz,derdi tasası ona mı düştü.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 famy niye gitmezsin açıklar mısın[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Uçak falan yok mu Uçak+Otobüs yaparsın(pahalı olur ama zamandan kazanırsın)[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Olsa da uzak olsam :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya ben ailesl olarak ole bı rısk alamazdım bızımkıler sıkıdır brz ama sızınkıler cok sorun yaratmazsa gıdebılırsın tabı.. bıde o erkek sonucta daha ck dusunup gelmeye calısması gerekırr tabı onun da dersler yoğundur gercı ama erkek olarak daha cok caba sarf etmelı bencee[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 nilepezdel öyle deme looo ,fena böylesi de...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 o zaman beylerde yorum yapsın.acaip yoğunsunuz ne yaparsınız[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar