Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 =)[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben sahsen vermiyorum anca 60+ oluyo bazılarıda kıs kıyamet cocugunu getiriyo ayıp ya tamam ihtiyacın var elden ayaktan düsmedikce ne dilenirsin be adam/kadın[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: bizsiziarariz, 10 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: ya izmirdeyim ben alsancakta bi çocuk görmüştüm sokak lambasının altında açmış kitabını ders çalışıyodu acaip duygulandım baya bişeyler verdim..ertesi gün geçtiğimde çocuk aynı lambanın altında aynı sayfa açık.. Allahım koptum feci ya... :D[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bide simitçilerin simit taşıdığı tahtaları dwirme geyigi war...babam anlattı cocuk dewirdim die alıyomus basında babamda dayanamamış baya para wermiş ertesi gün gene aynı yerde dewrilmiş çocuğun tahtası şansa bak=)[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ha, şeyi söylemeyi unutmuşum... Yol kenarında oturmuş kartona yazılar yazıp yazıp silen bi abi vardı... Merak ettim delimidir nedir diye.Bekliyodum orda, arada bi bakıyorum, bikaç saniye sonra abi işini bitirdi, kartonun köşelerine 2 delik açtı, bi ip geçirip kartonu boynuna astı... Merak ettim içim içimi yiyo ne yazdı filan diye, çaktırmadan ilk defa görüomuş gibi adamın önünden geçtim, sonra gülme krizine girdim abinin önünden kaçtım resmen, görüş alanından çıktığım anda koptum Kartonda şunlar yazıyordu: "Yoksul ve körüm, yardıma muhtacım, lütfen para verin" Bide buna benzer bişiy daha vardı... Aynı şekilde boynuna "Sağır ve dilsiz" tabelası asmış bi dilenci vardı.Eh, boş bi anıma denk geldi dalgındımda heralde para veriyim filan dedim, ama tuhaf oldum bi an şimdi az versem ayıp olur, çok versem fazla kaçar filan, eğer mütevazi bir talepse vercem değilse hiç vermiycem diye düşündüm dalgınımda zaten yaklaştım amcaya "Amca ne kadar lazım" diye sordum bi yandanda param varmı diye arkamı dönmüşüm çantamı karıştırıyorum Amcanında dalgınlığına gelmiş heralde "Gönlünden ne kadar koparsa ya" dedi... Ben tam para buldum benim jeton düştü. Hızlı adımlarla uzaklaştım... (Bu olayların ikiside bizzat benim başımdan geçmiştir:D) [signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 10 Kasım 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bu arada inkilap değil inkılap[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya nasıl somuruyolar halkın duygularını yuh bee adamlara bakk[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Famy, 11 Kasım 2005 01:17 tarihinde demiş ki: ya nasıl somuruyolar halkın duygularını yuh bee adamlara bakk iki türlü insan vardır 1-sömüren 2-sömürülen[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar