Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız ve erkeklerin en beğendiği isimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Erkek olursa Conconcan, kız olursa Tikinaz koymayı düşünüyorum. İlerde psikolojik sorunları olur filan belki:P

(Tabii ki ciddi değilim... Bence kim doğurduysa ismini o koysun yani sonuçta o sadece 1, hadi bilemedin 2 tanesini taşıyabilcek... Ben binlercesini taşımış olcam hangi birine isim koyiim?)
[spo1=...]Evet uykum var:D[/spo][signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
ben adımı hiç sevmiyoum ; ezgi . 10 kişiden 4ünün adı ezgi ya değişik bişey olsaydı keşke. pelin adını çok severimve asya cok ilginc geliyor:D ceren süper isim nie öyle diyosunuz :P ?
Mesaj tarihi:
cerende c-v uyuşmazlığı var o yüzden sevilmiyor.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Mesaj tarihi:
said:
darko_eowyn, 08 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
bence en güzel erkek ismi 'candaş' tır. ötesini bilmiorum:)

ll
ll
ll
ll
bunu seven bunları da sevdi::
pelin, ceren[signature][hline]~wish you were here~
Mesaj tarihi:
kız olursa pelin veya gizem erkek olursa cem veya can(kendi adım)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Mesaj tarihi:
said:
ShadowFury, 08 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
Erkek olursa Conconcan, kız olursa Tikinaz koymayı düşünüyorum. İlerde psikolojik sorunları olur filan belki:P

(Tabii ki ciddi değilim... Bence kim doğurduysa ismini o koysun yani sonuçta o sadece 1, hadi bilemedin 2 tanesini taşıyabilcek... Ben binlercesini taşımış olcam hangi birine isim koyiim?)
[spo1=...]Evet uykum var:D[/spo]

Abi naptin okulda labda herkes ders kasarken feci yarildim, kötü oldu. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Mesaj tarihi:
kızım olursa ismini kesinlikle VERDA yada OKŞAN tarzı bişey koymam:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Elturco warlock rr6l1 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Kokokoko rr3 friar/camlan
Mesaj tarihi:
şebnemden öte kız ismi bilen varsa beri gelsin bakem :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
  • Yeni Oluştur...