Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız ve erkeklerin en beğendiği isimler

unac

Öne çıkan mesajlar

Erkek olursa Conconcan, kız olursa Tikinaz koymayı düşünüyorum. İlerde psikolojik sorunları olur filan belki:P

(Tabii ki ciddi değilim... Bence kim doğurduysa ismini o koysun yani sonuçta o sadece 1, hadi bilemedin 2 tanesini taşıyabilcek... Ben binlercesini taşımış olcam hangi birine isim koyiim?)
[spo1=...]Evet uykum var:D[/spo][signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

kız olursa pelin veya gizem erkek olursa cem veya can(kendi adım)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 08 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
Erkek olursa Conconcan, kız olursa Tikinaz koymayı düşünüyorum. İlerde psikolojik sorunları olur filan belki:P

(Tabii ki ciddi değilim... Bence kim doğurduysa ismini o koysun yani sonuçta o sadece 1, hadi bilemedin 2 tanesini taşıyabilcek... Ben binlercesini taşımış olcam hangi birine isim koyiim?)
[spo1=...]Evet uykum var:D[/spo]

Abi naptin okulda labda herkes ders kasarken feci yarildim, kötü oldu. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

oğlum olusa ildeniz..
kızım olursa.. ona da ildeniz anasını satiim[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...