GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Arkadaşlar benim iki ayağımın iki kenarında da tırnak batması var artık yetti 2 senedir böyle bi doktora gidicem ama kokuyorum. Nereye gitmeli,kime gitmeli,ne yaptırmalı,nasıl yapılıyo,acıtıyomu bilenlerden yardım bekliyorum.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: GICIK2, 05 August 2003 23:46 tarihinde demiş ki: ama kokuyorum sen bunu duzelt once bence [hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, fındıkkıran, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 66 August 666 66:66 tarihinde değiştirilmemiştir] [Bu mesaj Bonus tarafından 05 August 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 oha ben 2 gün duramıyor sen nasıl 2 yıl durdun[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Şimdi 2 3 çeşitte yapıyorlar.ama tabi bunun yanında herşeyden önce tırnağının etine nasıl battığı önemli bazısında tırnak tam olarak dönüyor (2ye katlanıyor) kalınlaşıp alttaki ete baskı yapıyor bazısı direk olarak sağ veya sol olmak üzere ete batıyor bununda nedeni yanlış kesimden dolayı çıkıyor. Sağa ve sola batanda uygulanan tedavileri söyliyebilirim sana. İlk olarka bir cildiyeciye git ben Osmanlı bilmene hastanesine gitmiştim herksi tanıyoruz diye bide op. doktoru Türkiyede ilk olarak dkişsiz yapan kişi neyse konumuza dönemlim.Cildiyeci ilk olarak tırnağın battığı kısımda fazladan et varmı diye bakıyor bu ette senin sürekli tırnağın ete batıp kanattığı için ayriyetten şekli bozuk et oluşuyor bunu yakıyor tabi bundan önce orayı uyuşturuyor kısacası sen sadece batan parmağının 2 3 yerinde iğne hissediyorsun sonra tırnağı batna kısımda üçken bir biçimde diğer tarafa doğru kesiyor ayağına batan kısımdan ayırıyor kısacası ama bu herkeste işe yaramıyor misal ben 3kere yaptırıdm bunu ama iyi bir sonuç alamadım sana tavsiyem bunu yaptırmaman aslında burda beinm sana bunu söylemem boş git doktorlan konuş.Diğer olay ise yine ayağını uyuşturuyorlar tırnağını Dikdörtken olarak düşün o batan kısımdan düzgün bir şekilde tırnağını kesiyor ve kareye dönüşüyor tırnağın(yanlız böyle anlatınca iğrenç gibi gözüküyor ama şekil açısından bir sorun göze batmıyor yane kare dikdörtken açıklaması sadece daha iyi bir anlatım için).Bu işlem bittikten sonrada şuan ayağında kesilin tırnağının yeri boş ve normalde burayı dikişlen tutturuyorlar ama gittiğim doktor gazlı bezlen çok sıkı bir şekilde o arada boşluk kalmıyacka bir biçimde yapıştırıyor tırnaklan eti ve seni evine gönderiyor. Ama çok kötü bir olayı var en azından beinm başıma geldi şimdi sargı beziylen sıkıca yapınca tam ortayada bir tampon koyuyor ve bu tampon parmağında açıklık olan yere baskı yapıyor o dikmediği yer açılmasın diye ama bu baskı çekilecek bir ağrı değil bide ilk gün sürekli yatman filan laızm ayağın yüksekde olması lazım onun acısına ben dayanadım ve abartısız 3gün boyunca hiç ama hiç uyumadım sürekli ayakda ordan oraya dolaşarak gezindim böylece baskı yapmıyordu 4gün gidip tamponu filan aldı ondan sonra ne agrı kaldı ne birşey.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yok yok ben karar verdim bu nick sana gitmiyo virus efendi antikor yapalım senin nicki[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 kokuyorum mu demek istedin korkuyorum mu?[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 sen bozmuşun kafanı kokuyla =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 06 August 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bi insan ayağındaki tırnak batmasından dolayı kokar mı?Korkuyorum demiş anlayın işte. Geçmiş olsun GICIK2.Bence acır falan diye gitmemen dahada kötü olmasına yol açar.Sonuçta gidiceksin, biran önce git.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Orda ağrıyı yapan şey tek tırnağın batması değil zaten tırnak batar orda iltihap yapar(kesin yanlış yazdım :d).Ve sürekli aynı yer iltihaplı kalıncada başına daha büyük bela açarsın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Saeros, 06 August 2003 00:14 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun GICIK2 tam imzalık aslında hah[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Virus, 06 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Orda ağrıyı yapan şey tek tırnağın batması değil zaten tırnak batar orda iltihap yapar(kesin yanlış yazdım :d).Ve sürekli aynı yer iltihaplı kalıncada başına daha büyük bela açarsın "şey tek" yerine sadece koyman gerekiyodu yanlış burda :) yada yerlerini deiştirmen gerek[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Craven, 06 August 2003 00:27 tarihinde demiş ki: tam imzalık aslında hah Nayır, nolamaz! :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Herkese çok teşekkürler arkadaşlar 06.08.2003 itibariyşe bi muayeneye gidiorum gelişmeleri bildiririm :P[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bende yakın bi zamanda olmuştu(uyuyamadım sabah sabah yazdığım şeye bak!) Tırnak makasını aldım önce iyice yıkadım sonra biraz aleve tuttum sonra alkol ile(babamın vodkası:) ) soğutup temizledim sonra tırnağın kırılarak sola doğru ete giren kısmının arkasına yavaşca sokdum biraz bastırarak ileri doğru ilerlettim batıp içeri doğru uzayan tırnak etten çıkdı ve baya iltahap geldi sonra makasla o parçayı kestim dipden sonra kesilen kısım gene kırılıp ete girmesin deye düzelttim iltahabıda hafifden sıkarak aldım pamukla Sonra ne mi oldu? hiçbişi... düzeldi:)[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 aynen benimde batıyo basket takımındaydım bırakmak zorunda kaldıydım bunun yüzünden insanın yürüyüş şekli ve basket felan oynarken zıplama şekli bile değişiyor yani zıpladığında yere düşerken ayağın şekilden şekile giriyor diyebilirim ama yaz geldiği için bende sandalet giyiyorum o yüzden düzeldi doktora gitmeme gerek kalmadı[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sorders Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 evet ço kötü bisey allah tan basıma gelmedi :)[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 benım 3 sene boyunca battı tek kurtulu$ yolu war ameleyat hasarlı olan dokuyu alıyorlar eetten lazer lı olursun 15 gunde ayaktasın normal olursan 1,5 ay sanırım benımkı kendınden duzeldı allahtan ama batabılır herhan ondna cok kesmıyorum ucundan ucundan :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: kermit_frog, 06 August 2003 10:40 tarihinde demiş ki: aynen benimde batıyo basket takımındaydım bırakmak zorunda kaldıydım bunun yüzünden insanın yürüyüş şekli ve basket felan oynarken zıplama şekli bile değişiyor yani zıpladığında yere düşerken ayağın şekilden şekile giriyor diyebilirim ama yaz geldiği için bende sandalet giyiyorum o yüzden düzeldi doktora gitmeme gerek kalmadı Yaz kampında ayağımın altını bişey kesmişti plajda.Minnacık bi yara yani.Ama hem ayak altında, hemde hafif derin olması yüzünden, 1 haftadan daha fazla süre topalladım.İlk 2-3 gün yürüyemiyordum bile.Şimdi anca kapandı, ama hala daha tam o noktaya basınç olunca acıyor baya. O bir haftada bütün yürüyüş şeklim değişti resmen.Sol ayağımdaydı yara, sol ayağımı öne atarken önce parmak uçları yere deyiyor, sonra topuğu.Neyse şimdi yürüyebiliyorum normal. Chemical sen tıp filan mı okuyosun?Cerrah filan ol sen ;)[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Yav esası tıp bilgim felam çok yoktur ama kendime 3 4 defa operasyon yaptığımı söyliyebilirim:) Bidefa bi basamak vardı kenarı çok keskindi bende çıblak ayaklar oradan çıkıcakdım basamağın ucuna tam bastımayağım kaydı basamak ayağımın altından hızla kayarak başmparmağa sürtündü sonra feci acıdı tabi:) ayağım kan içinde ben direk eve gittim bi baktım baş parmağın alt kısmından ucuna kadar olan derinin tamamı ve birazda eti basamak kesmiş uç tafada parmağın yarısı kopan parçayı tutuyor Annem hiç elleme oxsijenli su dök deriyi oraya bantla kaynar dedi Ben öle yaptım ama sürekli yanıyor çünkü oksijenli su ile içerdeki taş parçalarını temizleyememişim sonra gittim gine aldım tırnak makasını temizledim parmağımın ucundaki deriyi tutan kısmı boylu boyunca kestim bütün başparmağım açıkda kaldı sonra kenarda kalan derileride kestim içinden bi yığın kum çıktı temizledim sonra krem sürüp tampon felan koydum Sonra acısı geçti ve iyileşti:) Neblim iyi kullanıyorum makası felam mesela bugün kulaklık koptu içinde 6 tane fiber optik kablo vardı kablodaki hasarlı kısmı kestim sonra 6 incecik kabloyu birbirine lehimledim sonra etraflarına bant sardım şu an kulaklık çalışıo:) mausede yaptım bunu biara sürekli takılıyodu[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Doktora gittik adam plastik cerrahtı baktı adam hmm tırnak gömülmüş yav falan dedi sonra dedi sen şu ilaçları kullan ceraat geçsin ordaki haftaya gel ben burdaki fazlalıkları alacam sonra tırnak yollarını düzeltecem sonra dikicem dedi moral 0[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 up[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bana nasıl yapacakları,nekadar süreceği hakkında bilgisi verebilecek varmı? Bide ben bayıltılarak olmak istiorum sinirim bozulur diye bi tehlikesi varmı anestezinin?[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 o kadar küçük bir operasyon için bayıtlmazlar[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 4 sene cektim iki ayak basparmagimdan duble batiyolardi saga sola her tarafa kac tane ameliyat oldum bilmiyorum. bayiltmazlar lokal anestezi yapiolar ama iltahapli oldugu icin uyusmuyodu parmaklar dogru durust yani korkutmus olmiim.. ama ben tirnaklar baatarken bole batmasin die sola yatik yururdum hala tam duzeltemedim yuruyusumu :) kolay gelsin allah sabir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Loserandlost, 07 August 2003 00:23 tarihinde demiş ki: 4 sene cektim iki ayak basparmagimdan duble batiyolardi saga sola her tarafa kac tane ameliyat oldum bilmiyorum. bayiltmazlar lokal anestezi yapiolar ama iltahapli oldugu icin uyusmuyodu parmaklar dogru durust yani korkutmus olmiim.. ama ben tirnaklar baatarken bole batmasin die sola yatik yururdum hala tam duzeltemedim yuruyusumu :) kolay gelsin allah sabir versin. Benimde yürüyüşüm öle yaa nası düzeltecez :) Bu arada senin doktor çok kötüymüş be benim doktor iltihaplı parmağa müdahele edilmez dedi ilaçlar falan verdi şunu bunu yapın dedi 1 hafta sonra iltihap geçinde gelin dedi.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 oha ben 2 gün duramıyor sen nasıl 2 yıl durdun[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Şimdi 2 3 çeşitte yapıyorlar.ama tabi bunun yanında herşeyden önce tırnağının etine nasıl battığı önemli bazısında tırnak tam olarak dönüyor (2ye katlanıyor) kalınlaşıp alttaki ete baskı yapıyor bazısı direk olarak sağ veya sol olmak üzere ete batıyor bununda nedeni yanlış kesimden dolayı çıkıyor. Sağa ve sola batanda uygulanan tedavileri söyliyebilirim sana. İlk olarka bir cildiyeciye git ben Osmanlı bilmene hastanesine gitmiştim herksi tanıyoruz diye bide op. doktoru Türkiyede ilk olarak dkişsiz yapan kişi neyse konumuza dönemlim.Cildiyeci ilk olarak tırnağın battığı kısımda fazladan et varmı diye bakıyor bu ette senin sürekli tırnağın ete batıp kanattığı için ayriyetten şekli bozuk et oluşuyor bunu yakıyor tabi bundan önce orayı uyuşturuyor kısacası sen sadece batan parmağının 2 3 yerinde iğne hissediyorsun sonra tırnağı batna kısımda üçken bir biçimde diğer tarafa doğru kesiyor ayağına batan kısımdan ayırıyor kısacası ama bu herkeste işe yaramıyor misal ben 3kere yaptırıdm bunu ama iyi bir sonuç alamadım sana tavsiyem bunu yaptırmaman aslında burda beinm sana bunu söylemem boş git doktorlan konuş.Diğer olay ise yine ayağını uyuşturuyorlar tırnağını Dikdörtken olarak düşün o batan kısımdan düzgün bir şekilde tırnağını kesiyor ve kareye dönüşüyor tırnağın(yanlız böyle anlatınca iğrenç gibi gözüküyor ama şekil açısından bir sorun göze batmıyor yane kare dikdörtken açıklaması sadece daha iyi bir anlatım için).Bu işlem bittikten sonrada şuan ayağında kesilin tırnağının yeri boş ve normalde burayı dikişlen tutturuyorlar ama gittiğim doktor gazlı bezlen çok sıkı bir şekilde o arada boşluk kalmıyacka bir biçimde yapıştırıyor tırnaklan eti ve seni evine gönderiyor. Ama çok kötü bir olayı var en azından beinm başıma geldi şimdi sargı beziylen sıkıca yapınca tam ortayada bir tampon koyuyor ve bu tampon parmağında açıklık olan yere baskı yapıyor o dikmediği yer açılmasın diye ama bu baskı çekilecek bir ağrı değil bide ilk gün sürekli yatman filan laızm ayağın yüksekde olması lazım onun acısına ben dayanadım ve abartısız 3gün boyunca hiç ama hiç uyumadım sürekli ayakda ordan oraya dolaşarak gezindim böylece baskı yapmıyordu 4gün gidip tamponu filan aldı ondan sonra ne agrı kaldı ne birşey.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yok yok ben karar verdim bu nick sana gitmiyo virus efendi antikor yapalım senin nicki[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 kokuyorum mu demek istedin korkuyorum mu?[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 sen bozmuşun kafanı kokuyla =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 06 August 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bi insan ayağındaki tırnak batmasından dolayı kokar mı?Korkuyorum demiş anlayın işte. Geçmiş olsun GICIK2.Bence acır falan diye gitmemen dahada kötü olmasına yol açar.Sonuçta gidiceksin, biran önce git.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Orda ağrıyı yapan şey tek tırnağın batması değil zaten tırnak batar orda iltihap yapar(kesin yanlış yazdım :d).Ve sürekli aynı yer iltihaplı kalıncada başına daha büyük bela açarsın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Saeros, 06 August 2003 00:14 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun GICIK2 tam imzalık aslında hah[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Virus, 06 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Orda ağrıyı yapan şey tek tırnağın batması değil zaten tırnak batar orda iltihap yapar(kesin yanlış yazdım :d).Ve sürekli aynı yer iltihaplı kalıncada başına daha büyük bela açarsın "şey tek" yerine sadece koyman gerekiyodu yanlış burda :) yada yerlerini deiştirmen gerek[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Craven, 06 August 2003 00:27 tarihinde demiş ki: tam imzalık aslında hah Nayır, nolamaz! :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Herkese çok teşekkürler arkadaşlar 06.08.2003 itibariyşe bi muayeneye gidiorum gelişmeleri bildiririm :P[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bende yakın bi zamanda olmuştu(uyuyamadım sabah sabah yazdığım şeye bak!) Tırnak makasını aldım önce iyice yıkadım sonra biraz aleve tuttum sonra alkol ile(babamın vodkası:) ) soğutup temizledim sonra tırnağın kırılarak sola doğru ete giren kısmının arkasına yavaşca sokdum biraz bastırarak ileri doğru ilerlettim batıp içeri doğru uzayan tırnak etten çıkdı ve baya iltahap geldi sonra makasla o parçayı kestim dipden sonra kesilen kısım gene kırılıp ete girmesin deye düzelttim iltahabıda hafifden sıkarak aldım pamukla Sonra ne mi oldu? hiçbişi... düzeldi:)[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 aynen benimde batıyo basket takımındaydım bırakmak zorunda kaldıydım bunun yüzünden insanın yürüyüş şekli ve basket felan oynarken zıplama şekli bile değişiyor yani zıpladığında yere düşerken ayağın şekilden şekile giriyor diyebilirim ama yaz geldiği için bende sandalet giyiyorum o yüzden düzeldi doktora gitmeme gerek kalmadı[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 evet ço kötü bisey allah tan basıma gelmedi :)[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 benım 3 sene boyunca battı tek kurtulu$ yolu war ameleyat hasarlı olan dokuyu alıyorlar eetten lazer lı olursun 15 gunde ayaktasın normal olursan 1,5 ay sanırım benımkı kendınden duzeldı allahtan ama batabılır herhan ondna cok kesmıyorum ucundan ucundan :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: kermit_frog, 06 August 2003 10:40 tarihinde demiş ki: aynen benimde batıyo basket takımındaydım bırakmak zorunda kaldıydım bunun yüzünden insanın yürüyüş şekli ve basket felan oynarken zıplama şekli bile değişiyor yani zıpladığında yere düşerken ayağın şekilden şekile giriyor diyebilirim ama yaz geldiği için bende sandalet giyiyorum o yüzden düzeldi doktora gitmeme gerek kalmadı Yaz kampında ayağımın altını bişey kesmişti plajda.Minnacık bi yara yani.Ama hem ayak altında, hemde hafif derin olması yüzünden, 1 haftadan daha fazla süre topalladım.İlk 2-3 gün yürüyemiyordum bile.Şimdi anca kapandı, ama hala daha tam o noktaya basınç olunca acıyor baya. O bir haftada bütün yürüyüş şeklim değişti resmen.Sol ayağımdaydı yara, sol ayağımı öne atarken önce parmak uçları yere deyiyor, sonra topuğu.Neyse şimdi yürüyebiliyorum normal. Chemical sen tıp filan mı okuyosun?Cerrah filan ol sen ;)[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Yav esası tıp bilgim felam çok yoktur ama kendime 3 4 defa operasyon yaptığımı söyliyebilirim:) Bidefa bi basamak vardı kenarı çok keskindi bende çıblak ayaklar oradan çıkıcakdım basamağın ucuna tam bastımayağım kaydı basamak ayağımın altından hızla kayarak başmparmağa sürtündü sonra feci acıdı tabi:) ayağım kan içinde ben direk eve gittim bi baktım baş parmağın alt kısmından ucuna kadar olan derinin tamamı ve birazda eti basamak kesmiş uç tafada parmağın yarısı kopan parçayı tutuyor Annem hiç elleme oxsijenli su dök deriyi oraya bantla kaynar dedi Ben öle yaptım ama sürekli yanıyor çünkü oksijenli su ile içerdeki taş parçalarını temizleyememişim sonra gittim gine aldım tırnak makasını temizledim parmağımın ucundaki deriyi tutan kısmı boylu boyunca kestim bütün başparmağım açıkda kaldı sonra kenarda kalan derileride kestim içinden bi yığın kum çıktı temizledim sonra krem sürüp tampon felan koydum Sonra acısı geçti ve iyileşti:) Neblim iyi kullanıyorum makası felam mesela bugün kulaklık koptu içinde 6 tane fiber optik kablo vardı kablodaki hasarlı kısmı kestim sonra 6 incecik kabloyu birbirine lehimledim sonra etraflarına bant sardım şu an kulaklık çalışıo:) mausede yaptım bunu biara sürekli takılıyodu[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Doktora gittik adam plastik cerrahtı baktı adam hmm tırnak gömülmüş yav falan dedi sonra dedi sen şu ilaçları kullan ceraat geçsin ordaki haftaya gel ben burdaki fazlalıkları alacam sonra tırnak yollarını düzeltecem sonra dikicem dedi moral 0[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 up[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bana nasıl yapacakları,nekadar süreceği hakkında bilgisi verebilecek varmı? Bide ben bayıltılarak olmak istiorum sinirim bozulur diye bi tehlikesi varmı anestezinin?[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 o kadar küçük bir operasyon için bayıtlmazlar[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 4 sene cektim iki ayak basparmagimdan duble batiyolardi saga sola her tarafa kac tane ameliyat oldum bilmiyorum. bayiltmazlar lokal anestezi yapiolar ama iltahapli oldugu icin uyusmuyodu parmaklar dogru durust yani korkutmus olmiim.. ama ben tirnaklar baatarken bole batmasin die sola yatik yururdum hala tam duzeltemedim yuruyusumu :) kolay gelsin allah sabir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Loserandlost, 07 August 2003 00:23 tarihinde demiş ki: 4 sene cektim iki ayak basparmagimdan duble batiyolardi saga sola her tarafa kac tane ameliyat oldum bilmiyorum. bayiltmazlar lokal anestezi yapiolar ama iltahapli oldugu icin uyusmuyodu parmaklar dogru durust yani korkutmus olmiim.. ama ben tirnaklar baatarken bole batmasin die sola yatik yururdum hala tam duzeltemedim yuruyusumu :) kolay gelsin allah sabir versin. Benimde yürüyüşüm öle yaa nası düzeltecez :) Bu arada senin doktor çok kötüymüş be benim doktor iltihaplı parmağa müdahele edilmez dedi ilaçlar falan verdi şunu bunu yapın dedi 1 hafta sonra iltihap geçinde gelin dedi.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar