KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ya beyler ne biçim gm dir bu ya içimizden biriyse yapma böle gm lik felan Savaş war kapının önünde bekliyoz altta yazıyo: lan warya savaş bi bitsin sizinle görüşcez elinde +8 olanı banlıcam diyim duruyodu ki bunu gerçek leştirdi adam üstü full chitin +8 raptoru war dı banladı adam da chitin war diye banladı hani + 8 raptoru 60 üstü kullanıyo ya oda lvl ı 50-55 diye banladı warmı böle bişey ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 az önce bi topicin altında da güzel ss ler wardı :P skin plz ben de human ım yardımcı olun bize falan :P GMlik bunlar gbinlere kaldıysa öhööööööööööhhhhhöhhhhhhhhöööööööööööööööh[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kesin Biff dir herkez bi onu tanıyo ama +8 olan banlanmazkı ayıp deilmi yaw yazık +8 raptor en azından 3-3.5 millar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 walla bende birşey anlamadım kardeş bu gmden çağırıdm 2 saat ama xD gelmedi bekle gelecem yazdı bir ara acaba banamı yazdı teredduttyim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 az önce GM06 banlandı :) acaba o bizim türk GM olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 lol[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: LordSevo, 09 Kasım 2005 01:54 tarihinde demiş ki: az önce GM06 banlandı :) acaba o bizim türk GM olabilirmi? yok yok GM_05 banlandi[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 cypher daki gm_05 deil isalla o adam cok ii >_<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ares[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Türk gm geldi iyi hoş geldi ama bunun bi çevresi var galiba ne isim bilioz ne bişi adam tamam geliyorum fazla pm atmayın . neden herkez zart zurt fış fış. bilmemkim yanında oturuyorum. şimdi bu adama ::uKYo:: isimli ŞEREFSİZi (tüm el morad dahil bende) şikayet ettim adam hala oyunda. hadi tamam belki anlayamadı şu oOoTRICKYoOo denilen ŞEREFSİZide şikayet ettik yok bu gm dediğimiz adam ne yapar ne eder? nasıl yardım edicek şaştım kaldım aynı pm i 50 kere biff ede attım adamlar hala oyunda kullanıolar ve banlatıcam seni dediğimde neden dostum diye pm alıyorum. çiçek böcek böcek çiçek herşey bu çiçek çocuklara[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 09 Kasım 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Gm lerin üzerine bu kadar gitmekte yanlıs arkadaslar.adamlar kac kişiyle ugrasıyor.siz olsanız herkese aynı anda yardım edebilirmisiniz.yoksa sizinde bi tarafınız hafifce kalkmazmı :)[signature][hline]Written By Apri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kalkar yada kalkmaz tartışma bu değil az önce isimlerini verdiğim bu şerefsizler haftalardır bu programı kullanıolar ve bunu haftalardır her savaşta kaptanlar üstten yazıo ve dün akşamda yazıldı işine gelenleri görüp işine gelmeyenleri görmüomu? kızın1i : hoşgeldin yeni gm notice : teşekkür ederim lady bilmemkim : gm yalan attığı için arkadaşımı banladı notice : lady yanında oturuyorum. bilmemkim : ukyo kosp kullanıo cevap yok. bana pm atmayın anlamıyorum diyen gm diğerine gönderiyor ve diğeride sallamıyosa ikisininde allah belasını versin diyorum.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 diyorsun .. peki ... Gün ola devran döne .. ettigin küfürler senin ne kadar aciz serefsiz ve ezik oldugunu gösterir. Zavalli cahil asasian . Allah akil fikir versin[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yahu GM' in banlandığı falan yok. Adamın teki GM_05 diye char açmış. O da "isim kurallarına" aykırı olduğu için banlanmış. GM banlansa adamlar bunu notice den söyler mi? Yapmayın Allah aşkına.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 beyler bende yenı char actım bu adamın ustunde iron +7 vardı. Ne sacma yenı char ıma aktardım bunları lwl ım dusuk dıye banlanacakmıyıym yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 adam bursalıymıs herkez ole dio......insan char ı var mıs.........kendi dedi.....adam canı sıkılınca banlıo.......bi konu buluo.....:D......saygılarımla........[signature][hline]nick:VicT0rY__j lvl:5x clan:unicorn nat:karus server:ARES np:3*** not:eziq sayılırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ares_Wanted Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bu oyunda Turk e Gm yetkisi verilmez.Sadece Gözlemci ve Çeviri yetkisi alır gözlem yapar ve üstüne bilgi verir ve banned v.s konuları GM tarafindan yapilir.Bu ne kadar komik gelse bile biraz mantikli düşünün sizde inanirsiniz.:)[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir. :Wanted: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tracert Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bu gm bursada messa kafenin sahibi olan kamildir.Bursalıdan Gm mi olur yumuşak adamları gm yapıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ya dupeler silinince herkes de Power up storedan parayla aldıkları silindi oldu iyimii? forum açıldı bu arada... Eğer BOsS drop item, DUPE li BUS ile upgrade edilirse oda dupe sayılıyor. anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar