Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bana bir şeyler oluyor diyerek açıyorum topici... Dün okuldayım işte, geometri sınavı olmuştuk okulun %80'i kaldı sınavdan, lafın gelişi %80 de değil yani harbiden herkes kaldı sınavdan, biz de benim önderliğimle sınıfça bir dilekçe hazırladık herkes imzaladı falan sınavın tekrarını öneren, gittim müdüre verdim, sinirlendi bir şeyler demeye kalktı lafı ağzına tıktım "biz sınavın tekrarlanmamasını yanlış buluyoruz en doğru dille de yönetime anlatıyoruz hoşunuza gitmeyebilir..." diye. Neyse işte o olay kapandı bir şey diyemedi, sonra okul bitti saat 14:20'de bitiyor bizim okul, ancak benim sınavım var okuldan sonra kalmam lazım okulda, annemin de haberi yok, okul bitince dağılınca 2:30'da ben anneme telefon ettim sınavım var kalmalıyım bay bay dedim kapattım, hemen müdür bitti yanımda telefonu ver dedi.. sınava kalacağından haberi yoktu annemin ondan aradım dedim, ben anlamam okul içinde telefonla konuşmak yasak dedi, ben de e iyi ama okul saatleri dışındayız bu kadına nasıl haber vereceğim? dedim, beni ilgilendirmiyor telefonu ver dedi. Resmen kadın "böyle göte böyle yarrak" diyor kısacası. Biliyorum istediği şey telefon değil ona yalvarmamı istiyor sınıfta kahraman ayağı yükseldik diye şimdi otoritesini geri kazanacak ben nolur telefonu verin diyince... Hiç sesimi çıkarmadım telefonu verdim. Sınavım da kötü geçti aklım orda kaldı, telefonda değil ha benden 15 yaş büyük bir müdürün tuttuğu kinde kaldı aklım. Neyse sınavdan çıktım odasına gittim, sim kartımı istedim, vermedi. Bu arada da, okul çıkışı çekimim var ona gitmeliyim, sonra da abim ve karısıyla manderlay'e gideceğim. Kimseyle iletişim kuramıyorum. Sim kartımı da vermedi sonuç olarak, çekimime gidemedim, abimle buluştum ama 1 saat onu yalnız başına beklettim. Neyse sonra eve vardım, bayram nedeniyle ADSL fatura işleriyle uğraşamamıştım hattım kapanmıştı, eve geldim anne faturayı hallettin mi dedim. Yok çıkamadım evden bugün dedi. O anda ne oldu anlamadım bir anda çok halsiz ve yorgun hissederken bir şey doldu içime her tarafı yumruklamaya başladım. Sağ elim biraz kanadı, sol elim de ağrıyor ama görünürde kötü bir şey yok. Annem sakinleştirici vermeye falan çalıştı. Öyle saçmaladım yani. Anlamadığım şey, telefon yenisini aldım bile, ADSL hattım ertesi gün açıldı, çekim desen önemli bir şey değil başkası da olacaktır, abim de bozuk atmadı olayları anlatınca hiç... Niye böyle kudurdum ben ne oldu? Çözemiyorum delireceğim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 İnsan biyerden sonra "Hay böyle dünyanın taaaa...." diye başlıyo... Banada olur arada ama geçer... Takma kafana derim müdür dediin ezik bi şahsiyet işte aşağılık kompleksiymiş hedehödösüymüş alır telefonu. Kafana takarsan çok zorlanırsın...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 çok dolmuşsun.. fazlasıyla abi.. tamamen bundan dolayı,daha sakinleş bi.. olur insnalara bazen çok yüklenirler takma fazla kafana..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 1. Müdürüne kafam girsin 2. bana da oluyo arada bi baya rahatlatıyo orayı burayı yumruklamak[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ben cok sınırlı bırı degılım ama ara sıra ettıgım laflar cok agır gelır.Cunku dusunemıyorum sonrasını oyle bi durumum war.. Bızım okulda telefonla konusmak degılde getırmek yasaklandı.Bende korıdor da annem aradı onla konusuodum.Mudur yardımcısı gordu cabuk ver bakayım dedı bı de guldu.Ben de okulda ztn problemlı bırıyım.Bide ustune derslerım kotu.3 tane fln gecen seneden sorumlu bıraktıgım ders fln war.Bide uzaklastırma fln war.Yanı ben ve arkadasları pek sewmez ıdareciler.Herneyse konuya doniyim... Mudur yardımcısı olacak şahsıyet bana bu lafı dedıkten sonra.Bende telefonu kapamadan cektım.Acayıp sınırlendım bide annem telefonda iken: -Cok karışma istersen annem pinpirikli kadın.Araması lazım dıye bagırdım.Sonra telefona elını attı.Bende wermedım ama suclu oldugumu bılıodum yurumeye dewam ettım.Sonra telefonu werır mısın dedı,Annemle konusuyordum yarıda kestınız dedım... Ama annem bunları hala duyuyo ve ben farkında degılım.Sonra uzaklastıktan sonra cok saglam bı kufur ettım (tabii ki sınırden oldu bu olay) we telefona elımı attıgımda hala acık oldugunun farkına wardım.Eve geldım annem haklı bı sekılde nasıl konusuyorsun sen boyle fln dedı..Bende o sınırle telefonu yere atmıstım[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: fede, 10 Kasım 2005 16:51 tarihinde demiş ki: 1. Müdürüne kafam girsin 2. bana da oluyo arada bi baya rahatlatıyo orayı burayı yumruklamak ağlamanızı tercih ederim ada bağırmanızı..elinize kolunuza yazık,yumruklamayın orayı burayı..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben artık akıllandım yatağı yumrukluyorum hem elim acımıyo hem yeterince deşarj oluyorum[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ya ama ben ne bileyim, ortada sorun yok bir şey yok, herhangi bir ruhsal sorunum da yok, yani bir de normalde bana da olur arada sırada öyle sinirlenme, duvarı yumruklarım, yada yatağı yumruklarım geçer, ama bu öyle bir şey değildi, resmen kendimden geçtiğimi hissettim bir iki üç kere falan da değil her tarafı yumrukladım elim kanayıp vuramayacak gibi hissedene kadar. Anlamadım uykusuzluktan falan mı acaba?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 uykusuzluktan olmaz..çok içine attıysan üst üste patlama noktasına gelmişsin artık..iyi az zararla atlatmışsın[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 simkartı vermemek ne demek ya?yapamaz öyle şey, dava et o müdürü bi an önce..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hayda, şimdi de bugünkü törende görevli olup katılmadığım için aynı hoca disipline yollayacağını söylemiş beni:) Vay be, büyük bela olmuşum sanırım kendisine, tepkiye bak sen...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 antimodes göze batan tipler hep okulda sorun yaşar takma kafana(kendimden) aramın kötü olmadığı hoca veya müdür olmadı üniv.ye kadar[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Gülüyorum artık sadece resmen ya. Neyse, yarın da gitmeyeceğim okula sonra da hastaydım diyeceğim disiplin savunmasında. Kendinden 20 yaş küçük birisiyle uğraşmaktan ne zevk alır ki olgun ve oturmuş kişiliğe sahip biri?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya tatminsiz işte bizim müdürün okulda oğlu vardı salak bi tipti hep eziodk müdür de beni disiplne yolayıp duruyodu=) nası atılmadım okuldan koca lise hayatım boyunca bilmiorm 10 kere disipline gitmişimdir rahat[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 en büyük zevklerimden biri hocaların anlayamayacağı kadar karmaşık ve düzgün cümleleri arka arkaya sıralayak sonunu sen sadece sıradan bir memursun ben ise senden hizmet almakla mükellef bir vatandaşım cümlesiyle bitirmek..yani ''herkes haddini bilecek'' hesabı..keşke öyle yapsaydık...okul saatleri dışında hiç bi hükmü yokki kadının senin üzerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 gerizekalı kadın ı da başkasına şikayet etseydin. ne hakla sana ait olan birşeyi alabilirki?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 iyiki yerinde ben yokum okurken bile sinirden köpürüyorum müdürün dişlerini eline verirdim o sinirle benimde çok garip bir hastalığım var sinirle ilgili brujahlar gibi hrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Müdürünüzün kişiliği oturmuş biri olduğunu düşünmüyorum bilakis kendine güvensiz ve ben sizden iyiyim havasında.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yarin git o muduru dov ben olsam direk dalardim ya cok sinir oldum HIRRRRRR[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 he de geç müdür eğlensin kafasına göre. mezun olduktan sonra gider döversin(mesela) güzel patlamışın yalnız, fazla kafana takıp dolmuşun farkında olmadan. o günden önce olanlar da var burada yazmadığın ki patlamışın. bi düşün aklından geçir müdürden başka ne sinirini bozuyo. işte ne yazık ki müdür düşündüğün kadar kişiliği oturmuş bir insan değil, kendi egosunu anca böyle tatmin edebiliyor. eline fırsat vermeden az zararla atlatıver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yok yok harbiden bu dünyaya kafam diil komple ben giriyim[signature][hline][b]YOK ULAN KIMSE YOK İŞTE YOK . NİYE YOK NİYE BENİ ANLAYAN BİRİ NİYE ÇIKMADI Kİ KARŞIMA DOYA DOYA YAŞİYİM ŞU ANASINI SATTIMININ HAYATINI GEÇMİYO LAN TEK BAŞINA GEÇMİYO İŞTE BU YAŞIMDA SOGUDUM LAN HAYATTAN HELAL OLSUN HERKEZE BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 huuuuaaaaa olmuş sana, olur öyle arada, üzülme geçer.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. [Bu mesaj zarek tarafından 10 Kasım 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 salla ya bırak gitsin!benimde bugün benzeri bişiy geldi başıma o kadar sinirlenmişim(ben okadar olduunun farkında diilim tabi)ki kendime geldiimde hastanedeydim...müdür yardımcısından geç kağıdı istedim.ilk defa geç kalıom derse bu arada.neyse kadın köpek muamelesi çekince bana ben yaygarayı koparıp kadının masasının üstünde ne varsa yere fırlatmışım.ben en son masasını bağırarak yumrukladıımı hatırlıom.yere atma sahnesinde ruhen orda diildim.sonra koşarak koridora çıkıp orda bayılmışım ayıltamayınca dooru hastaneye...ama artık o kadın gidene kadar bana rahat yok.onada yok!arkadaşlar müdüre anlatınca müdür bayaa çemkirmiş buna.ailesine ne hesap vercez die.yaaa böle işte daha toparlayamadım zaten kendimi titreme falan gelio.nese kardeş içinde tutcaana sinirini ver dışarı gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 zarek, huaaaaa olmayı hemen vocabulary'me ekledim:P lonelybilmemne, seninki benden daha ağır bir şey sanırım, yani ben de kendimden geçtim de, o derece bir şey değildi yani dikkat et kendine...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 saol...ben gelemem öle şelere 40 yaşınde ki kadına ben mi öğretcem İNSANlarla nas konuşulcaanı.!sinir ederler böle en sonunda kendinden geçersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar