Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıza Çalımbay Ankaraspor'da

AthleT

Öne çıkan mesajlar

said:
Çalımbay, Ankaraspor'da...

Ankaraspor, Samet Aybaba'nın ayrıldığı teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ı getirdi.
Ankara Altınpark'ta kulüp başkanı Hilmi Gökçınar ile biraraya gelen teknik direktör Rıza Çalımbay, bugün ikinci görüşmede aralarındaki ufak pürüzleri giderdiklerini, kendisine yapılan teklifi kabul ettiğini ve yarın sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.
Ligde üst üste kaybedilen puanların ardından istifa eden teknik direktör Samet Aybaba'nın yerine, dün gece Ankara'da, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay ile görüşen lacivert-beyazlı yöneticiler, Çalımbay ile el sıkıştı.
Ankaraspor ile 1,5 yıllığına anlaşan Çalımbay'ın yardımcılıklarını Bülent Albayrak, Cengiz Birgen ve Kenan Oktay yapacak.

ÇALIMBAY: TAKIMI VE ANKARA'YI ÇOK İYİ TANIYORUM

Rıza Çalımbay, kendisine dün 'aniden' yapılan bir öneri ile Ankara'ya geldiğini belirterek, "Takımı ve Ankara'yı çok iyi tanıyorum. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. Benim ve Ankarasporlu yöneticilerin hedefleri var. Ankaraspor çok iyi bir takım ancak şanssız bir dönem geçirdi. Başkent ekibini hak ettiği yere getirmek istiyoruz" diye konuştu.
Ankara'ya gelmeden önce teknik direktör Samet Aybaba ile de görüştüğünü ifade eden Çalımbay, "Onun söyledikleri doğrultusunda hareket ettim" dedi.
Çok fazla transfer istemediğini vurgulayan Çalımbay, tek tek bakıldığında takımın kaliteli futbolculardan oluştuğunu kaydetti.

GÖKÇINAR: "ANLAŞMAKTA ZORLANMADIK"

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, teknik direktör Çalımbay ile anlaşmakta zorlanmadıklarını söyledi.
Görüşmeler sırasında kendilerinin prensiplerini, Rıza Çalımbay'ın ise hedeflerini masa koyduğunu ifade eden Gökçınar, şöyle konuştu:
"Alternatifler içinde bizim için en uygun hoca ile anlaştık. Şanssız haftalar geçirdik. Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Bu kadroyla iyi bir çıkış yakalayacağız. Güzel bir anlaşma, güzel bir hoca." Gökçınar, "Takımı kuran ve bugüne kadar yöneten Samet Aybaba'ya teşekkür ediyorum. Gitmesini istemezdik ama bu durumdan kendisi de rahatsızdı ve zorunlu oldu" diyerek sözlerini tamamladı.

Hayırlı olsun efenim.
Umarım kendini iyi yetiştirir.
Kaynak : Milliyet
[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.

[Bu mesaj AthleT tarafından 09 Kasım 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rıza kendinden cok emin konuştu inşallah yüzü kara cıkmaz kendine ve kadarosuna cok güvendiğini ve buraya yükselmek için geldiğini söyledi[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Sosyal ağlarda paylaş

Rıza'nın beşiktaşa bir kini olmaz. Herkesden cok beşiktaşlıdır o.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penguen, 09 Kasım 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
said:
Ailton, 09 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
hayırlı olsun en büyük hedefi beşiktaşı yenmek olacak galiba

Beşiktaş lig sonuncusuyla berabere kaldığına göre ankara rahat yener herhalde .... :D

Doğru orantı diyorsun...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penguen, 09 Kasım 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
said:
Ailton, 09 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
hayırlı olsun en büyük hedefi beşiktaşı yenmek olacak galiba

Beşiktaş lig sonuncusuyla berabere kaldığına göre ankara rahat yener herhalde .... :D

yaş kaç demekten pek hoşlanmam ama bu cümlenede başka bir şey diyemiyorum

yaş kaç?[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

ankara şampiyon olur[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...