Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 o kadroların üçüncüsü uygundur bence. herkesin nası oynadığını bilmesek de bilinen kısmı dengeli gözüküyo.[signature][hline]kenderleme idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 evet 3. kadro olsun,grizi karşıma alayım eheheh[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 forumdan 2 kişi de benle gelcek,maçı izlemeye hem de tanışmış oluruz milletle dediler..[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 december hangi mevkide oynuyosun sen abi? acaba doğru mu tahmin etmişim=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eheh kale,stoper,sol bek,sağ bek,orta saha,forvet,sağ açık,(sol kaçık biraz) :p[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ehhe,ben ortasaha forvet die tahmin etmiştim tutturmuşum 2'sini de =P[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benim olduğum takım kazanır okadar:))5te boğanın daa.. larının ordaa..[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: cavanagh, 05 Kasım 2005 00:35 tarihinde demiş ki: forumdan 2 kişi de benle gelcek,maçı izlemeye hem de tanışmış oluruz milletle dediler.. birisi yanına giyisi alsın... benim işim war karşıda 17.00da ordan çıkıcam fln yetişemezsem ayıp olmasın söliim en baştan[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tamam,ben bi kişiyi eşyalarıyla getiririm,sen gelmessen onu oynatırız...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cavanagh'la birlikte geleceklerden biri de benim! tmm ben getiririm eşyalarımı! sen gelemezsen ben oynarım! gelmemeye çalış!:):)[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 1/Kaspar,Griz,December,Cavanagh,Micha,Wishamster 2/Mavi,Nicolas,Godless turtle,Janitshcar,Tharkas,Crimson/Viper bide şöle bi kadro oluşturdum,bu da iyi gibi geldi bana[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hatta böle kalsın,maçta çok dengesiz olursa değişikliklere gideriz..[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bizim takımda iki tane pas yapan ortasaha oldu ne iyi eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 heh,fena değildi ya kadrolar sık sık değişti,holyman'i aradı gözler 2 kaleci olmadan olmuyo bu işler,bunu bi daha anlamış olduk=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İlk maçımı yapmış oldum..Geç kalındığı için maça kadrolar sürekli değiştirildi,zaman çabuk geçti o yüzden :) crimson baya gol attı iyi forvet..Sonra kadrolar değişti beni kaleye aldılar 10 küsür dakika 5-6 gol yedim kendimden utandım.Kapadığım köşelerden filan yedim çünkü.Son kadro ile yapılan maçı oyüzden kaybettik..Sahada en küçük bendim ama yaşıma göre iyi iş çıkardım defansta..İki tane de gol attım yediğim gollerin telafisi olarak küçük de olsa..Benim için çok büyük zevkti sizlerin arasında olmak..Hepinize teşekkür ederim..Bir dahaki maçlarda uygun olursam geleceğimi belirtirim,kadroda yer bulursam gelirim.Sağolun tekrar..[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bende memnun oldum! bi dahaki maçlarda da yer almak isterim!güzel bi maç oldu saolun![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla crimson'ın çaprazdan köşeye astığı golü yazmadan edemicem=) harika goldü ya[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 +1[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hatta golden sonra Janitschar a sordum gol mü diye =) o da ´bilmem bişey geçti ordan ama =) ´ dedi.Harbi güzel goldü =)[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 saolun efenim[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Eheh benı de unutmamak lazım yani =) yedek oyuncu olarak 35 dakka oynadım bunun son 10-15 dakkasını kalede geçirmisimdir ve 4 gol yedım malesef =( onlarda kenef gollerdi yani üzüldüm ama umarım bısıler yapabilmişimdir=)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Gelenlere teşekkür ederim. Güzel maçtı.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Shagrath, 05 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Eheh benı de unutmamak lazım yani =) yedek oyuncu olarak 35 dakka oynadım bunun son 10-15 dakkasını kalede geçirmisimdir ve 4 gol yedım malesef =( onlarda kenef gollerdi Eheh desene abi kardeş tükettik =) gerçi ben kötü oynamadığıma inanıyorum ama =) yok yok kullanamadılar beni :-P[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Mavi, 05 Kasım 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Gelenlere teşekkür ederim. Güzel maçtı. Ben teşekkür ederim sana..Bence de güzel maçlardı..[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben 35.dakikada cıktıktan sonra bizim takım gol atmayamı basladı =) kendımden utanıyorum yaa =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar