Arma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Süper eklemeler yapmışsın. Bir tanede ben ekleyim. Folyaya delik açarken ucu daha ince bir şey kullanın. Kürdan güzel seçimdir. Küçük küçük ve daha çok delik daha iyi iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 evde zaten nargile icilmez komuruyle tutunuyle kafasiyla suyuyla yikamasyla urasicaksan naegile keyfi olmaz nargile nargile kafede icilir gidersin komurun geir demli cayin gelir evde nargile iste arada bir senede bir yapilcak bisidir bence unutmadan tophanedekiler nargile kafe deil kafedir orda kotu nargile icp sonra benim evdeki daha iyi demeniz normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bende Tam Tersini Dusunuyorum :) Evde Hazırlamak Daha Zevklıdır Uğraşması Hazırlaması Ayrı Bır Zevk Verır 7 Senedir Nargıle Kafem Var Evimdede 5 Takımım Var Arkadaşlarım Gelır Hazırlaması Ayrı Bır Zevk , Muhabbetı Ayrı Bır Zevktır Bana Göre Tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 wtb invite to house nargile party plix, got attunement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Hani tütün yerine ot koymayın demiş ya , bence bi koyun deneyin. Tavsiyeme uyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: unutmadan tophanedekiler nargile kafe deil kafedir orda kotu nargile icp sonra benim evdeki daha iyi demeniz normaldir yav istanbula geldim geçen herkes methetmişti tophane nargile mekanıdır carttır curttur gittim iğrendim ordaki nargilelerden... (ler eki yalandır inanmayın tek cafede tek nargile içtim onu da beğenmedim :P) o halde istanbulda nargile nerede içilir? birdahaki gelişim için bileyim en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Tophane'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Gangren ; Gel Coni Istedıgın Zaman Ama Artık Besıktas'ta Oturmuyorum Zekeriyakoydeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Oo olmadı ama =/ Sensiz çarşı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 @capn yaw bi msn verde konuşalım:D ya bende almayı düşünüyom eve:P bi yardımlarını alayım :ah bide izmirde olsan direk yanına gelirdim ya ben hazırlarım hazırlaması kolayda köz işi zor ya tek dert o yoksa bence hazırlamakta bişey yok hatta tütün e ek bişeylerde koyarsın evde rahat rahat :P [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:52 tarihinde, redge tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Msni Öm Ile Yolladım. Ek Şeyler Sıze Kalmış Bana Göre Gereksiz :) Köz Işi Izmırde Adres Verırım Sana Alabılıcegın Ek Olarak En Iyı Nargıle Yapan Vatandaş Izmırde Ben Butun Takımlarımı Izmırden Getırıyorum Bıraz Pıyasanın Ustunde Ama 1 Kere Alırsın 15 20 Sene Kullanırsın. @Gangren ; Beşiktaş'ta Dukkan Duruyor Zaten Hala Ordayız :) [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:32 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 vallahi bir nargile yapıorum evde.yani dunyada bu kadar güzel nargile içemezsiniz ciddi soyluyorum istanbul'da heryerde nargile içtim.ama evde kendi yaptıgım kadar güzel degildi nargile yanmıyor yani.aksam yap sabaha kadar aynı tadı alabiliyosun nargile yapmak bir sanattır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 osman lan son fotoğrafta içine atacan kaçmış, ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 süper olmuş ellerine sağlık. şimdi nargile içip geldim yoksa canım çekerdi kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 çok çok çok iyi tütün nereden bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Tophane' den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mısırdan getirdi ablam. Süperdi valla. Birde bahreyni marka tütünler var onlar daha bi über. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 nargilelerde kullanilan aluminyum folyo cok zararli bisey.. yandiginda ortaya cikardigi gaz baya bi zehirli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 baya olmus acılalı ama bı ıkı eklentıde ben yapmak ıstıyorum narılede kulanmanızı sıddetle tavsıye edıcegım komur iran komurudur hemn bıtmez ve bı ucunu azıcık yakmanız yeterlıdır gerısı kendılıgınden tutusur onu bulamazsanız meşe komuru onerırım hazırladıgınız kozler fazla buyuk parcalar olmamalı ve kıremıtın yan taraflarına dogru yerlestırmelısınız yoksa yanar tutunlerı ellerınızle ıyıce acmalısınız paketten cıkardıgınız gıbı ıcıne atmayın bıseye benzemez nargıleyı ufak bı ortamda ıcmelısınız kı dumanından daha cok yararlanın yaklasık olarak 1 nargıleye 2 metre kare guzel bı boyuttur sımdıden afıyet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Yanlız o sadece bi ucunu yak gerisi yanar dediğin olay çok tehlikeli. Karbonmonoksit zehirlenmesi olmasın da dikkat et kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Odun kömüründen şaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Valla odun kömürüyle arkadaşın dediği kömür arasında zevk olarak fark var mı bilmiyorum ama iran kömürü dediği (İsminin öyle olduğunu bilmiyordum da üstünde arapça yazan kömür) baya bi uzun süre dayanıyor. Benim gibi Bi tava tarzı tencere de eski külleri biriktrip közleri gömüyorsanız (bknz: oksijen almasını engellemek) pek sorun olmuyor iran mış odun kömürüymüş. Buralarda bulabilirmisiniz bilmiyorum ama mısırdan bahreyn marka (Böylemi yazılıyodu hatırlamıyorum. Evde aromalar) elmalı çeşidini deniyebildim. Denemenizi tavsiye ediyorum. Tütün çok çok zor yanıyor ve çıkan dumanı görseniz bembeyaz. Acaip zevkli içimi. Başka bi marka aroma da getirmişti ablam portakallı. O tadı da türkiyeye gelen hiç bi markada bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ahah cok iii.anneanneye sevgiler ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar