Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde nargile hazırlama öğretisi

Kincal

Öne çıkan mesajlar

evde zaten nargile icilmez
komuruyle tutunuyle kafasiyla suyuyla yikamasyla urasicaksan naegile keyfi olmaz
nargile nargile kafede icilir
gidersin komurun geir demli cayin gelir
evde nargile iste arada bir senede bir yapilcak bisidir bence

unutmadan tophanedekiler nargile kafe deil kafedir
orda kotu nargile icp sonra benim evdeki daha iyi demeniz normaldir
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Tam Tersini Dusunuyorum :) Evde Hazırlamak Daha Zevklıdır Uğraşması Hazırlaması Ayrı Bır Zevk Verır

7 Senedir Nargıle Kafem Var
Evimdede 5 Takımım Var

Arkadaşlarım Gelır Hazırlaması Ayrı Bır Zevk , Muhabbetı Ayrı Bır Zevktır Bana Göre Tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unutmadan tophanedekiler nargile kafe deil kafedir
orda kotu nargile icp sonra benim evdeki daha iyi demeniz normaldir

yav istanbula geldim geçen herkes methetmişti tophane nargile mekanıdır carttır curttur gittim iğrendim ordaki nargilelerden... (ler eki yalandır inanmayın tek cafede tek nargile içtim onu da beğenmedim :P)

o halde istanbulda nargile nerede içilir? birdahaki gelişim için bileyim en azından :P
Sosyal ağlarda paylaş

@capn yaw bi msn verde konuşalım:D ya bende almayı düşünüyom eve:P bi yardımlarını alayım :ah bide izmirde olsan direk yanına gelirdim ya ben hazırlarım hazırlaması kolayda köz işi zor ya tek dert o yoksa bence hazırlamakta bişey yok hatta tütün e ek bişeylerde koyarsın evde rahat rahat :P

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:52 tarihinde, redge tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Msni Öm Ile Yolladım. Ek Şeyler Sıze Kalmış Bana Göre Gereksiz :)

Köz Işi Izmırde Adres Verırım Sana Alabılıcegın

Ek Olarak En Iyı Nargıle Yapan Vatandaş Izmırde Ben Butun Takımlarımı Izmırden Getırıyorum Bıraz Pıyasanın Ustunde Ama 1 Kere Alırsın 15 20 Sene Kullanırsın.

@Gangren ; Beşiktaş'ta Dukkan Duruyor Zaten Hala Ordayız :)

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:32 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi bir nargile yapıorum evde.yani dunyada bu kadar güzel nargile içemezsiniz ciddi soyluyorum

istanbul'da heryerde nargile içtim.ama evde kendi yaptıgım kadar güzel degildi

nargile yanmıyor yani.aksam yap sabaha kadar aynı tadı alabiliyosun

nargile yapmak bir sanattır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
baya olmus acılalı ama bı ıkı eklentıde ben yapmak ıstıyorum
narılede kulanmanızı sıddetle tavsıye edıcegım komur iran komurudur hemn bıtmez ve bı ucunu azıcık yakmanız yeterlıdır gerısı kendılıgınden tutusur onu bulamazsanız meşe komuru onerırım
hazırladıgınız kozler fazla buyuk parcalar olmamalı ve kıremıtın yan taraflarına dogru yerlestırmelısınız yoksa yanar
tutunlerı ellerınızle ıyıce acmalısınız paketten cıkardıgınız gıbı ıcıne atmayın bıseye benzemez
nargıleyı ufak bı ortamda ıcmelısınız kı dumanından daha cok yararlanın yaklasık olarak 1 nargıleye 2 metre kare guzel bı boyuttur

sımdıden afıyet olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla odun kömürüyle arkadaşın dediği kömür arasında zevk olarak fark var mı bilmiyorum ama iran kömürü dediği (İsminin öyle olduğunu bilmiyordum da üstünde arapça yazan kömür) baya bi uzun süre dayanıyor. Benim gibi Bi tava tarzı tencere de eski külleri biriktrip közleri gömüyorsanız (bknz: oksijen almasını engellemek) pek sorun olmuyor iran mış odun kömürüymüş. Buralarda bulabilirmisiniz bilmiyorum ama mısırdan bahreyn marka (Böylemi yazılıyodu hatırlamıyorum. Evde aromalar) elmalı çeşidini deniyebildim. Denemenizi tavsiye ediyorum. Tütün çok çok zor yanıyor ve çıkan dumanı görseniz bembeyaz. Acaip zevkli içimi. Başka bi marka aroma da getirmişti ablam portakallı. O tadı da türkiyeye gelen hiç bi markada bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...