PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Your fairy is called Fidget Elffilter She is a cheerful sprite. She lives in rotting woodlands near poisonous toadstools. She is only seen on midsummer's eve. She wears red with white spots, like the toadstools. She has delicate green wings like a cicada.[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Moth Beamwand[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Erkek adamın peri ismi olmaz :P[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Olive Snowtree. erkek peri oluyo muydu ? :p[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 our fairy is called Bracken Agaricglow She is a bringer of hallucinations. She lives where bracken and curling ferns grow. She is only seen in the light of a full moon. She dresses in leafy bracken-green. She has russet-coloured wings like a brightly coloured butterfly.[signature][hline][b]80018[b] [Bu mesaj Syn tarafından 10 Kasım 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: HymnOfSnuk, 10 Kasım 2005 17:10 tarihinde demiş ki: Olive Snowtree. erkek peri oluyo muydu ? :p :D adın güldürdü.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Your fairy is called Feather Elfwand She is a cheerful sprite. She lives in high places where the clouds meet the earth. She is only seen when the seer holds a four-leafed clover. She wears pale blue like the sky. She has delicate green wings like a cicada. hoşuma gitti:D[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Field Goblinfly erkekten peri olmayacagını ''she'' leri okuduktan sonra akıl ettik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
contraddizione Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bracken Agaricweb bnmki de bu sevdim yawwwss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Fire Goblinglimmer[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Columbine Saturnfly Kiz arkadasimin kine baktim onun ki de Oak Saturnfly cikti : ) soyadlarimiz ayni oley.. [signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" [Bu mesaj Baluu tarafından 10 Kasım 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Loli-pop kardeş olabilirzz :) Benimkide Thorn Goblinfilter[signature][hline]I only think of you .. Punk And Indie's Rules .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar