Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Utah Jazz Ne yapar Sizce

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Her ne kadar milli takimda özellikle oynamamiş olsada Mehmet ve NBA de en sevdigim oyuncu olan Krilenko'nun Utah ta oynamasi yuzunden Utah Jazz i biseyler yapsin istiyorum artik bu sene .Adam akilli bi PG bile alamadilar malesef.Sizce bu sene Utah ne yapar ?

Dün Lakers la bir mac yapmislar : :hmm:
NBA'de dün akşam Utah Jazz'ın L.A. Lakers'a 95-85'lik skorla mağlup olduğu karşılaşmada Milli Yıldızımız Mehmet Okur sergilediği başarılı performansla göz doldurdu. Lakers karşısında 27 dakika süre alarak takımının en çok oyunda kalan oyuncusu olan Mehmet, karşılaşmayı da 4/7 iki sayılık şut isabetiyle 8 sayı- 9 ribaund ve 5 asist ile tamamladı. Utah'da ayrıca Kris Humphries 14, Milt Palacio ve Gordan Giricek de 11'er sayı kaydetti. L.A. Lakers cephesinde ise Kobe Bryant 20 sayıyla karşılaşmanın en skorer oyuncusu olurken, Smush Parker 15 ve Lamar Odom da 14 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Kaynak: Basketbolseverler.com[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----

[Bu mesaj Masticore tarafından 26 Ekim 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Adam ne gusel konu acmıs ıste...Sankı durmadan konu acılıyoda durmadan post atılıyoda bu bolumde sankı bı de laf edıyosunuz.Bolum canlanıyo ıste ne gusel.Ama sız haftada sadece 1-2 konu acılsın bıze yeter dıyosanız o sızın bılecegınız ıs tabııkı...[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net
msn
Sosyal ağlarda paylaş

su anda konu kırlılıgı yaratıyomu yaratmıyomu bana bunun cvp ını ver.senın dedıgın gıbı her takım ıle ılgılı konu acılınca konusursunuz bole her takım ıle ılgılı topık acılırmı dıye sımdı yerlı yersız konusmanın bı anlamı yok bılmem anlatabıldımmı ?[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net
msn
Sosyal ağlarda paylaş

genelde buraya konu açarken
özel durumlar haricinde isime veya takıma açmak saçma oluyo
bkz : allen iverson gırgır no 1
bkz : phi 76ers

aynı örnekler futbolda da var
bkz : pancu
...gibi gibi.

konu açılmıyosa kalsın
beklensin sezon başlasın sonra açılır şenlenir buralar.
sorun kirlilik değil bende anlatabildim mi?[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

Benım demek ıstedıgım basketbol zaten ıslek bı bolum degıl arada bır konu acılıyor.Sızın gıbılerde kalkıp bu tarz topıklere de gırıp konu acma adabıyla ılgılı konusursa ayda 1 konu acılır duruma gelır.Bu da basketbol bolumunu bıtırır.Anlatabıldımmı???[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net
msn
Sosyal ağlarda paylaş

Eminim başligi gorunce yazdigim yaziyi okumadiniz bile hepiniz diymi ?
Evet bunu cok iyi anliyorum yazik valla ne diyim şuraya 11 tane yazi yazilmiş 1 kisiyle tartişip gorusunu alamadim.Bitek Odim yaptigimin yanlis olmadigini belirtmek icin yazi yazmis. Bakin ben Pacers liyim ama her hangi bi takim icin yazmadim bu yaziyi Utah ta milli oyuncumuz Mehmet Okur da oynuyor bu yuzden yazdim ve başarili olmasini isterim. Bir yazi yaziyim dedim ama yanlis yapmisim........

Özellikle Rush gitmis Tekel:85 Ülker:65 diye konu acmissin sonra Amare Stoudemire hakkinda yazi yazmis ardindan o konu hakkinda yeni topic acmissin simdi gelmiş bana laf söylüyosun . Neyse olabilir belki unuttun konuyu onemli degil ben niye actiniz diye bişey soylemiyorum ama siz söyluyosunuz . Suana kadarda hic oyle bi msj da yazmadim surda az bisey konu var kardesim kendinizi İnternet, Bilgisayar oyunlari gibi bölümlerde sanmayin TAMAMMİ.[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma masti tartışmaktan cvp vermek aklıma gelmedi :)

Gelelım Utah'a uzun konusunda cok ıyı durumdalar genc uzunlar memo boozer gıbı daha tecrubelı hale geldıler onlardan raha ıyı performans ve ortalamalar beklıyorum.Gonlum playoffa kalmalarından yanaama pg mevkııne acılen cozum bulmazlarsa bu sene playyoff zor gıbıme gelıyo.[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net
msn
Sosyal ağlarda paylaş

Utah bu senede güm e gidebilir ama artik NBA oyununda Mehmeti %70-80 ortalamalarla gormek istiyorum bu sene 68 almiş hidayeti hiç sormayin :)
BulletRide Miami ye bence hic guvenme cünkü onunda sonu
Karl Malone, Gary Payton,Shaq,Kobe in bir arada oldugu Lakers kadrosu gibi olabilir. Cok transfer yaptilar. Eger Horry,Bowen gibi oyuncularin performance i dusmediyse bide bunun ustune Finley geldi yani favorim gene San Antonio şampiyon olacak gibi geliyo.[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

San Antonio çok sağlam bu senenın mutlak favorısı bence.Horry nın kolay kolay yaslanacağını da sanmam regular season da cok bısı beklemıyorum fakat playoff larda krıtık maclarda takımı atesleyecegını dusunuyorum.Zaten lakabı Mr.May :) zamanında Lakers a 3. sampıyonlugu getıren mucıze adamdı gecen sene de Detroitle fınal serısınde neler yaptıgını bılıyoruz :)
Finley ın ole aman aman ortalamalar yapacagını sanmıyorum.Eskı Finley değil bi kere ama yınede şampiyonluk yolunda onemlı bir bench oyuncusu olacaktır.[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net
msn
Sosyal ağlarda paylaş

Memo Jazz'ı Galibiyete Taşıdı

NBA'de normal sezonun başlamasıyla birlikte temsilcilerimiz de takımları içim mücadelelerine başladılar. NBA'de dün gece sabaha karşı oynanan karşılaşmalarda Mehmet Okur'un forma giydiği Utah Jazz rakibi Dallas mavericks'i Memo'nun mükemmel oyunu ile 93-82 yenerken, Hidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Orlando Magic kendi evinde Indiana Pacers' 78-90 mağlup oldu.

MEMO TAKIMINI GALİBİYETE TAŞIYAN İSİM OLDU
Utah Jazz'da ilk beşte başlayan Memo, karşılaşma boyunca ortaya koyduğu mükemmel oyunla takımını adeta galibiyete taşıdı. Memo ortaya koyduğu performansla sahanın en skorer oyuncusu olurken daha önce NBA'de iki kes ulaştığı ve kariyer rekoru olan 27 sayıya da üçüncü kez ulaşmış oldu. Mehmet 37 dakika yer aldığı maçta, 8/15 iki sayı, 2/2 üç sayı, 5/5 serbest atış ile 27 sayı - 8 ribaund - 1 asist - 2 blok istatistikleri ile oynadı[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

utah 95 bobcats 91 uzatma sonucu utah bır mac daha kzandı ...
Memo dan kariyer high 31 sayı 7 reb 2 assist , 7/7 9/14 2/3 1s/2s/3s yuzdesiyle atmıs ...
ıyı gidiyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

memo ile gururlandık gerçekten.
adam 24,5 sayı ortalaması ile oynuyo. noluyoruz yahu :D

10,5 rebound da inanılmaz bi rakam. bakalım bu istikrar sezon boyu gidebilecek mi.

ayrıca dün career-high yaptığı maçın uzatma bölümünde takımının bulduğu 10 sayının 7'sini memo'nun kaydettiğini de ekleyelim.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...