Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güç Budur...

heroLion

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde arkadaşımla gezerken (85 model 230 E) bir başka arkadaş yarış teklif etti (99 yada 2000 Laguna 2.0) düz yola çıkıp yan yana durduk. Starttan önce mercedeste deviri 6600 civarına çıkarıp başlamayı bekledik fakat o devirde debriyajı aniden bıraktığımızda araçtan şangırrt diye bir ses geldi ve araç kalkmadı servise gittiğimizde aracın arka aks dişlilerinin kırıldığını öğrendik. 1850YTL miz gitti ama güç budur diyebildik. Buna aracın ayağındaki yeni eagle nct5 lastiklerin neden olduğunu sanıyoruz :) Varmı Böyle olaylar yaşayan arkadaşlar?

[Bu mesaj heroLion tarafından 01 Kasım 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zannetmiyorum diğer araçlarda aynı şeyin yaşanacağını... (:
[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp

[Bu mesaj heroLion tarafından 01 Kasım 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

o aktarma organları statik yüklere göre hesap edilir ve dinamik yük faktörü normal yol kullanımına göre etki ettirilir. sizin 6000rpm'de aniden depriyaj plakasının kavramasına izin vermeniz o dişli üzerinde ani yük değişimi oluşturdu ve kırdınız. güç ile alakası yok çünkü o mercedes o devirde max. torkunu üretmiyor :)

bir ipi yavaşça çekerseniz kopmaz ama aniden yüklenirseniz kopar. umarım anlatabildim. biraz karışık yazdım ama.

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar

NFS deki gibi nos a fazla abanıp ön kaputtan pistonların fırladigini duydumda bunu duymamiştim aracin eski oldugu icin bakımı iyi yapilmadigi icin böle bi sorun yaşanmiş valla yaptiginiz denemeye yazik o arkadaşina söle benim arabayla kalkalım :) keyfine hem mercedes gibi kalkmamazlik yapmaz :D

Saygilar[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin şeyleri yapmak gerçekten mantıklı olurdu :) Sonuçta son dediğinde mantıklı (canın sağolsun fln) en azından Öküzlük diyen kendini bilmezler bundan ders edinebilir (Şayet ders alabilecek akla sahiplerse ki hiç ihtimal vermiyorum:)) ama olsun saol (:[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp

[Bu mesaj heroLion tarafından 05 Kasım 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aramis, 01 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
o guc degil daha cok eskimis olmasi sebebiyle kaldiramamasi demek daha mantikli.

hahaha +99[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldiablo, 01 Kasım 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
başlıına cevabım: kontrolsüz güç güç değildir:D

maushd :D cok doru tam ben dicektim :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...