fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya bu yönlendir.com dan msn spacemi yönlendirdim yanlız tek merak ettıgım sey bu yonlendırde spam vs. felen varmı ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 banner reklam vs hepsinden bulunur[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 tamamen iğrenc otesi. sana tavsiyem .tk kullan. reklam var ama isteğe bağlı kaldırabliosun. oldukca güsel bi yonlendime olayı. http://www.tk[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yönlendirde de kaldırabiliosun reklamı[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 zuhahay. yonlendirin durum çubuğu kısmını nasıl kaldırcaksn peki. aşağıda mal gibi çıkıo. .tk tartışılmaz...[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya beyler tek ogrenmek ıstedıgım o reklamlarda spam vs bunlara benzer kotu yazılımlar varmıdır ben bunu ogrenmek ıstemıstım yonlendıre daga yenı kayıt oldum soyle 1 saat kadar gecırsem o sıtede reklam kaldırmayı felenda ogrenırım sorun degıl ama sadece daga once gıren varsa veya o reklamlar zararlıysa bılenınız varsa yorumlarınızı almak ıstedım bu arada o tk. mıdır nedır o ıngılızce ve ben pek ıngılızce bılmıyorum yonlendırde 1 saat ugrasıp yapacam seyı orda ıkı saat ugrasıp yaparım sorun degıl ama o kadar onemlı bısıde degıl bu[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 merak etme kımıl zararlısı şeyler yoktur. sadece reklam. bilirsin reklam hoş bişi deil göse batıo.[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: DifferentOne, 10 Kasım 2005 16:17 tarihinde demiş ki: merak etme kımıl zararlısı şeyler yoktur. sadece reklam. bilirsin reklam hoş bişi deil göse batıo. evet reklamı bende sevmem ama cogu reklamdada spam benzerı kotu yazılımlar oluyor yonlendırdekı reklamlar zararlımı degılmı onu ogrenmek ıstemıstım benım ıcın farketmez ama pc den anlamayan bazı kız arkadaslarım felen var onlar ıcın buyuk bı sorun olabılır bu spamlar felen[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar