Elandir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 önemli degil kardeş her zman bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 in flamesden bile daha iyi bence, taksimde kari gibi dans ettiriyo bu adam beni yaa.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Elandir, 09 Kasım 2005 14:22 tarihinde demiş ki: abi adam hakkaten müzik yapıyo onu monu bilmem... hakkat müzik yapıyo ha zuhauhaua lan arka tarafımla gülcemde onada yazık ya. lan o adamın müziklerinde arkaya koyduğu perküsyon ritmlerini ben 2 dakikada çıkarıyorum öndeki sabit org ritmlerinide en fazla 5 dakikamı alır. zaten sözlerinide ağzında geveleyerek yuta yuta söylüyo o adamın yaptığı herşeyi ben tek başıma yaparım. konuşturmayın beni şimdi.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 elli sent saks baba yaaa..[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: richandpich, 09 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki: sonunda muzikten anlayan biri cikti ya. sagol baba. doldurmayın beni evladım şimdi tekme tokat girişicem bilgisayara of yarabbim müzik diyo ya müzik diyebiliyo ya böhü ya of ya of![signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Elandir, 09 Kasım 2005 14:40 tarihinde demiş ki: önemli degil kardeş her zman bekleriz.. aman aman ya defolun gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: richandpich, 09 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki: sonunda muzikten anlayan biri cikti ya. sagol baba. LöL'sün adamım yoov..[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 50cent ve müzik ??!! ne desek boş[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 boşverelim bişi demiyelim arkadaş bunlar böle geldi böle giderler. ooof...[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 mozart mıydı baban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 baba yaa kanka yaa,sen nerdensin,ben caddebostan tayfasından takılalım baba bi ara ya ö.m. den gel kanka hadi bekliyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 edit: neyse susuyorum. [Bu mesaj Slider tarafından 09 Kasım 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Fistan, 09 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki: 50 cent rap değil hip hop hip hop kültürün adı rap müziğe verilen ad.. tıpkı rock - metal ilişkisi gibi..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sen müzikden anlamıyosan ben sana ne diyim.. said: -Cleglaw-, 09 Kasım 2005 20:26 tarihinde demiş ki: said: Elandir, 09 Kasım 2005 14:40 tarihinde demiş ki: önemli degil kardeş her zman bekleriz.. aman aman ya defolun gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ahaha hala müzik diyo ya. merak etme müzikten sandığından fzla anlıyorum. ve o herifin yaptıgı muzik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: AthleT, 08 Kasım 2005 14:35 tarihinde demiş ki: Fifti ya :) Kıyamam bebeğim benim. Kızım olsa verirdim :P Yeaavvvv.. sana LoL ve OhA diyorum baska bişey demiyorum:D:D[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 direk eziyorum....noooookta[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla ben seviyorum zevkler tartışılmaz.ben LİNKİN PARK da dinliyorum.Ama sen dinlemeyebilrsin.o senin kendi zevkin senin sevecegin bişeyide ben sevmem bu böyle. said: Xenocide, 10 Kasım 2005 10:47 tarihinde demiş ki: ahaha hala müzik diyo ya. merak etme müzikten sandığından fzla anlıyorum. ve o herifin yaptıgı muzik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: -Cleglaw-, 08 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: ahah vericen bunların beline odunu... +1 ayriyetten konuyu açan eleman tam yonja kaçkını, her postu başka bir olay, şimdi de bmw 5.30i (!) satılığa çıkarmış:-)[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar