HasMez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nedir bu netcat? işlevi nedir? nasıl kullanılır? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 http://ileriseviye.org/arasayfa.php?inode=netcat1.html[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Benim birkaç sorum olacak, 1-)hackleyeceğiniz kurbanınızı bu programlamı hacklersiniz yoksa kendi programınızı mı yazarsınız.? 2-)Hacklemek için trojan yöntemindeki gibi server dosyası yapmak zorunlumudur? Başka yolları tabiki var da bu mudur en iyisi sizce? 3-) Ama hack işine başlayacaksam bununla başlayayım dimi? 4-) Bu catnet nerden indiricem telnet içinde mi çalışıyor ?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 burada hack konuşulmaz[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 oha bu hack programı mı ? başka bi yerde laf arasında geçiyordu oyun serverlarıyla alakalı bir bölümde o yüzden sormuştum. daha basit birşey sanıyordum. hack programıysa kusura bakmayın. ztn anlamam anlasam sormam :) p.s kaynak için sagol [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 09 Kasım 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 netcat, bir network aracıdır. hangi amaçla kullanıcağınız tamamen size kalmış. http://netcat.sf.net ileriseviye'de ki dökümana ek olarak : http://www.searchlores.org/aznetcat.htm[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: MartinLGore, 08 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki: http://ileriseviye.org/arasayfa.php?inode=netcat1.html Biz bu yazı içinde sade netcat'e bağlı kalıp örneklerimizi onun üstünde vereceğiz. Temel platform olarak Unix alınmıştır eğer başka bir platformda bunları denerseniz bilgisayarınız havaya uçabilir, kız arkadaşınız sizi terkedebilir ve belki de en kötüsü bir anda kahve bitebilir ;) adam amma anlatmıs ha geyıkmı yapmıs bısılermı anlatmaya calısmıs pek ayırt edemedim :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space [Bu mesaj fixxer tarafından 09 Kasım 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben de bi ara düşündüm şimdi xp de çalıştırırsam bilgisayarım patlarmı diye :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hack mack konuşmayın zaten kendime trojan yedirdim kendi mailime şifrelerim geliyo :D[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 işte soru budur: Trojanı birine firewall varken xpye nasıl sokarım ? ne gibi ne tür bir açık lazım port açığı işe yaramıyo sanırım ? özelden atın hiç değilse ya tüm pati sütmü hacker yokmu burda :P[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Muahhaha ben de NetCad anladım! Tam tutorial yazıcaktım falan sonradan Hack falan yazılarını görünce uyandım :D Ehehe[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkadaşlar bu netcat denen şeyin Windows XP versiyonu yokmu hiçbiyerde , heryerin çoğunda Windows NT olarak indiriliyo NT indirsem çalışırmı acil pls ?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nt indirirsen xp'de çalışır[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful [Bu mesaj PrudenT tarafından 09 Kasım 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: PrudenT, 09 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: nt indirirsen xp'de çalışır abi su ımzandakı oynaktakı hıc bısı calısmıyor nedendır acep ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar