Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netcat hakkında bilgi gerekiyor

HasMez

Öne çıkan mesajlar

Benim birkaç sorum olacak,

1-)hackleyeceğiniz kurbanınızı bu programlamı hacklersiniz yoksa kendi programınızı mı yazarsınız.?

2-)Hacklemek için trojan yöntemindeki gibi server dosyası yapmak zorunlumudur? Başka yolları tabiki var da bu mudur en iyisi sizce?

3-) Ama hack işine başlayacaksam bununla başlayayım dimi?

4-) Bu catnet nerden indiricem telnet içinde mi çalışıyor ?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

oha bu hack programı mı ? başka bi yerde laf arasında geçiyordu oyun serverlarıyla alakalı bir bölümde o yüzden sormuştum. daha basit birşey sanıyordum. hack programıysa kusura bakmayın. ztn anlamam anlasam sormam :)
p.s kaynak için sagol

[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 09 Kasım 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 08 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
http://ileriseviye.org/arasayfa.php?inode=netcat1.html

Biz bu yazı içinde sade netcat'e bağlı kalıp örneklerimizi onun üstünde vereceğiz. Temel platform olarak Unix alınmıştır eğer başka bir platformda bunları denerseniz bilgisayarınız havaya uçabilir, kız arkadaşınız sizi terkedebilir ve belki de en kötüsü bir anda kahve bitebilir ;)

adam amma anlatmıs ha geyıkmı yapmıs bısılermı anlatmaya calısmıs pek ayırt edemedim :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space

[Bu mesaj fixxer tarafından 09 Kasım 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işte soru budur: Trojanı birine firewall varken xpye nasıl sokarım ? ne gibi ne tür bir açık lazım port açığı işe yaramıyo sanırım ? özelden atın hiç değilse ya tüm pati sütmü hacker yokmu burda :P[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...